2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bakan pazar günü japonyaya gidiyormuş toplantı mı ne varmış .(
-
@Aslan-Reyiz kaç gün kalacakmış ? Ona göre o yokken iyice silelim kafamızdan ihtimali
-
Artık şu cuma açıklanacak diyen arkadaşlara ağzıma geleni saymak istiyorum ama gene de susuyorum Allaha havale ediyorum. Neyin bu caba anlamış değilim.
-
uyulmayacak ise bu yönetmelik niye çıkarılıyor!?
-
memurum netten bildirim geldi, Allahım inşallah olmuştur diye açtım ki...
doğalgaza %15 zam gelmiş olmuş ama olmaması gerekene. -
@paretowilfredo üstad cuma da geçti gitti. Şimdi ne yapacağız?
-
@iamkaya paretoya sordun ama içimden geçeni ben de yazmak istedim . Elimiz ayağımız bağlı beklemek zorundayız gibi hissediyorum kardeşim . 2020 KPSS bizi bekliyor .Ailesinden baskı görmeyen arkadaşlar , psikolojisi bozulmayan arkadaşlar 2020 ye hazırlanabilir
-
@calikusu29 2020 2021 2030 derken ölüm de geliyor hayattan zevk alamaz olduk. Atandıktan sonra inşAllah bir hastalık çıkmaz hiçbirimizde.
-
şu günü bekleyelim, bu gün hadi olsun derken haftasonu oldu.. Biz hala varsayımsal tahminlerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ulaşmaya çalıştığımız kimse bizi sallamıyor..
-
@denetcii gençliğimizi yediler kansızlar en güzel yıllarımız birde
-
Arkadaşlar, bakanlığın bu promosyonu önceki gibi 10 ayda açıklanmaması için bir tek sebep söyleyin. Bir şeyler yapılmazsa, sınavı kazanamayanlar 2020 KPSS'ye de girecekler ve yeniden kurum sınavlarını bekleyecekler bir 10 ay daha, 2021'de şansınız varsa iş güç sahibi olursunuz. Çevremdeki bütün insanlar bunu yaşadılar üzgünüm. Bizler zavallılar topluluğuyuz, sorsan bürokrat olacağız ama kendi işimizi bile halledemiyoruz.
-
@paretowilfredo Üstad durumu haber normal siteden haber yapmanız için neyi bekliyoruz? Yönetmelik maddesi üzerinden 36 gün geçti. Geçen pazar 30günlük süre dolmuş 1 de süre uzar demiştik ve yarın 1 hafta olacak. Üstad bir yerlere duyurmak için sesimizi neyi bekliyoruz? Allah aşkına birisi bize mantıklı bir açıklama yapsın
-
@denetcii hastalığı bilmem de ben toplum içine çıkamaz oldum . Eski arkadaşlarımla tüm bağlantılarımı kopardım . Aile ziyaretleri zaten kabir azabı gibi noldu olmadı mı ne zaman atanacaksın bak kaç yaşına geldin bir düzen kur artık vs vs . Allah yardımcımız olsun
-
@paretowilfredo
üstad teşekkürler...
Arkadaşlar elden ele dağıtalım haberi..
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/sgk-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclarini-yonetmelige-ragmen-h8118.html -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo
üstad teşekkürler...
Arkadaşlar elden ele dağıtalım haberi..
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/sgk-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclarini-yonetmelige-ragmen-h8118.html
Herkes paylaşsın lütfen. -
@redcrossbjk Çözüm belli hocam. Haberi sık sık vurgulayarak Başkanı, daire başkanları ve bilimum bürokratı Bakana, Bakanı Cumhurbaşkanlığı'na iletmek. Bir yerde biri şayet mecburiyet duyarsa açıklama gelecektir. Twitter'da etiketlenebilecek kişiler şöyle;
@RTErdogan
@fuatoktay@ZehraZumrutS - Bakan
@aysekardass - Bakan Yardımcısı
@Ahmet_Erdem60 - Bakan Yardımcısı@msbagli - Kurum Başkanı
@cceylan58 - Kurum Başkan Yardımcısı
@mustafaapaydin5 - Rehberlik ve Teftiş Başkanı
@sivasalic - Sigorta Primleri Genel Müdürü
@YakupSungu12 - Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Daire BaşkanıBu silsileye göre etiketlemeler yapılabilir. Oldukça da faydalı olur bence.
-
@albertcamus aynen katılıyorum,bir açıklama ihtiyacı hissettirmek lazım.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk Çözüm belli hocam. Haberi sık sık vurgulayarak Başkanı, daire başkanları ve bilimum bürokratı Bakana, Bakanı Cumhurbaşkanlığı'na iletmek. Bir yerde biri şayet mecburiyet duyarsa açıklama gelecektir. Twitter'da etiketlenebilecek kişiler şöyle;
@RTErdogan
@fuatoktay@ZehraZumrutS - Bakan
@aysekardass - Bakan Yardımcısı
@Ahmet_Erdem60 - Bakan Yardımcısı@msbagli - Kurum Başkanı
@cceylan58 - Kurum Başkan Yardımcısı
@mustafaapaydin5 - Rehberlik ve Teftiş Başkanı
@sivasalic - Sigorta Primleri Genel Müdürü
@YakupSungu12 - Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Daire BaşkanıBu silsileye göre etiketlemeler yapılabilir. Oldukça da faydalı olur bence.
Ayrıca mesleğin haklarını savunacağı savıyla var olan dernek ve yönetimide dahil edilmeli bu taleplere. O hesaplarda şöyle
@sgdenetmenleri
@sgdd_subesi
@SinanUzunpinar
@fatmahacioglu06
@burcu_sensoy -
Dostlar artık sesin gür çıkması vakti. Bu alışkanlığı ya bu alımda kırcaz ya da bundan sonrası için Bakanlığın alımları geç açıklaması bir norm halini alacak. @albertcamus 'nun dile getirdiği hesaplar çok kritik. Özellikle Kurum idaresindeki bulabildiğiniz herkese twitleri ve haberi iletin. Ayrıca silsile izleyerek en yukarıya Sayın Cumhurbaşkanı'na kadar iletin. Bütün hafta bu hareketlilik devam etmeli. Ta ki bir karşılık, bir yanıt alınana dek.
-