2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma aynen hocam ben böyle ağrılarımdan ötürü hastaneye gitmiştim. Hastanede kaydım kuydum çıkmadı. Muayene olamadım. Doktor sen ne iş yapıyon dedi kpss çalışıyorum dedim. Sen şimdi git atanınca gelirsin demişti. Hasta olmanın bile lüks sayıldığı sürecin adıdır Kpss A.
-
@mrnobody Ben Hastane önünden bile geçmiyorum hocam borç falan çıkar diye
-
@mrnobody bu nasil oluyor anlamadim ki babanizin sosyal guvencesi vardir diye dusunuyorum bnde ise girmedim ama babamin sgk sindan yararlaniyorum
-
Yönetmelikteki sürenin aşılması dolayısı ile yapılan başvuru sonucu cimer den geri dönüş alan var mı ?
-
@mrnobody ahh hocam ne demeli halimize. Kısa zmanda hayırlı sonuçlar almayı Rabbim nasip etsin de sagligimiza da kavussak.
-
@samettin Erkeklerde 25 yaşından sonra bitiyor. Ben de 5 yıldır hastaneye gitmiyorum. Şu an Gss sıkıntım yok ama yine de gitmiyorum ihtiyacım kalmamış Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Bu sisteme de yazık diyorum gitmesen bile 60 küsür lira hanene borç giriyor
-
@calikusu29 Hocam Cimer daha yazıyı bile yollamamıştır. Yollasak bile Bakanlığı Bakanlığa şikayet ediyoruz ondan dolayı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Hem 1 günde cevap gelmesi mucize gibi bir şey olur. en az 15 20 gün sonra cevap veriyorlar
-
Arkadaşlar 0312 207 8539 Sınav hizmetleri şube müdürlüğü. Görüştüm tekrar ve artık şuna eminim listeler hazır bir şekilde bakanın imzasını bekliyor. Samimi bir şekilde mağduriyetleri anlattım dinledi ve bakın gerçekten bizim elimizde birşey yok dedi, önümüze gelsin dedi 15 dakikaya gireriz 1 dakika içinde de sonucunuzu gorursunuz dedi ancak bakanlikta liste dedi. Bu saatten sonra kurumu darlamaya gerek yok bence bakanlığa ulaşılmalı, bakanin danışmanlarına özel kalemine vs. Ama şunu da samimiyetle söyledi, önceki gibi uzayacaksa dedim ailevi sorumluluklarım var dedim, " yok yok yok kesinlikle öyle olmayacak kurum olarak da personele ihtiyacımız var,biz de hemen açıklansın istiyoruz" dedi. Yani artık yol haritası şu şekilde çizilmeli bence: Bakanlık ve özel kalemler aranmalı. İkinci olarak da umutsuz olunmamali öncekiler gibi olmayacağını dün de personel soylemisti bugunki de kesin ifadelerle söyledi.
-
Bakan danışmanının attığı tweetin altına yazalım arkadaşlar.
https://twitter.com/BKaraburun/status/1166662834866049026?s=19 -
@ekstrafiskal emeğin için teşekkürler hocam
-
@samettin oluyor hocam merak etmeyin. Hem aylık 50 lira borç yazılıyor hanenize hemde hiç bi sağlık güvencesinden yararlanamıyorsunuz. Şimdi ben yaklaşık iki üç bin tl gss primi ödüyecem ama bu zamana kadar muayene bile olamadım. Peki bu borç neyin borcu ???? Kafada deli sorular...
-
@mrnobody Anladım hocam ne deyim Allah sagliginizi korusun hastaneye gitmebize de gerek kalmasin insallah
-
@ekstrafiskal peki bakanlik bunu dikkate alacak mo personel.ihtiyacı olma sa alım olmaz zaten ama bakanlığın gereken özveriyi gösterdiğini düşünmüyorum zira öyle olsa diğer alımlar da boşa çıkmadı onlara da ihtiyaç vardı hala aciklanmadi. Benim aklıma gelen yollar tükendi hepsi sonuçsuz kaldı.cimer den cevap gelince buraya yazarım. Başka önerisi olan varsa buyursun.
-
@dahagencimben ya bn bayadir tv izlemiyordum simdi haberlerde gordum zam pazarligi devam ediyormus hakeme gidilme durumu olmus ondan dolayi olabilir
-
@samettin bunlar.konuşuldu hocam :)eski iletileri okuyun lütfen.
-
@samettin Oooo internet bağlatmışsınız hocam, hayırlı olsun
-
@paretowilfredo Üstad bi gelişme, haber var mı?
-
Ortam cok sessiz. Duyum yok mu
-
@johnstuartmill fırtına öncesi sessizlik olsa bari de , açıklansa bugün
-
Bir duyumu olan var mı?