2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@eomer bakan hanımın danışmanı listenin bakanlıkta olmadığını,olsa da haberinin olmadığını söylemiş. Bir arkadaş öyle ileti paylaşmıştı.
-
Ben özel kalemi arayıp haberi yokmuş demiştim evet onun yalancısıyım. Haberi olmama ihtimali olmaması lazım. Geçiştirmiş olabilir. Bu yüzden sizler de arayın bakalım ne diyecek demiştim
-
@elifce evet bende aradım kimse açmadı.
-
Özel kalem olarak bu numarayı aradım bir kaç sayfa önce bir arkadaş paylaşmıştı 03122966069 başkaları da arasın
-
Ankarada olan arkadaşlar kuruma gidip ilgililerden bilgi almaya çalışsa daha somut veriler elde edemez miyiz arkadaşlar gerekirse topu bakanlığa atarlarsa orasıyla da görüşülebilir mümkün olduğunca
-
Bugün de gitti anlaşılan.. ömürden geçen bir gün daha
-
@bence birçok mülakatta öyle hocam maalesef artık öyleyse bile yönetmelikteki gibi açıklanmalıydı..açıklanmalı! olumlu olumsuz herkes bunu bekliyor ...
-
Pareto üstadın sözleriyle pekiştirdim arkadaşlar ağız birliğiyle şu şekilde de twitleyelim lütfen elimizden geleni yapalım:
SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı. Yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür. Kurum itibarını zedeleyecek bir hareket biçiminden imtina edilmesi gerekir. Biz gençler hala bekliyoruz.
Sayın @ZehraZumrutS @msbagli @RTErdogan @BKaraburun ve @sgksosyalmedya @ailevecalisma #SgkDntYardAçıklansın -
Arkadaşlar net bilgi cuma günü açıklanacak. Cuma gününe kadar beklemeyin
-
@bambam nerden biliyosunuz duyumunuz nerden
-
@ekstrafiskal vallahi hocam günün en umutlu en dolu bilgisi galiba...Allah razı olsun ağlamayana diretmeyene bilgi bile verilmiyor
-
@bambam kaynak neresi hocam farazi bilgilerden usanmadık mı?
-
@mrvhuab Hep birlikte uğraşıyoruz, insallah bu emekler karşılık bulur herkes açısından. Rica ederim
-
@bambam Kesin olarak eminseniz az daha ayrıntı vermelisiniz.
-
Şuan yanımda o kurumda müfettiş olan bi abim var. O dedi net olarak cuma günü açıklanacak
-
@bambam Cuma 30 ağustos değil mi hocam resmi tatil etkilemez mi?
-
@bambam Hadi inşallah,bu güzel haber için saolasın umutlarımız kırılmasın
-
@bambam inşallah en geç cuma olur çünkü perşembe de açıklanmazsa tatile gireceği için yine hüsrana uğrayacağız
-
@bambam Bam bam kardes abine selam söyle bide kesin mesin demesin onun nerden haberi olcak hadi oldu nasil kesin diyebiliyo insanlari sinirlendirmeyin
-
Herhalde atılan tivitleri aramaları engellenmek için söylüyor olmalı kimsenin haberi yokken