2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
bugun haberı cıkan ataması yapılacak olanlar adına cıkılan ılan
-
@uche üstada emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Açıklanacağı zaman Sayın Başkan bence bilgilendirme yapacaktır,daha önceki promosyonlarda olduğu gibi.Şu gün açıklıyoruz,yarın açıklıyoruz,şu saatten sonra açıklıyoruz vs.Bunun haricinde önümüzdeki sınavlara çalışmaya ve başkanı takip etmeye devam.
-
İleti küfür ve tehdit içeriği sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@denetmenadayı dostum, eğer sen ve senin gibilerde sizlere yardımcı olmak isteyen insanlara bu denli sert yorumlar yapacaksanız, insanları küstürürsünüz. Sanırım pareto gibi susup uzaktan izlemek en iyisi.
-
@uche terbiyesiz(son cümle için).. haddini aştın sen
-
@uche arkadaşın bekleyişine nasıl son veriyorsun?
-
Oooo inci mercan dökülmüş gerçek yüz çıkmış ortaya
Küfürle başlayıp, tehditle biten bir paragraf. Yönetici arkadaşlarımızı göreve davet ediyorum.
-
@Godot Hocam gerekli müdahaleyi yaptık. Gerçekten seviye nerelere düşmüş böyle. Lütfen siz de gıyaben söz söylemeyin bu iletim sonrasında. Herkes yeterince yorgun ve yılgın. Hiç gereği yok gerçekten bu tip gerilimlerin.
İyi forumlar dileriz herkese. -
Uzun zamandır aklımdaydı yazmıyordum, bu başlık iyice operasyonel bir yere dönmeye başladı, Allah aşkına insanlara şu zulmü yapmayın zaten sınav sonucu beklemek yeterince zor daha da hayatlarını zorlaştırıyorsunuz. İnsanlar buraya ne için geliyor neyle sınanıyorlar burda ve başka bazı başlıklarda birileri üst perdeden diğerlerine had bildirmeye kalkıyor, yazık.
-
@Godot kesinlikle yönetici arkadaşlar olaya el atmalı bu üslup yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli bir arkadaş için fazla tehditkar.
-
@mk-ank Tamam hocam tabi ki. Forumun güzel havasının bozulmasına müsade etmeyeceğiz. Burası şu son dönemde en önemli sığınağımız, nefes alabildiğimiz yegane yerimiz. Teşekkür ederim hassasiyet ve vaktinde müdahaleniz için.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Artık bu kadarıda fazla gerçekten ne demek bekleyişine son verelim
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo
Üstad düşüncene, duygularına ve fikirlerine sonuna kadar saygı duyuyorum, bunu çok defa ifade ettim ve bunu biliyorsun zaten.
Gelinen bu noktada bir bilgi alabilmek için yemediğimiz tehdit görmediğimiz hakaret kalmadı. Burada bunca insan küçücük bilgi almak için çabalıyoruz..
Düşüncene yine saygı duyduğumu belirterek lütfen edinmiş olduğun bilgileri bizlerede paylaş ve bizi kuzu gibi görünen kurtların eline bırakma..
Hayırlı akşamlar.. -
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar tekrar Merhaba herkese. Bazı iletileri kaldırdım. @kandirafilozofu arkadaşımızın şaka mahiyetinde söylediğine inandığım sözü küfür içerdiği için kaldırarak kendisini uzaklaştırdım. Tekrar gelirse daha dikkatli olacağına inanıyorum.
İletilerini kaldırdığım diğer arkadaşlara ise sebebini kısaca açıklamak isterim. @Godot arkadaşımızdan rica ettiğim husus sizler için de geçerli. Gıyaben tartışma sürdürmek doğru değil. Ayrıca buna gerek de yok. Forumumuza yaraşan seviyede biz muhabbetimizi sürdürelim. Oluşan durumla alakalı yönetim müdahalesi geldi zaten. Sizden ricamız lütfen bu olay üzerine gıyaben ve cevap hakkı doğuracak sözlere devam etmeyin arkadaşlar.
Herkese iyi forumlar dileriz yeniden.
-
Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin olalım beklemek zor bir durum ama bu hiç kimsenin üslubunu düşürmeyi gerektirmez.herkes birbirine saygılı olmalı.
-
Çarşı karışmış