2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar üzgünüm ama KDK, Cimer nafile çabalar. Bunlarin bir yaraya merhem olduğunu daha önce görmedim ben, kaç konu için başvurdum hiçbiri için birşey yapmadılar. Bunlar işsiz dostlara istihdam alanı yaratmak için kurulmuş farazi kurumlar. Bu iş bakanlikta tanıdığı olan birisi tarafindan belki çözülebilir ama bakanlıkta tanidigi olanlar da şu an kafa rahat bir şekilde evlerinde sonuçları bekliyorlardır, buralarda stresli bir bekleyiş yaşayacaklarını düsünmüyorum. Kalan tek ihtimal yönetmelik çiğnendi diye Cumhurbaskani danismanlarina veya kendisine sosyal medya yoluyla veya danismanlar araciligiyla bilgi verilmesi. Eger ulasilamiyorsa kalan tek ihtimal bakanlığı darlamak. Herkese sabır diliyorum
-
Bugün bu iş bitsin Allahım bi haftasonu daha gelmesin
-
@paretowilfredo üstad bugün sizin de beklediğiniz gibi 29 Ağustos. Sizin belirlediğiniz eşik tarih. Tabi daha akşama çok var erken çıkarım yapmak için ama sizce var mı bir ihtimal? Bekleyelim mi olur mu dersiniz sizce bir şeyler?
-
Bu sessizlik insanı ümitsizliğe sürüklüyor maalesef
-
@pareto_wilfredo sizi fazla bunaltıyoruz farkındayız ama bi bilginiz var mı acaba bugün ile ilgili herhangi bi umut tanesi
-
@keynes123456 yasaklı üyeyi etiketledin kardeş:-D
-
@redcrossbjk shsndjdj hemen düzeltiyorum
-
@paretowilfredo sizi fazla bunaltıyoruz farkındayız ama bi bilginiz var mı acaba bugün ile ilgili herhangi bi umut tanesi
-
Arkadaşlar şimdiye kadar duyduklarımız ile pek örtüşmeyecek olsa da duyumumu paylaşayım.
(Kurumda görevli, bir yerleri arayıp sorabilecek düzeyde. )Daha kazananlar belirlenmemiş, ne zaman açıklanacağı da belli değilmiş.
Yorum sizin... -
@MTkmn Buna yakın bende dün bir şey duymuştum aslında bir arkadaş komisyon üyesi ile görüşmüş o da soruşturmaların devam ettiğini bu nedenle bir süre daha beklememiz gerektiği mesajını atmıştı ama ben yazmak hatta dile getirmek bile istememiştim
-
Merhaba dostlar. Daha evvel de dediğim gibi top belli oranda Kurumda. Bakanlığa liste gönderilmesi söz konusu olabilir daha önce de söylediğim gibi ama Kurum bundan bağımsız halen kendisi yoğun biçimde çalışıyor. Bu çalışma listeler üzerinde bir çalışma. Bunun halen sürdüğünü söylemiştim geçtiğimiz gün, halen de haberler bu yönde. Kurum eğer kendisi açıklarsa, açıklar. Liste giderse gelmez. Soruşturma gerekçe edilirse süreç ayları bulabilir. Daha 13 aydır açıklanmayan Müfettiş Yardımcılığı alımı varken Bakanlık önceliği elbette buraya vermez, vermeyecektir. Kurumun inisiyatifinde bu konu bana göre. Gözlemim de tahminim de bu yönde. Kurum yönetmeliği Bakanlığa bu konuda bel bağlamamak için çıkarttı ve uygulamaya çalıştı zannediyorum. Ama listelerin kesinleşmesi konusunda oyalanılıyor. Bunda da bir çok gerekçe söz konusu olabilir, bilemiyorum bunu. Ancak ümidim Kurumun listeleri tamamlayarak bu hafta bu işi nihayete erdirmesi. Eğer ki Bakanlık derseniz bana, uzunca süre susmak en doğrusu olur.
-
@paretowilfredo üstad bakanlığa göndermeden kurum kendisi gerçekten açıklayabilir mi o gücü var mı yani??
-
Akşam kurum başkanına Twitter'dan durumu izah edelim. Hazır KPSS sonuçları açıklanmisken diğer arkadaşların desteğiyle baskı oluştururuz.
-
@serhats Yönetmelik bu umutla çıkarıldı dostum. Bu konuda yaşanan tartışmalara birinci ağızdan şahit olmuş dostlarımız geçen sene bize iletti bunu. Kurum bu konudan çok ama çok rahatsız. Tüm planları, eğitim/sınav/istihdam planları alt üst oluyor bu bekleyişlerden dolayı Kurumun ve bunun böyle sürmesini istemiyor.
-
@paretowilfredo üstad tamam kurum bunu istemiyor haklılarda tabi ama bakanlığa göndermeden listeyi açıklayabilir diyosun bu güç veya resti çekebilir mi yani??
-
@paretowilfredo üstad daha önceki mesajlarda listeler hazır demiştin?
-
Listeler hazır mı değil mi? sanki bi kaç gün önce hazır denmişti
-
Kafam karıştı benim:-( bu liste hazır mı değil mi?
-
@kleonard Liste hazırlanmasını yalnızca komisyonun değerlendirmesi anlamında düşünürsek elbette hazır dostum. Komisyonların aslî değerlendirmeleri bitti. Ama liste son şeklini bu şekilde alıyor mudur?
-
@serhats Sizce dostum? Buna net yanıt verebilseydim, sonuç açıklanır kesin olarak diyebilirdim. Ancak umutluyum yalnızca.