2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@bence hocam biliyorsanız madem arkadaşlardan rica edelim onlar ısrarcı olsun açıklanması için
-
@yabgu mülakat başlamadan benim duyduğum belli kişilerin ismi direk listeye yazıldığı.
-
@bence yani bunun sonucunda ne anlamalıyız çünkü burada insanlar sonucun açıklanmasına yönelik çaba gösteriyorda bu bizi nereye taşıyacak onu merak ettim . Duyduğunuz kimseden öğrenelim . Rica etsinler madem asiller gerçekten sonucunuda bilirler
-
Siz kacincisiniz hocam?
Bosa ugrasmasin mi burdaki arkadaslar yani onu mu diyosunuz?
Bu provokatif ileti neden?
Kaç kişiymiş onu da diyin de bari kalanlar kaç kişiyiz bilelim, yoklama yapalim.
-
@albertcamus harbiden ya helal.
-
@albertcamus ilk defa aynı fikirdeyim sizle
-
@albertcamus arkadaşım bana denilen bu. Bizzat bana milyonda milyon ismin listeye yazıldı. Atanmama ihtimalin yok denildi.
-
@bence Milyonda milyon olunca da bir eder, yuzde yuz olunca da. Ama bu trolluk bu forumda beş para etmez.
Eskiden troller gelmeye baslayinca, sonuclar yakin olurdu. Kim bilir, totem yapalim yine de.
Yeterince gerginiz, hiç gerek yok. Arkadasa gule gule diyelim
-
@bence ne zaman açıklanır madem her şeyi öğrendin bunu öğren Bi zahmet
-
20 dk önce foruma katılmış direk listelere yazılmış.. şaka misiniz arkadaş ya sizden para ile mi satıyorlar anlamak güç
-
@redcrossbjk 20 dakika önce katıldıysa cidden yakın demekki durum
-
@modigliani-0 23 dakika önce katılmış 3 yorumu var o da direk sgk sayfasına.. profiline girince görünüyor hocam troller türemeye başladıysa bi ihtimal diyor insan
-
Arkadaşlar sözüm meclisten dışarı burda dedektifçilik oynayan arkadaşlar var. Ben önce 03122966000 numarayı aradım bilgi vermediler ve SGK Personel Daire Başkanlığını aramanız lazım dedi muhattabınız biz değiliz dedi. 0312-207-85-08 bu numarayı aradım bende. Direk söylediği şey bilgi veremiyoruz tarzı konuştu önce, ardından dedim ki bakın dershaneye yazılıcam maddi durumum yok bu sınava göre planlar yapıcam sizde bu yollardan gectiniz diye konuşunca şu şekilde konustu: "Bakın listeler hazır, bakanlığa gönderildi bakanlıkta beklemede, orda takılmış durumda ama yonetmelige uyulmadı diye oncekiler gibi 7 ay surecek diye birsey yok, en hizli sekilde yayinlamaya calisilacak. Belki de 2-3 gun icinde aciklanacak. Eminolun en kisa zamnada aciklamak icin ugrasiliyor. Burda da memur arkadaslar var sinava giren, herkes sabirsiz ama oncekiler gibi olacak seklinde dusunmeyin bu sefer en erken sekiolde aciklanmaya caliaiyor. 2-3 gun de olabilir dedi. Durum bundan ibaret, bakanlikkta oldugunu kendi agziyla soyledi.
-
@bence bu arkdsı dikkate alıp cevap vermek mi trol e bak bi de cvp yazmıssınız arkdslar kınıyorum sizi
-
03122078508 Bu numaradaki arkadaş sabırla sizi dinliyor ve gercekten kibar ve anlayisli bir sekilde sorulariniza cevap veriyor. Allah razı olsun, umut tacirlerinin arasında böylelerink görünce insan mutlu oluyor arkadaşlar. Bu bilgiyi direk çalısan soyledi, komplo teorilerine artik zerre itimad etmem. Sizde bence prim yaptirmadan surecin sonuclanmasini bekleyip duyumlara kulak tikayin, bu surede ne yapilabiliyorsa etkinlik vs yapip Allahın izniyle bir kısmımız mutlu sonuclara ulasalım, kalanlar da önümüzr bakalım. Herkese sabır diliyorum
-
@ekstrafiskal sağolasın kardeşim zahmet edip uğraştın.
-
@ekstrafiskal Anlaşılan süreç çok net bakanlıkta tıkanmış. Bakan hanıma ve danışmana durumu bir şekilde izah etmek lazım. Ankara'da oturan arkadaşlar bakanlığın kapısını çalsa durumdan haberdar etse süreç hızlanabilir.
-
..........
-
gün gelecek Allah izin verirse olucak ve böyle insanlarla aynı kurumda çalışıcaz. İşte çalışılan yerlerde dedikodu döndüren, insanları birbirine düşüren, ortalığı karıştıran insanlar hep bunlar.
Aynı havayı soluduğumuz için utanıyorum. Nasıl kötü bir kalple büyüdünüz de böyle davranıyorsunuz. Umut tüketmek bu dünyada yapılacak en büyük hırsızlıklardan biridir. yolumuz asla sizin gibilerle kesişmez inşallah. -
Rica ederim, hepimiz (ceteris paribus-bazı kişilerin hiçbisey yapmayan sabitler olduğunu kabul edersek) birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayni gemideyiz. Umarım hakedenler kazanır.