2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Sıkıştırmaya devam edelim
-
Bakan, başkan kesin dese oturup düşünürüm şahsen
Fazla iddialı.
Samimi ise yine de teşekkürler. -
@zeyno94 aynen öyle hocam demştim tahminler söylentiler çaresiz hissettirmez ve çaresiz hissetmeyen kimse çaba sarf etmez diye...
-
@ekstrafiskal hocam aynı memur olmalı bana da sabırla cevap vermişti kestirip atmamıştı.belki tepkiyi kırmak için yapıyolardır diyesim geliyor :(ama bana BİLE(aynı söylentilerle 4 seneyi geçirmiş bana) umut oldu.kurum zaten bu konuda cidden çaba sarf ediyor ben buna inandım.ancak pareto nun dediği gibi bakanlık bu süreci uzatırsa durum vahim olur.inşallah şu spekülatif haber de (cuma açıklanacağına ilişkin) doğru çıkar.zaten cumaya kadar açıklanmazsa hadi bazı arkadaşların dediği gibi bayram süresinide eklemiş olalım falan..bu süreç benim açımdan biter...
-
Hocam ben duydugumu söledim yani hepsi o kadar
-
@bambam kesin dediğiniz için söyledim..bunu müfettiş bilemez..ya birazda tecrübelerime dayanarak umutsuzum işte ben ..kimler kimler nler dedi de...
-
Yani kardeş sende kim ne derse onu tersliyorsun insanlar fikirlerini de yazamaz hale geldi. Sonra neden foruma yazılmıyor neden sessiz neden tweet atılmıyor bırakın insanlar rahatça söylesinler istediklerini inanıp inanmamak bize kalsın
-
yine de cumaya kadar son bi umutla aynı şeyi söyleyeceğim..bir iki kişi ciddiye alınmıor konu c.başkanlığına intikal edilmeli..gördük ki bakanlığı arayarak da sonuç alamıyoruz..3 5 twitlede..(bakın dikkatlerini bile çekmemiş olmalı ki bilmiyoruz diyorlar)benim bimer cimer e yoğun bi şekilde yazılması son önerim..
-
Cuma 30 Ağustos arkadaşlar resmi tatil.
-
İnsanlar duyduklarını söylüyorlar hemen olumsuz bisey söylemek yerine tesekkür et geç. Tamam sürecte 10 yıldır varsınız sizden iyisini bilemez kimse anladık
-
@Caykovski, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Yani kardeş sende kim ne derse onu tersliyorsun insanlar fikirlerini de yazamaz hale geldi. Sonra neden foruma yazılmıyor neden sessiz neden tweet atılmıyor bırakın insanlar rahatça söylesinler istediklerini inanıp inanmamak bize kalsın
-
@bambam, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar net bilgi cuma günü açıklanacak. Cuma gününe kadar beklemeyin
Öncelikle emeğine sağlık dostum. Yanlışlanana kadar bilgi bilgidir. Troll gayesi olmadıkça dikkate değerdir. Şayet sabah yazdıklarım ile bu duyuma baktığımda ve haftanın sonunu görmek gerektiği konusundaki ısrarımla birleştirince bir ihtimal diyorum. Çünkü kurumdaki havanın olumlu olduğunu gördüğümü aktardım sizlere. En azından bildiğimiz bir şey var, kurum erken bitsin çabası gösteriyor. Tek olumsuz seçenek Bakanlığın hayır ben açıkla demeden açıklayamazsın demesidir bu durumda. Şunu dikkate almak lazım, anımsayanlar bilirler Başkan sonuçlar geliyor dediğinde bile ertesi güne sarkmışlığı var kesin konusu özellikle SGK için risktir. Ama bu hafta bitene dek umudum var. Dediğim gibi bu hafta boş geçerse yeniden soruşturmakta fayda var.
Bu arada da yine diyorum Başkan, Bakan, bürokrat twitlerine devam etmek lazım. Başkandan belki erken bir müjde alınır durum bu denli olumlu ise gerçekten. -
@Caykovski pekala bende fikrimi söyledim bikaç güne kalmam zaten burda hocam rahat edersiniz :)kimisi ilk mülakatım diyor kimisi 6.senem..bende gördüğümü geçirdiğimi daha öncede sgk ya girdiğimi aynı şeylerin olduğunu söylüyorum .hala biri bari yardım etsin telaşındayım..bu size de yarayacak..her ne ise dediğim gibi cuma dan sonra zaten yokum..dilediğiniz şeye inanabilirsiniz..
-
-
@dahagencimben En iyisi Perşembe gecesine kadar beklemek sonrası için olumsuz şeyleri düşünüp evet sgk hala aynı şeyleri yapıyor diyelim bir çaresini düşünelim
-
@Caykovski yo yo hocam ben şu bikaç günde kimsenin uğraşmadığı kadar uğraştım milletle papaz oldum cumadan sonra ne kılımı kıpırdatırım ne burda dururum..herkese başarılar..
-
Arkadaşlar beklemesine bekleyelim ama lütfen boş beklemeyelim kendimizi hatırlatalım her defasında.
ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr mail adresine şu maili iletelim (ben 3 farklı mailden attım sizler de böyle yaparsanız göze görülür düşüncesindeyim):
Sayın Bakanım, SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı.Yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür.Biz gençler hala bekliyoruz.Önümüzü görebilmek için ve kurumun itibarının zedelenmesini engellemek için adım bekliyoruz.
Saygılarımızla -
@mrvhuab, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar beklemesine bekleyelim ama lütfen boş beklemeyelim kendimizi hatırlatalım her defasında.
ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr mail adresine şu maili iletelim (ben 3 farklı mailden attım sizler de böyle yaparsanız göze görülür düşüncesindeyim):
Sayın Bakanım, SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları yönetmelikte belirtilen sürede açıklanmadı.Yönetmelik hükmü bir taahhüt, devletin verdiği bir sözdür.Biz gençler hala bekliyoruz.Önümüzü görebilmek için ve kurumun itibarının zedelenmesini engellemek için adım bekliyoruz.
SaygılarımızlaDestekliyor musunuz hocam @paretowilfredo
-
@dahagencimben biz yine uğraşırız hocam napalım
-
@mrvhuab Güzel bir üslup dostum. En azından bir maile dönüş alabilirsek zaten bu da aydınlatıcı olacaktır. Denemeye değer