Hukuk sorunsalı
-
Özel hukuk için murat , kamu için ahmet nohutcu soru içinde konsensus ve themis den devam etmeye karar verdim hayırlısı inş diğer derslerde yakaladıgım basarıyı hukuktada sağlayabilirim. Herkese teşekkür ederim ve kolay gelsin
-
@serkan98 müsait bir zamanda yazarım. Artık kime ne faydamiz olursa
-
Zaten Ahmet Nohutce Themis vs yazdıklarım belirttiğim gibi eger kurum sinavlarin doneminde klasik sinavlara girecekseniz kullanın diye belirttigim kaynaklar. Eger amac kpss ise Murat Yayınları güvenilir bir kaynaktır bence, gerek görsel gerek de bilgi olarak kpss ye fazlasiyla yeterlidir ancak dedigim gibi konsensus ve ardından themis kolaylastirilmis kpss sorulariyla destekleyin. Ayrica haftanin 2 gunu de 30 soruluk kpss hukuk denemesi cozup soru sekillerini gormenizi tavsiye ederim. Oncelikle bence gecmisten gunumuze cikan kpss denemelerini alip onlari cozun. Bitince benim deneme sinavi konusunda da nacizane önerim Murat Yayınları olacaktır.Iyi calismalar
-
Kpss de yüksek net yapanlar genelde, çok konu tekrarı yapanlar ve çok soru çözenler olarak 2 ye ayrılıyor.
Sizce hangisi daha etkili
-
@Türkşad Çok konu çalışmak derim ben.Ama sağlam kaynaktan ayrıntılı kaynaktan.Mesela Murat yayınlarından.
-
Soruların altına not alarak çözümleri okuyarak örneğin konsensusu 3 kere dönsek ne kadar yeterli olur hocam tecrüben varmı bu konuda
-
@ekstrafiskal merhaba bildiğniz hukuk ders notları linki var mı ? Rica etsem.
-
@Türkşad Hocam konsensus u 3 defa dönmektense 1 kere daha konu tekrarı yapip 1 kere de konsensusu dönmeyi tercih ederim ben
-
Bende hukuk özürlüyüm dönüşüm konsensus themis bitirdim ekstra olarak yargı akademi soru bankasını çözdüm 10 net yaptım yükseltemiyorum bi türlü
-
@Rorschach159 hocam üstünkörü mü geçiyorsun soruları ? Her sorunun altına not alıyormusun ? Çözümleri kelime kelime anlayarak okuyormusun ?
-
@Türkşad önyargılıyım biraz konsensusda falan çok tekrara düşen çözümleri okumuyorum sıkılıyorum not almaktan kastınız nedir?
-
hukuk ders notu ozetiniz var mi pdf veya word dosyası olarak..
-
Arkadaşlar hepiniz sağ olun ... benim kafama takılan değişiklikler konsensusun yeni basımı aralık sonunda çıkmış sizce değişiklikleri kapsıyor mudur??
-
Arkadaşlar hukuktan denemelerde 40 soruda 24 falan geliyo nasıl sizce daha artırmak mı lazım?birde ders programı hakkında ciddi sıkıntı yaşıyorum..Sizce günde 2 alan dersi bakmak mı yoksa bir ders bitirip diğer dersemi geçmeli?Bu paradokstan beni lütfen kurtarın..
-
Kardeşim hukuktan 24 fena bir net sayısı değil fakat son bir gayretle bunu 28 bandında tutmaya çalış. Günlük ders çalışma için de ben 2 ders çalışıyorum. Bence en sağlıklı ve verimli olan bu.
-
@Baumol TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM BENCEDE 2 DERS GÜNDE DAHA VERİMLİ GİBİ
-
@oguzhan06 son dönem deneme ve soru ağırlıklı giderek bunu 28-8 seviyelerine çekersen, en ideal hukuk neti olan 26 neti yakalarsın. Bu sayı İİBF/SBF için en iyilerden olmanı sağlarken, hukukçular içinde normal kalacaktır. Bu da kpss için sana fazlasıyla yetecektir.
-
@Antimülakat kardeşim önerin için çok teşekkür ederim öyle yapmaya gayret edicem.
-
kardeşler banada hukuk için kitap önerir misiniz özgün soru arıyorum konsensus dönüşüm çıkmış sorular çözdüm ama yinede artmıyor hukuk netim 20yi geçmem lazım bir şekilde geçen sene ortalama hukuk yapsam 90 alacakken 85de kaldım durum o kadar vahim
-
@Türkşad Hukuk sorunsalı içinde söyledi:
Kpss de yüksek net yapanlar genelde, çok konu tekrarı yapanlar ve çok soru çözenler olarak 2 ye ayrılıyor.
Sizce hangisi daha etkili
soru üzrinden hukuk çalışılmıyor maalsef..çok okuyup çok konu tkrarı gerekiyor