2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ne kadar yerinde bi tespit bravo gerçekten, @paretowilfredo üstatda bundan dolaylı peki bi etkisi olmayacağını söylemişti
-
@rustcohle her alim a başvurur değil "denkliği kabul edilen" ibaresi olan her alım hocam. Ayrı bi linç konusu olusturacaksiniz Kaymakamlığa basvuramiyor yani.
Gerçekten lütfen artık bu ay sonuna odaklanalim ve twittir aramadir bunları yapalım. -
@guzelgunler listeyi degistirmek icin feto baglantisi var diye gostermis olamazlar mi cunku feto ile baglantisi olanlar nasil da oluyor ki listeye girebiliyor ve birkac kisi hem de.
-
@rustcohle dostum ben iibf mezunuyum bi onceki sgk aliminda iibf puanlarim mulakat icin bana yetmedi ama istatistik puanim yuksekti ve istatistik puanimla basvurabilseydim mulakattaydim kesin. Davaci sahsin hakkiysa benim de hakkimdi bu mulakata girmek.
-
@gökce95 bilemiyorum hocam.benimde tahminim şey. Sonradan bi gazete üyeliği falan çıkmıştır. Bariz suçlamalar,davalar fln ilk etapta ortaya çıkar çünkü .
-
@gökce95 Hocam bağlantı dedikleri şeye inanmıyorum. Listeye koymak istemediklerini 5. Derece akrabasını bile bahane edip koymazlar.
-
haftasonunu saymazsak son 4 gün ve ardına Eylül'e elveda.. Bugünde sayfayı kapatmanın vakti geldi. 17.30 İstiklal Marşı ve kapanış. Yarın sabah 08.30 görüşmek dileğiyle. Hayırlı akşamlar
-
Aldığım bir duyumu paylaşayım arkadaşlar, liste hazırmış bakan imzası bekliyormuş.
-
@Hayati bu yeni bilgi mi yoksa çok uzun zamandır bildiğimiz bir şey mi kardeşim
-
@redcrossbjk yeni bilgi hocam az önce edindim.
-
Bu hafta sonuna kadar açıklanacak. Olmazsa burdayım. Kaynağı sormayın; )
-
@patakute kaynağı söylemezseniz de kuvvetli yerden mi onu söyleyin hocam
-
-
@redcrossbjk hocam daha da açıklanmazsa zaten bizde de çıkacak kalp, hayırlısıyla hasta olmadan atlatsaydık bu süreci
-
@patakute hocam duyum mu tahmin mi
-
Gidişat gösteriyor ki bu cuma mesai bitiminde kuvvetle muhtemel açıklanacak . Hepiimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Pmprofx inşallah hocam sosyal medyaya bağımlı olmadığım kadar foruma bağımlı oldum resmen. Sabah yediden beri
-
@patakute duyumunuz için teşekkürler. Lakin bu tarz duyumlarda daha fazla detay verirseniz güzel olur. Çünkü olumlu olumsuz o kadar çok duyum var ki insanlar artık troll olduğunu düşünüyor. Biraz daha duyarlı olalım.
-
Ya abi ben askere teslim oldugu gün açıklanacaktı, ben gittim geldim aradan 10 gün geçti hala yok. Bende askerdeyken o kadar dedim millete bakın açıklanınca haber verin diye
-
İşte beklediğim duyumlar ve sonrasındaki kaos.. Sanırım geliyor.