2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar herhangi bir kurumda çalışıpta (A ya da B grubu) mülakata giren oldu mu çalışanlar için komisyonun farklı bir tavrı var mı?
-
@kgms hocam geçmiş olsun öncelikle. Iktisat modelleri dediği şeyler klasik iktisat keynesyen iktisat vs onlar mı anlamadım o soruyu
-
@redcrossbjk bende senin gibi anladığım için okulları saydım başıyla onayladı kendisi artık istediği cevabı verdim mi bilemiyorum ️
-
@kgms basiyla onayladiysa istedigi cevabi veriyorsun tecrubeyle sabit
-
@kgms geçmiş olsun, hayırlısı olsun inşallah
-
@redcrossbjk teşekkür ederim size de başarılar diliyorum
-
2.komisyon Siyaset bilimi
İstimval nedir
Kıdem tazminatı nedir
Bir işletme muhasebe defteri tutarken nelere dikkat eder
Servet üzerinden alınan vergiler nedir
Veraset ve intikal ne demek -
Arkadaşlar 3’üncü komisyon da giren yok mu? İbf başladı çünkü bugün 3’üncü komisyon da
-
Dün girdim 2. komisyonda bölüm Maliye;
Kendini tanıt, tanıttığım halde tekrar aynı soruları bana sordular.
Vergi arbitrajı nedir ? Mal ve hizmette nasıl olur?
VUK GMS değerleme?
Bulut bilişimi nedir?
Pozitif statü hakları?Herkese başarılar.
-
Arkadaşlar bir konuda sizlere danışacağım bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim bu sene merkezi atamadan tercih yapmayı düşünüyorum ama p3 puanım iyi değil muhtemelen kazanamam fakat ola ki kazandık diyelim merkezi atamadan kadroya yerleşip çalışmaya başlamasından sonra ( muhtemelen ilk olarak 2019/1 Merkezi atama sonuçları belli olacak ) daha sonradan da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI mülakatları açıklandı ve kazandım diyelim sgk daki hakkım yanar mı ? İstifa edip geçmek mümkün mü ?
-
@UrsaBiVursa yanmaz neden yansın ki
-
@UrsaBiVursa Dostum şayet merkezi atama ile bir memuriyet kadrosuna yerleşirseniz istifa değil muvafakat süreci işler. SGK kazandığınızda atamanızı yapabilmek adına Kurumunuzla yazışacak ve muvafakat isteyecektir. Nadiren de olsa muvafakat sorunları çıkabiliyor. Ancak Kurumlar genellikle muvafakat vermekte. Vermemesi durumunda dava yolu ile verilmesini talep edebilirsiniz.
-
@ckmkerdal birkaç kişiye daha sordum hocam atanırsın diyen de oldu aranamazsın diyen de fakat kimse nedenini söylemedi sadece şunu dediler eğer kazanıp gitmezsen 1yıl ile 18 ay arasında bir daha memuriyete dönemezsin dediler ama bu merkezi atama tercihleri için mi geçeler sadece alan grubu atamalarına etki eder mi bilemiyorum
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
Bugün kaç kişi mülakata girmedi bilgisini olan var mı
-
@Mahlaki 2. Komisyondan bugün 4 kişi gelmedi 4 günde 28 kişi gelmemiş 2. Komisyondakilerden
-
@paretowilfredo üstad size ne sorucam denetmen yardımcılığının ek göstergesi kaç tam olarak farklı yazılar okudum emin olamadım.
-
@karagergedan 2200
-
@karagergedan Net bilgiyi meslek tanıtım yazımdan alabilirsiniz dostum.
https://www.tercihiniyap.net/maas/sgk-sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-maasi-2019-h6499.html
-
Istatistikten kaç kişi girmemiş mülakata bilginiz var mi acaba ?