2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii bakanlığa kesin olarak gitti liste. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bayramdan önce gitti
-
@petrichor kimi bekliyoruz hocam ben onu anlamadım 2 dk da bir foruma girmekten mahvolduk.
-
@denetcii açıkcası onu bilmiyorum ama bakanlığa gittiği kesin. Neyi bekliyorlar onu bende çok merak ediyorum
-
Bakanlığın ozelnkaleminin madem bilgisi yok (!) Cumhurbaşkanlığını arayıp onlara soyleyelim hiyerarsiyi kullanalım
-
Arkadaşlar özel kalemi siz de arayın, bakalım ne diyecek aynı şeyi mi söylüyor
-
Ankara'da bulunan arkadaşımız varsa bakanlığa gidip durumu öğrense çok iyi olur.
-
Arkadaşlar sgk bilgi vermiyor adam akıllı. Liste kimde bilmiyoruz diyorlar personel daire listeyi takip edemiyor. Ankarada bulunan arkadaşlar kuruma bizzat uğrayıp bilgi alsa daha iyi olur. Yoksa pek takacaklarını sanmıyorum.
-
@denetcii bakan onayını bekliyoruz . Liste bakana gitmiş onun onayı bekleniyor kesin bilgi
-
Komisyon>>>Başkanlık>>>Bakanlık/İlgili bakan yrd onay >>>Başkanlık>>İnsan Kaynakları DB/PM>>Sgk gov dan duyuru bu şekilde değil mi süreç?
-
@simer93
Merhaba 9. Promosyon. -
Merhaba dostlar. Haberler iyi olmasa da bir nebze umut verici. Bir kaç kişi ile görüştüm bu hususta. Anladığım kadarıyla top halen Kurumda. Kurumun yoğun bir şekilde çalıştığını duydum. Geçtiğimiz seferlerde olduğu gibi bir bekletme ummuyor kurumdan kimse. Eğer iş Kurumda kalır da Bakanlık kanadından bir askıda kalma olmazsa Kurum benim çıkarımım yetiştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda biraz daha bekleyiş gerekecek gibi ama ne kadar buna dair net bir bilgi alamadım. Listelerin Bakanlıkta takıldığına dair somut bir bilgi yok şu an. Ama dediğim gibi Bakanlık bağımsız olarak açıklanmasını istemez de işe el atarsa ya da listeleri bekleterek kuruma da dur derse süreç çok daha uzun olur malesef. Şu an için durum bu.
Bu haftayı bitirelim, haftaya bir daha yoklayalım dostlar.
Bu arada etkinlikler bence önemli. Her mecrada bastırmak ve yönetmelik vurgusu yapmak lazım. Nihayetinde yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür. Kurumum itibarını zedeleyecek bir hareket biçiminden imtina edilmesi gerektiğini vurgulamak gerek. Diğer yandan şu konuya da açıklık getirelim, yönetmelik geçtiğimiz alım sürecinde çıkarıldı. Kurum Bakanlığı da bağlayacak şekilde düşünerek çıkardı bunu. Bakanlığa da yönetmelik hükmü defaatle hatırlatıldı. Yönetmelik yayımlandığı gün yürürlüğe sokularak 9. Dönem alımını da kapsadı. Ama Bakanlık çok ciddiye almadı bunu. Bu kez de yok sayılırsa iki edecek yani.
Bakalım bekleyelim , yine bakacağız durumlara dostlar. Allah sabrınızı arttırsın, gerçekten işler çıgrından çıkmaya başladı.. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Merhaba dostlar. Haberler iyi olmasa da bir nebze umut verici. Bir kaç kişi ile görüştüm bu hususta. Anladığım kadarıyla top halen Kurumda. Kurumun yoğun bir şekilde çalıştığını duydum. Geçtiğimiz seferlerde olduğu gibi bir bekletme ummuyor kimse. Eğer iş Kurumda kalır da Bakanlık kanadından bir askıda kalma olmazsa Kurum benim çıkarımım yetiştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda biraz daha bekleyiş gerekecek gibi ama ne kadar buna dair net bir bilgi alamadım. Listelerin Bakanlıkta olduğuna dair somut bir bilgi yok şu an. Ama dediğim gibi Bakanlık bağımsız olarak açıklanmasını istemez de işe el atarsa süreç çok daha uzun olur malesef. Şu an için durum bu.
Bu haftayı bitirelim, haftaya bir daha yoklayalım dostlar.
Bu arada etkinlikler bence önemli. Her mecrada bastırmak ve yönetmelik vurgusu yapmak lazım. Nihayetinde yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür. Kurumum itibarını zedeleyecek bir hareket biçiminden imtina edilmesi gerektiğini vurgulamak gerek. Diğer yandan şu konuya da açıklık getirelim, yönetmelil geçtiğimiz alım sürecinde çıkarıldı. Kurum Bakanlığı da bağlayacak şekilde düşünerek çıkardı bunu. Bakanlığa da yönetmelik hükmü defaatle hatırlatıldı. Yönetmelik yayımlandığı gün yürürlüğe sokularak 9. Dönem alımını da kapsadı. Ama Bakanlık çok ciddiye almadı bunu. Bu kez de yok sayılırsa iki edecek yani.
Bakalım bekleyelim , yine bakacağız durumlara dostlar. Allah sabrınızı arttırsın, gerçekten işler çıgrından çıkmaya başladı..İlginiz için teşekkürler hocam.
Son cümleniz de işin özeti, içinde bulunduğumuz hal, binlere reva görülen. -
Üstadı duydunuz arkadaslar #SgkDntYardAçıklansın tagi ile saat fark etmeksizin talebimizi iletmeye devam edelim bakanı,başkanı etiketlemeyi unutmayalım.
-
Kurum yoğun bi şekilde neye çalışıyor
-
@muratttttt bende bunu merak ediyorum madem listeler belli neyi bekliyorlar acaba!
-
@paretowilfredo hocam bilmediğim icin soruyorum sizin konumunuz nedir?
Bizzat kurumdan memur arkadaşım bakanlığa gitti liste dedi.
Ayrıca bizzat kurumdan insan kaynakları memuru liste bakanlikta onlardan gelmesini bekliyoruz açıklamak için dediler defalarca.
Bakanlıkta olduğuna dair bi şüphe yok tarafımca. -
@kleonard çalışan demir pas tutmaz kardeşim
-
@simer93 bakanlıkta olduğuna dair bile ihtilaflar var hocam.her ne ise neredeyse ..herkesi etkiletleyip yine pareto nun dediği gibi etkinlik yapılmali başka caremiz de yok zaten.ya oturup aylarca beklicez ya da yonetmeligi hatirlaticaz.
-
@dahagencimben Konumum sorabildiğim, konuşabildiğim herkes kadar dostum.
Listenin bakanlıkta takılmasından yani Kurumu Bakanlığın bekletmesinden söz ettim. Liste usulen gönderilir elbet. Ancak Kurumu şu an bağlayan şeyin bu olmadığı gözlemimi aktardım. Şayet Bakanlık bekleniyorsa işimiz kötü zaten. Ama dediğim gibi Kurumun beklediği şeyin bu olmadığı intibaı oluştu bende. O nedenle biraz daha beklemekte fayda görüyorum. O safhadan sonra bekleten Bakanlık mı değil mi netleştirip, buna göre ulaşacağımız yerlere ulaşırız. -
Arkadaşlar keyfiniz kaçmasın ama benim bildiğim kadarıyla listeye girecek birçok kişinin ismi mülakat başlamadan belliydi