2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Arkadaşlar az önce kurumla görüştüm. konuştuğum kişi bakanlıktan kendilerine gelen bilgiye göre çok yakın zamanda açıklayacağız dedi. Bilgilerinize.
-
Bugün gün boyu ben de aradım açan olmadı
-
@cansuu Evet hocam valla ben de kaç sefer aradım açmıyorlar o yüzden söylenenlere inanamıyorum umarım gerçektir açıklanır da kurtuluruz bir an önce. Beklemek çok zor.
-
@cansuu ben internet sitesindeki telefonu aradım. Genelde sekreterlik yönlendirince açmıyorlar ama bugün denk geldi herhalde.
-
İçimi ferah tutayım diyorum ama heyecan yaptım bi kere bu belirsizlik beni öldürüyor. Ulaşan olursa yazın lütfen arkadaşlar
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Önceki alımlarda kazananlar nasıl ilan edilmiş arkadaşlar, mülakattaki gibi liste şeklinde mi?
-
@cansuu Evet liste şeklinde yayınlanmış geçen alımda.
-
@Ninako buraya mesaj yazılınca mutlu oluyorum.. sanki mesaj yazmasak açıklanmayacakmis gibi hissediyorum.. ne zaman açıklanacağı konusunda bilgim olmasa da totem yapıyorum yazarak..
-
@Ninako teşekkür ederim
-
@okann ben de öyle hissediyorum, hatta her an açıklanacakmış modundayım. Öyle bir heyecan var içimde
-
rt beğeni yapalım dostlar bugün bize yarın size
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma Bütün gün kurumu aradım ama açmadılar maalesef.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Bugün kurumla görüşen oldu mu?
-
@aday135 biraz önce görüştüm.10-15 güne kadar açıklayacağız dediler.
-
@aday135 ben görüştüm hocam bakanlıktan gvs lerle ilgili bir kaç kişinin kaldığını çok yakın bir zamanda açıklanacağını ama bugün biraz zor olduğunu söylediler..
-
@zie7116 bakanlık mi verdi bilgiyi yoksa başkanlık mi?
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar