2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Uche ye tutunduk. ..pareto susarken sen bilgi veriyorsun dedik..hiç tanimadigimiz insanlara guvenip yine hic tanimadigimiz bu insanlardan guvenmemeyi öğrendik. . tehdit kufur falan..akıl almaz muhabbetler..hakaretler..
Şu forumda üslubunu bozmayan bi pareto vardı o da ölüm sessizliğinde. .öyle de devam edecek belli..hiçbi cagri ya yanit vermiyor.kimse bişey beklemesin artık. .
Kurum da ya da değil. Artık ne duyum ne eylül diyen bi telefon kaldı.
Aklını seven aklını korusun ... -
Biz sizi uyarmıştık dostlar..
-
Sabahın bereketi üzerinize olsun...
Aklıma bir soru geldi size soracağım denetmen yardımcılığından denetmenliğe geçiş sınavı yapıldı diye hatırlıyorum.Acaba onlar sonuçlanınca mı açıklayacaklar dntyrd mülakatını ? Sonuçta bir denetmenin yanında çalışılacak
Saygılar.İnşallah o gün bugündür.. -
En çok bunaltan durum ülkedeki herşeyden etkilenme durumumuz aslında herşeye bahane ve kurban oluşumuz .
-
Ben artık kısa vadede açıklanacak olmasına olan umudumu yitirdim maalesef...
Her perşembe cuma yeni bir heyecan deyip özellikle de cumayı bekliyoruz kaç haftadır her cuma beklediğimiz ile kalıyoruz o yüzden bu cuma beklemiyorum. -
Günaydın arkadaşlar şütfen paylaşılan telefon numaralarını arayabilirmisinz ben söyleyince şinç ediliyorum herkes kulağı ile dıysun burda konuşalım
-
@slimshady10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Sabahın bereketi üzerinize olsun...
Aklıma bir soru geldi size soracağım denetmen yardımcılığından denetmenliğe geçiş sınavı yapıldı diye hatırlıyorum.Acaba onlar sonuçlanınca mı açıklayacaklar dntyrd mülakatını ? Sonuçta bir denetmenin yanında çalışılacak
Saygılar.İnşallah o gün bugündür..Doğru biliyorsun yeterlilik sınavı yapıldı ve yazılı sınav sonuçları açıklandı fakat daha bunun sözlü sınav kısmı var. 6-8 Kasım aralığında mülakata girecekler. Başarı durumu bundan sonra neticelenir ayrıca bir denetmene birden fazla yardımcı verilebiliyor
-
@abakuss ne dediler hocam aradım da açmadılar mesai başlamadı muhtemelen
-
@FameFabre sonuçlar nerede açıklandı hocam?
-
Numaraların olduğu yazıyı tekrar atar mısınız arkadaşlar
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@FameFabre sonuçlar nerede açıklandı hocam?
Kurum personellerinin gördüğü bir link Sgk intra deniliyor. Kurumun kendi içerisinde yaptığı bilgilendirmede kullandığı bir arayüz diyebiliriz
-
@modigliani-0
0312 207 87 61
0312 207 84 43 -
Arayan ulaşabilen var mı
-
ooooo bir gün bakmıyoruz ortalık toz duman yine.
-
Arkadaşlar kaç kişilik yedek listesi belirleniyor önceki yıllarda nasıl oldu bilen var mı? İlan metninde yeteri kadar diye belirtilmiş
-
Bu kadar sessizlik hiç iyi değil
-
Dostlar şimdi cidden bu uche arkadaşım iyi niyetli olmadığına inandım yani bi nevi ne amacı olduğunu çözemedim ama iyi niyetli olmadığı kesin bana adını soyadını ver listeye bakarım kazanıp kazanmadığını söylerim diyordu bende tabiki vermedim iyiki de vermemişim
-
Arkadaşlar günaydın, inşallah bu hafta emeklerimizin karşılığını aldığımız hafta olur, Rabbim tüm kullarının çabasını boşa çıkarmasın inşAllah, İnternette bizler için güzel bir metin buldum, müsaadenizle sizlerle paylaşmak istedim
'' Zorlu bir dünya hayatı geçirmekteyiz. Yaşamak zor, hayatı her an aynı seviyede yaşamak zor, imansız bir hayat geçirmek çok sıkıntılı bir durum, imanı muhafaza zor. Hayatın zorluğuna karşı çare, sabırdan geçmektedir. Bir zorluk varsa o zorluğa sabır gösterildiği müddetçe kolaylık elbette vardır. Yüce Allah (c.c.) ayet-i kerime'de şöyle buyurmaktadır:
"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. Ancak Rabbine yönel ve yalvar." İnşirah, 94/5-8''
-
@slimshady10 ulaştım ben Bi bilgimiz yok dediler
-
@Buişbugünbitecek şüphesiz iyi niyetle yazıyorsundur zira aksini düşünemeyiz. Şöyle ki İsmail Saymaz şey der: "para kazanmak için küçük bir tezgah açacak olsanız zabıta anında tepenize biner lâkin bir dergah açın yıllar boyu soran olmaz..." bu misal, bu tarz söylemlere zaten muhalif olunacak demokratiklikte değiliz de seninkini şeye benzetiyorum: genç biri ölmüş, adamın biri de hiç tanımadığı cenaze evine gidip ikide birde anaya babaya, sağa sola "yav öldüyse öldü, Allah sevdiği kulunu yanına alır, ağlamayın, Allah'ın gücüne gider" der dururmuş. En son adam ben kötü demedim dese de kovulmuş cenaze evinden...
Önce çalışma sonra tevekkül, elbette güzel temenniler hoş lâkin burada onlarca insanın hakkı yeniyor, bir kamu kurumu, aleni olarak, belli periyotlarla yalan söylüyor, devlet kendi gencine sahip çıkmıyor, burada saçma sapan ünvanlar ve ilginç ilginç sıfatlarla "dostum" vs milletin umudunu çalan sapkın bir karakter daha yeni defedildi felan filan. Bence bunların üzerine git, bunları sorgula. Mazallah Allah katında iki kelam "ne yaptın?" dendiği vakit hep kendimiz için yaptıklarımızı anlatırsak vay halimize...