2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@petrichor *kafadan = haftadan
-
Ortalık yine 56 olmuş. Arkadaş eli kolu uzun birisi çıksın şu yönetmelik maddesini birilerine hatırlarsın, yazılı görsel medya vs bildiği tanıdığı ilan haber vs yaptıralım. Her kafadan bi ses. Kimimiz umutlu kimimiz umutsuz, liste hazır diyoruz 1 saat sonra ne listesi daha esamesi yok diyoruz tam mutabık olacağız listenin hazır olduğuna yine karar değiştiriyoruz.. 1 hafta önce liste hazır diyoruz 1 hafta sonra basa geri sarıyoruz. Bizim sadece ilgili kişilere yönetmelik maddesinin amir hükmünü hatırlatmamız lazım ben başka bir şey bilmiyorum psikolojim bozuldu arkadaş.. nerden girdim şu sürece, beni 5 yıl önceye gönderin ne olur usandım ya
-
Benim şahsi görüşüm olay kuruma kalsaydı 30 günlük sürede açıklarlardı. Belliki Bakanlığı bekliyoruz. Liste olayı düzenleme falan kelimeleri geçiyorsa çokta umut bağlamamak gerekir.
-
Şuan gvs yapılıyor diyen arkadaşlara soruyorum madem ki gvs yapılıyor açıklandıktan sonra yapılan gvs de, gvs'si olumsuz gelen arkadaşlar da oluyor madem ki bu gvs önceden yapılıyor bu çelişki neden?
-
@denetcii Hocam ikisi arasındaki farkı özellikle @paretowilfredo çok kez dile getirdi. Süreçleri hakimiyetini düşününce anlam kazanıyor söyledikleri. Mülakat sonrası gvs olayı neredeyse tamamen formalite. O aşamada eleme yapılması/yapılabilmesi için gerçekten somut bir şeyler olmak durumunda. Aksi halde dava açılıp hak geri kazanılabilir. Ancak istihbarat soruşturması sonucu mülakat puanı yetersiz diyerek kazanamayan birisi dava açsa bile başarısızlık gibi bir gerekçeyle karşı karşıya olduğundan birşey elde etmesi o kadar kolay değil. Sonrasında elenmeler olması sanıyorum gerçekten somut bir şeye dayanması olabilir. Çok çok nadir oluyor zaten bu istihbarat soruşturmaları hayatımıza girdiğinden beri.
-
@albertcamus işte o somut şeyleri açıklanmadan önce göremiyorlar mı işte onu demek istiyorum Neyse hocam geç oldu hayırlı geceler dilerim sizlere.
-
Bugün açıklanacak diyen arkadaşlar kaçta açıklanacak onu da soyleyin
-
@denetcii güvenlik soruşturması yönetmeliğinde mit tarafından yapılacak olan soruşturmada 30 gün içinde bitirilmesi polis tarafından yapılacak olan soruşturma ise 60 gün içinde bitmesi gerekli diyor. Polis tarafından yapılacak olan soruşturma kazanmadan yapılmaz o kazandıktan sonra yapılır..
-
@redcrossbjk bi dakikada suan mit sinava giren arkadaslari mi arastiriyor
-
@redcrossbjk evet olması gereken bu ama diğer kurum alımlarında ne yazık ki bu sürece uyulmadı( yada uyamadılar). Son alınan Gelir uzman yardımcısı arkadaşım, mülakat için 6-7 ay bekledi. Sebebi ise güvenlik soruşturmaları tamamlanmadan mülakatın yapılmayacak olması idi.
Açıkçası tüm güvenlik soruşturmaları tamamlanmadan mülakatın açıklanması mantıklı değil.
İnşallah herşey tamamlanır ve mülakat sonuçları açıklandıktan sonra kazanan arkadaşların hepsi atanır. Sonradan mağduriyetler yaşanmaz. -
@samettin arşiv araştırması mit tarafından yapılır kardeşim evet
-
İnşallah Zafer Bayramımız Zafer Bayramımız olur.
-
@FATMAN06 yani bnde oyle dusunuyorum insallah
-
@paretowilfredo var mi bi gelişme
-
Cuma dendi, perşembe dendi. Umutlandık, heyecanla bekledik. Ancak elde var sıfır
-
Başkan tweet attı altına yazalım isterseniz arkadaşlar.
-
https://twitter.com/msbagli/status/1167393811833806848?s=19
Altına yazalım arkadaşlar. -
Açıklanmamasının güvenlik soruşturmasıyla hiçbir alakası yok. Tamamen kurum kaynaklı birşey. Ve artık duyuma değil de sonucun açıklanmasına ihtiyacımız var.
-
@paretowilfredo bşr hareketlilik var mı üstad kurumda
-
Çok enteresan şu bekleyiş, hiç hesapta yoktu. Yönetmelik geldi her şey düzenli ilerler, yolumuza bakarız dedik ama şu an yol olarak tam anlamıyla belirsizlik hakim