2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii Kaos mu BJK'li olarak en sevdiğim
-
@patakute kardesim isminde bile bir trollük var:) hadi bakalm yine inandım ama.
-
Bu dava açan arkadaş çok akıllı neden mi. şöyle demek istiyor: istatistik ve iibf için ayrı kontenjan var ama ben ikisine de başvurabilirim hangisi bana uygunsa. yani iibf mezunu istatistik kontenjanından başvuru yapamaz ama ben canım hangisinden isterse ona başvururum diyor.
-
@Blueberry bence bu konuyu kapatalım, açıklanma ümitlerimiz ne kadar diri kalırsa o kadar iyi
-
@patakute kaynaginiz sağlam mi bari onu söyleyin oma göre heyecanlanalim
-
@patakute, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu hafta sonuna kadar açıklanacak. Olmazsa burdayım. Kaynağı sormayın; )
İşte bunlar görmek istediğimiz hareketler :))
-
@isimsizler trollükbyapmıyodur inş
-
@gannicus Kardeşim senin ki yine ıyi ya ben napim sonuç beklemekten askerlik tecilim bitti kasımda gitmem gerekiyor. Bu hafta açıklasada kazansamda ne yapicam bilmiyorum.
-
@patakute hocam seni piste alalım bomba bıraktın gittin
-
@patakute ayrıntılı bir açıklama yapmak gerekmez mi ? Böyle net duyumunuz varsa.
-
Bir kardeşiniz olarak Nacizane bir duyumumu paylaştım İnşallah açıklanacak pek yakında, etkinlik yapmayı da unutmayalım tabi;)
-
@patakute kardeşim bu hafta açıklanacak diyorsun. Sonra pek yakında diyorsun. Sonra da etkinlik yapın diyorsun. Madem bu hafta açıklanacak,neden etkinlik yapalim. Kardesim kafa bulma bizimle lutfen.
-
@mehmet122 ömrümüzü yediler be kardesim
-
@patakute bu hafta mı pek yakında mi ? Pek yakın kime neye gore yakın? Attınız ortaya bombayı
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması ilçesine gelen oldu mu acaba . Yada arsiv araştırması ilcesindeki emniyetten bilgi alan oldu mu ?
-
@deuceko hocam kazananlar bellı olduktan sonra gelir.
-
@atanamayan değişiyor hocam iste bu kurumdan kuruma göre.sgk nasil işliyor onu bilmiyorum vala ondan soruyom
-
@deuceko hocam önce arşiv araştırması yapılıyor bu açıklanmadan, sonra kazananlara güvenlik soruşturması yapılıyor
-
Eylül'ün son 5 gününe girildi.
-
Günaydın. Evet var mı duyum diyerek forumu açıyorum