2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@okann başkanlık verdi hocam
-
2019/6 ataması için tercihler ayın 27sinde bitiyor o güne kadar açıklanması için baskı yapabilir miyiz acaba kuruma? Boşu boşuna kadrolar yanmasın diye.
-
@Ninako sallayan olmaz
-
@Ninako kurumla görüşen var mı? Geçen bir arkadaş 10 15 güne aciklanacakmis demişti
-
@okann Ben ne zaman arasam telefonu açmıyorlar. Net bilgiyi alan arkadaşa sorabilirsiniz isterseniz.
-
@Ninako biraz önce bakanlıkla görüştüm. Yetkili, Gvs ler henüz tamamlanmadı. Bu hafta sonuna kadar tamamlanacağını düşünüyorum dedi.
-
Sonuç beklemiyorum ama başlığa arada açıklandı mı diye bakıyorum. Kurumların artık yıldırmak için kasti geciktirdiklerini düşünüyorum. Hepsi soruşturmayı öne sürüyor. Gençliğimizden çaldıkça çalıyorlar.
-
@zie7116 bakanlığın numarasını verebilir mısın hocam? Biz de bilgi almaya calisalim
-
@okann 4446100 ı arayıp merkez birimler icin 1 i tuşlayıp daha sonra 15727 dahiliden ulaşabilirsiniz.
-
@okann hocam bir cevap alabildiniz mi?
-
@aday135 yok hocam cevap veren olmadı.. cevap alabilen var mı?
-
@okann biraz önce başkanlıkla görüştüm. 2-3 kişinin soruşturması kaldı. En kısa sürede açıklayacağız dedi. Bu hafta açıklanır mı diye sordum. Süre veremeyiz dedi.
-
@zie7116 hocam ben de bir kaç haftadır aynı cevabı alıyorum. Anlaşılan bir kaç hafta daha bekleyeceğiz.
-
@aday135 öyle gözüküyor. 29 mayısta ilan yayınlanmıştı. 3 gün sonra tam 6 ay bitecek. Sabırla beklemek devam.
-
@aday135 malesef süreç hala bakanlıkta olduğu için öyle gözüküyor
-
Bakanlığı aradım şimdi aynı cevabı verdiler. 1 2 haftaya tamamlanmış olur diyorlar.
-
güya bu hafta bitiyordu
-
@Blueberry hiç bir tahminim tutmadı ama hissiyatim 6 Aralık..
-
Kosgeb de sgk ya bağlamasın da. 1 2 haftaya açıklanmasına razıyım.
-
İleti düzenlenmiştir.