2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Liste kurum personeline gelince 15-20 dk içinde açıklandığı söyleniyor. Yani Cuma günü bakanlıktan liste gelmesi çok olası gelmiyor bana . Olursa Perşembe ( yarın) olur, mesai bitimi dahi olsa . Yoksa diğer haftaya sarkar
-
@heycorc404 2017 Guyun pazar gece 3.5ta açıklandığı aklıma geliyor bazen.. ihtimal veriyor muyum kendimce aslında hayır ama sayıştayın gece 2de açıklandığı da geliyor ve neden olmasın diyorum. Umut dünyası tabi benim ki
-
@heycorc404 yarın olmazsa haftaya da olmaz
-
Kurum içinde barışıklığı sağlasa da sonlandirsa valla temenni cümleleri sarfetmekten dahi yoruldum ..
Rabbim sabrımızı artırsın yine de yoksa cidden cildirtacak süreç.. -
Yarın Perşembe resmi tatil öncesi açıklanır belki diyeceğiz. Açıklanmazsa biri gelip SGK bu haftasonu bile açıklar belli olmaz diyecek ona inanacağız. Haftasonu da geçecek pazartesi zaten açıklanmaz belki cuma açıklanır diyeceğiz. Günden güne 9. promosyon sarmalına dönecek herşey. İnşallah yanılırım da yarın biter bu iş.
-
@ilanmılano güzel düşünelim güzel olsun kardeşim.. Hayırlı geceler
-
@Aslan-Reyiz cuma açıklayacak yetkili biri olur mu sence kurumda ?
-
Bence bizimki de 9.promosyona döner
-
Kurumu arayan oldu mu bugün
-
@merirune ben sanmıyorum daha doğrusu bu bir temenni şöyle ki yönetmeliğe aykırı işlem yapıyorlar zaten daha fazla süreyi uzatarak 2.bir suistimale sebep olmazlar diye düşünüyorum.
-
Aradım listenin ellerine ulaşmadığını ve nerde olduğu hakkında bir fikirlerinin olmadığını söylediler
-
@heycorc404 bugün de açıklanmaz mı yani ?
-
@müstevfi gelince yarım saat içinde açıklanıyormuş, gelirse açıklanır yani:)
-
@heycorc404 hocam personel daireyi mi aradınız yoksa sınav hizmetleri birimini mi aradınız? Rica etsem bir de 0312 207 8539 numarayı arayabilir misiniz? Ben aramak istiyorum ama arama yapamadığım ve netten de aranmadığı için arayamıyorum
-
@redcrossbjk sınav hizmetlerini aradım hocam, o 3 numaradan birisiydi yani
-
@heycorc404 Anladım hocam, teşekkür ederim
-
@redcrossbjk ne demek, hiç bi duyum vs olmaması ilginç umutlanamıyoruz bile ne zaman açıklanacağına dair
-
Dostlar daha önce de söylediğim gibi kurumdan kimle görüştüysem niyetleri bir an önce açıklamak lakin listeler şuan bakanlıkta olduğu için bakanlığı aramakta fayda var .. yoksa bu sürecin de iş teftiş , sgk teftiş yada istihdam uzman yardımcılığna benzemesi süpriz olmaz ....
-
@heycorc404 abi anlamıyorum ya o kadar genç gece gündüz sonucu beklerken üstelik 30 gün içinde açıklanacak denmişken aile çalışma ve sosyal politikalar bakanlığı nasıl bu kadar umursamaz olabilir bu kadar kişiyi mağdur edebilir