2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@johnstuartmill kimseden ses yok hocam değişik bi sessizlik hayra yoralım
-
Fi tarihinde danışman sekreter e bu ay demiş üzerine birsürü şeyler olmuş. Süreç ertelenmiş ama sekreter bilmediği için hala eylül sonu diyor gibi bi hava var suan.
-
@guzelgunler Dostum bilmediği şey üzerinden yorum yapar mı sizce, kocaman insanlar, danışman sekreteri sonuçta. Söylediği şeylerin nereye gittiğini pek ala biliyordur bence.
-
@guzelgunler yani bu ay bekleyişler boşa diyorsun.
-
@Hayati insallah bu iki gun icerisinde aciklarlar yoksaa sonumuz dibi olmayan ucurum
-
@patakute duyumun hala geçerli mi ? Yarınla beraber 1-2 bitiyor Eylül.
-
@buchanan O arkadaş biraz pata küte yorum yazmış gibi sanki
-
@redcrossbjk Eylül ayında beklentideyiz ama çok net konuştu hayırlısı bakalım
-
@buchanan Can sıkıntısından kime çatacağımı bilemiyorum hocam, burayı da sürekli işgal etmek istemiyorum ama asosyal olan hayat yaptırıyorlar bunları.. Biri de çıkıp demiyor ki vaziyet alın buralar karışacak desin de kaos çıksın
-
Lütfen tweet atalım yoğunlaşalım bu işe iyice
-
Umutlar yine yarina kaldi
-
Duyurular kısmına baktım 25 eylülü görünce bir an kalpten gidecektim. Ölmeden önce açiklansa bari.
-
Başkan öncesinde tweet atar arkadaşlar sakin:)
-
Sgk Tweet atmış altına başkanı da etiketleyip yazalım arkadaşlar
-
en erken haftaya kaldi galiba arkadaslar
-
@parliament neden böyle söylediniz
-
@parliament ya gözünüzü seveyim böyle bir şey derken 2 satır yazıp altını doldurmadan yazmayın
-
@parliament duyumun varsa soyle, totem mi yapiyosun birader kaynagini temelini soylemeden birakmayin su bombalari
-
Trolleri pistten alalım lütfen.
-
Ya neden eylülün son gününu bekleyemiyosunuz. Herkes bi yorum yapiyo haftaya kalmışmışmis