2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@olursaolur 9.promosyon 18.00de belli olmuştu :))
-
@serhats Başkan twit atmış mıydı? o saate odaklanayım
-
@redcrossbjk öncesinde twit gelmişti hocam. Açıklanma ile twit arasında çok fazla zaman yoktu
-
@serhats Geçen hafta müfettişlik ile aynı olmuş sanırım. Hayırlısı ile açıklansın bugün. Yoruldum gerçekten
-
Toplanti falan var miymis acaba bugun
-
@redcrossbjk İnşallah hocam hepimiz yorulduk. Yalnız müfettişlikte başkan neden twiti sildi acaba? Hata yaptım gibi düşünüp bu sefer twit atmayacak mı? İnsan çok farklı şeyler düşünüyor
-
İK ile görüştüm hiçbir gelişme yok dediler sgkya giden gelen bişey yokmuş.
-
istanbulda bulunan herkese çok geçmiş olsun
-
arkadaşlar sonu 5841 olan numarayı bugün tekrar aradım ve Eylül ayı dedi başka şey demedi. Arayan var mı ya da arayacak olan ?
-
@newworldorder hoaaaydaaa
-
Bu eylül de var bir hikmet bence son dakikaya kadar bekleyelim
-
@furkenn kurum zaten bize gelene kadar bilemeyiz diyorlar iş bakanlıkta. Neden şaşırdınız ben de ciddi olumsuz bir duyum var sandım
-
@Hayati aynen liste gelse bile,geldi demezler.
-
@Hayati sonucta kurum aciklayacak kurumda bugun bi gelisme yoksa bugun yatar bu is bence:) umutlar yine yarina kaldi sanirim
-
@furkenn hocam kurum 1 dk sonra bile açıklayacak olsa bilgimiz yok der oradan medet umup umutsuzluğa kapılmayın
-
@redcrossbjk dogru soyluyosun hocam beklemeye devam
-
@furkenn zamanında gib i aramıştım ne zaman açıklanacak diye, bir bilgimiz yok demişti. Telefonu kapattıktan 2 dakika sonra açıklanmıştı:)
-
Bir ihtimal varsa artık olsun kurban olayım yorulduk..
-
@gannicus umutlarim tekrar yeserdi
-
ws grubunda olan arkadaşlar sizde bir haber var mı ?