2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Harika süre kazanıyorlar. 3 senede iki ama 3 sende 1 atama hiç atama ya doğru gidiyor bu...
-
Sosyal güvenlik denetmen yönetmeliğinin 12. Madde 3. Fıkrasında aleni şekilde 30 gün içinde ilan olunur diyor . Bu işin taktiri falan yok artık açıkça yönetmeliğe aykırı fiil söz konusu. Umarım dava süreçleri yaşanmaz ve bu süreç daha da uzamaz
-
@agustcomte Hocam doğru diyorsunuz da bu durum mülakat sonucu bekleyen kişiler dışında ne yazıkki kimsenin umurunda değil lütfedip açıklamalarını bekleyeceğiz
-
Bir kurala uyulmaması bizi ailemizi diger ilan bekleyenleri bircok insani etkiliyor maalesef.
-
ben de aradım. bize gelen bir şey yok buraya gelse biz hemen açıklarız. bizi arıyorsunuz da bizde bilmiyoruz dediler.
-
@872 doğru yere bastiniz. Kpss a grubunda yazalım. Yeni ilan bekleyen arkadaşlar da destek olsun.
-
O zaman bakanlıkta takıldı demekki sonuçlar. Bence bakanlığa ulaşmaya çalışalım ilgili birim neresiyse öğrenelim.
-
arkadaşlar bgn saat 2 de #SgkDntYardAçıklansın tag bu bol etiketle paylaşılm arkadaşlar
-
Watsup grubunda olmayıp Fikrini değiştirip bizlere destek olmak isteyen var mı. .?Sayın tuzu kuru arkadaşlarım. Erken açıklanması size de yarar:)
-
@gizo11 hocam neden saat 2yi bekliyorsunuz. Erken kalkan yol alır demişler. Şimdiden yüklenelim
-
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları bakanlıkta imza bekliyor.Lütfen gençlerin önünü görmesine yardımcı olun.
Sayın @msbagli @ZehraZumrutS @RTErdogan ve @sgksosyalmedya @ailevecalisma #SgkDntYardAçıklansın -
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı.Yönetmelik çiğnendi.
Sayın @msbagli @ZehraZumrutS @RTErdogan ve @sgksosyalmedya @ailevecalisma #SgkDntYardAçıklansın -
bence 2 cok gec olabiilir
-
@redcrossbjk başlayalım hocam herkes tamamsa zaten napıyoruz.
-
@gizo11 #SgkDntYardAçıklansın yazalım hocam. Katılmayan varsa kendi bileceği iş, kimseye neden katılmıyorsun diye söz söyleyemem. Ben 1 twit attım birazdan tekrar atarım.
-
herkes başladı tüm gün atabildiğimiz kadar atalım.
-
Arkadaslar öyle söyledik olmadı böyle söyledik olmadı. Lütfen kaç kişilik grup.
3 5 kişinin sesi çıkıyor.
Watsup grup linklerini paylaşmak istemiyorum kuru kalabalık olmasın diye.lütfen gerçekten bize yardım değil bu. hepimiz ayni sonucu paylasiyoruz kim ise daha erken başlamak istemez ki?
Özelden mesaj atanlar a linki verdim. Görseller falan paylaşıliyor. Ne yapalım lar konuşuluyor. Fikri olan buyursun.
Duyarlı olanlara da teşekkür ederim.
Not:twit atarak mimlenmezsiniz. Hak ariyorsunuz.(kimseyi kotulemiyoruz kaldı ki..) Fake hesap açın. Korkuyorsaniz da.yeterki katılın. -
@dahagencimben davulla zurnayla bağır değişmez hocam. Yorma güzel canını.
-
@gizo11 bence değişebilir hocam kimsyi boşvermeyelim
-
Ben girmedim bu sınava arkadaşım için takip ediyorum şuan forumu dostlar ama insanları bu kadar çaresiz bırakmalarına gerçekten anlam veremiyorum gencecik insanların umudunu nasıl bu kadar yok sayabiliyorlar anlaması gerçekten güç.. Allah yardımcınız olsun