2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
kosgepin maaşları 657 ye tabi uzman yardımcılarından daha mı iyi bilen var mı
-
@keynesyenadamm merkez kadro maaşları ile aynı
-
@olursaolur ty meslek tanıtımında 4.400 civarında bir maaş yazıyor ama kesin emin miyiz?
-
Bu arada gözümden kaçtıysa affola acaba çalışmamız gereken mevzuat veya kanunlar neler? Kılavuzda yazmıyordu sanırım.
-
@keynesyenadamm merkez uzmanlardan biraz fazla alır yardımlarla falan. Aşağı yukarı 5750 gibi bi parayla başlıyorlar. Tabi yol yardımı falan içinde.
-
@clearman Sözlü sınavda adaylar, alan bilgisi, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme
gücü, görevlendirileceği pozisyona yatkınlığı, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi
niteliklere sahip olup olmadığı kriterleri göz önüne alınarak değerlendirilecektir, diye yazmışlar ilan metninde -
@blueberry size kim dedi hocam
-
@başkent1910 bende facebook gruplarında gördüm. oraya yazmışlar
-
@jsm çok sağol hocam normal alan calismaya devam hem sgk hem de kosgebe hazırlık olur.
-
@clearman hocam 5bucuk civarında maaş aldıklarını biliyorum ama net tutat nedir tam bilmiyorum.meslek tanıtımında belki eski maaş tutarı kalmıştır güncel değildir o
-
Liste ne zaman belli olur
-
@clearman hepsi için Allah yardımcınız olsun inşallah
-
@johnstuartmill yarın diyorlar.
-
@blueberry insallah bir an once aciklansin da belirsizlikten kurtulalim
-
@jsm inşallah hocam hepimizin yardımcısı olsun.
-
Var mi bi gelisme
-
@johnstuartmill biri çarşamba demişti ama doğru mu ki..
-
@keremtun aynen baya iddialıydı arkadaş. Bakalım görelim bugün ne olacak. Aynı arkadaş sgk puanını da söylemişti dediği gibi kapatacağı söyleniyor şuan. Telefonda görevliler o şekilde bilgi vermişler.
-
@mrnobody sgk için çok üzgünüm .. Ama malesef sgk icin dediği çıkacak gibi söylenenlere gore..
-
Arayan oldu mu hiç arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair