2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@aroma umarım en kötü ihtimalle aralıkta açıklanır..
-
Kurumla görusebilen duyum alan var mı? Grup çok sessiz..
-
Az önce aradım açan olmadı
-
@cansuu şimdi görüştüm bakanlıkla hanımefendi nin biri cevap verdi sağolsun.. 10 kişiden az kaldı gvs ler sadece onları bekliyoruz dedi.. biz bittiği gibi gondericez kosgebe onlar sonuclandiricak dedi bilginize.. muhtemelen 15 20 günü alicaktir
-
@okann düz hesap seneye kaldı desene
-
Sıkıntı şu ki son 1aydır aynı cevabı veriyorlar. Hatta önceden son 1-2 kişi diyorlardı şimdi 10-15 diyorlar. Bu da uzayacak gibi malesef
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Biraz önce başkanlığı aradım.Sekreter bugün kimse yok yarın arayın dedi. Bu haftada umutlar tükeniyor gibi..
-
@zie7116, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Biraz önce başkanlığı aradım.Sekreter bugün kimse yok yarın arayın dedi. Bu haftada umutlar tükeniyor gibi..
Bu cevabı da ilk defa aldık
-
Ayın 6 si tahminim demistim.. yarın ayın 6 si.. ama umudum azaldı.. duyum alan konuşan var mı son 2 gün de?
-
Kurumu aradim fakat yine acan olmadi. Yakin zamanda kurumla gorusen oldu mu?
-
@aday135 sabah 10.30 a kadar cevap veriyorlar genelde. O saatten sonra telefon açılmıyor
-
-
Bütün kurumlarda bürokratik hantallık söz konusu. Kosgeb de aynı şeyleri yaşatacak belli ki.
-
@clearman, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Bütün kurumlarda bürokratik hantallık söz konusu. Kosgeb de aynı şeyleri yaşatacak belli ki.
Malesef öyle görünüyor. Kuruma telefonla ulaşmak bile zor. İnşallah yıl bitmeden sonuçlar açıklanır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Hiç bir tahminim tutmadı.. nasip artik
-
Neden kimse yazmıyor.. duyum alabilen yok mu? Ben aradım bugün insan kaynaklarıyla görüşemedim ama haberi olan yok mu? Grupta kimse yazmayınca sanki aciklanmayacakmis gibi hiisediyorum:)
-
@okann hocam süre uzadıkça insanın yazası gelmiyor. Sabahtan başkanlıkla görüştüm. Yine ayni şeyleri söylüyorlar. Gvs leri bekliyoruz. Net tarih veremiyoruz. En kısa sürede açıklayacağız...
-
Bugün wp de bi arkadaş yazdı. 3 kişi yanlış adres verdiği için onların gvs yeniden başlatılmış. 3 ü de erkekmiş. Onlar bekleniyormuş