2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu iş bugün biter inşallah
-
Millet isyerini besmele çekerek açar bizim hale bak
Yine de herkese günaydın -
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillahi Rabbil Alemin..
Gününüz bereketli olsun dostlar.. Sonuçları öğrendiğimiz gün olur inşAllah bugün..
@aroma oldu mu açılış kardeşim -
duyum varsa alırım bi dal
-
@redcrossbjk olmaz olur mu hocam Alah kabul eylesin
-
Bugün sınav hizmetlerini ve bakanlığı arayan var mı? Eylül bitmesine haftasonunu saymazsak 3 gün:-(
-
@redcrossbjk Sınav hizmetlerinden bilgi alınmıyor ki hocam, 9. promosyonda açıklandığı gün arıyorduk sınav hizmetlerini, bize gelen bir şey yok olsa da söylemeyiz diyorlardı. 2-3 saat içerisinde tweet geldi akabinde açıklandı.
-
@Zach olsa da söylemeyiz diyerek kapıyı kapatmaları peki
-
@Zach Bakanlık hala Eylül diyor. Eylül bitti nerdeyse hala eylül diyorlar. Bir gün yok mu diyoruz bize tam bir gün verseler bizde size vereceğiz diyorlar ama sadece Eylül demişler muhtemelen Müfettişik gibi olacak Cuma açıklanacak ama öncesinde olursa da güzel olur
-
Foruma girmeyim şuradan az uzak durayım başka şeylerle uğraşayım diyorum tarayici kapatmam ile açmam en fazla 5 dakika, tarayıcı açık kalsın ama yine de bakmayım demem üzerine 3 dakika oluyor.. burası da bugün çok sessiz kimse de ses seda yok
-
Arkadaşlar bi duyumu olan var mı
-
Bugün 61. Gün
-
Bu perşembe de yönetim kurulu toplantısı olacak mı acaba bilgisi olan varmı müfettişlik açıklanacağı hafta yk toplantısı olacak perşembe demişlerdi
-
S eni bekliyoruz ey sevgili
G el artık bekletme bizi
K almadı dermanımızAkrostiş yaptım kafiyesiz,ölçüsüz.
-
Ik yi da sınav birimini de aradım hiç bir bilgi yok diyorlar. Ya kardeşim siz de bilmiyorsanız kim biliyor bunu.
-
@clearman Keyifleri
-
Yaprak kıpırdamıyor
-
Galiba bugunu pas gecicez ses seda yok
-
@furkenn aslında bundan da korkuyorum müfettişlik hiç yokken bi twit ardına sonuç gelmişti bu da mı öyle olur acaba deyip duruyorum kendime ama ne kuruma ne bakanlığa güvenmiyorum
-
Haber yok mu bugunde mi cop oldu