2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar bakanlığın web sitesinde Bakanlık/bakanlık yöneticileri/birim amirleri kısmında kurum başkanı Mehmet Selim Bağlı nin kurumsal e posta adresinin sgk@sgk.gov.tr olduğu gözüküyor.
Bence lisanı iyi bir arkadaş derdimizi güzelce anlatan bir metin yazıp bu adrese mail etkinliği yapılabilir sizce ?
Şöyle bir 100 mail düşse aynı anda kuşkusuz bir etkisi olur diye düşünüyorum. -
@saparaaaa iki promosyon önce sgk ya giren bi şahıs nasıl listeye ulaşabiliyor? Bu vatandaş ordan en fazla nereye atlamış olabilir ve nasıl? İki promosyon önce girdin ve seni sgk ya başkan yardımcısı falan mı yaptılar. İyi yapmışsınız hocam isminizi vermemekle. Zira ülkemizde kimin eli kimin cebinde belli değil.
-
Az önce bu numarayı aradım açan hanımefendi sosyal güvenlik kurumu başkanlık (başkan a en yakın numara bu şu an ) diyerek açtı telefonu sordum Denetmen Yardımcılığı sonuçları hakkında bilginiz var mı ne zaman açıklanacak diye herhangi bilgi verilmedi bilmiyoruz dedi
-
@sansebastianozn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Az önce bu numarayı aradım açan hanımefendi sosyal güvenlik kurumu başkanlık (başkan a en yakın numara bu şu an ) diyerek açtı telefonu sordum Denetmen Yardımcılığı sonuçları hakkında bilginiz var mı ne zaman açıklanacak diye herhangi bilgi verilmedi bilmiyoruz dedi
Pardon arkadaşlar numarayı kopyalamayi unutmuşum buyrun +903122078134
-
Arkadaşlar merhaba. Ben diyorum ki memurlar. net in haber yaptığı hafta açıklanan mülakatlar olmuştu. Bu durumun aleni olarak duyurulması gerekiyor ki kurum hareketlensin. Şaka maka yönetmelik ihlal edildi. Koskoca bakanlık çocuk kandırır gibi eylülde dedi durdu. En üzücüsü de o kadar tweet attık. Özrü geçtim sürece dair bir açıklama bile yok. Kendi dediğine kendi uymayan bir kurumdan duyum beklemenin de anlamı kalmadı. Bence yapmamız gereken bu mağduriyetimizi duyurmaya çalışmak. Ben Twitter dan memurlar. net e tekrar gündeme gelmek adına mesaj atmayı düşünüyorum. Siz de atarsanız belki daha etkili olur.
-
@gizz Ben WhatsApp numaralarına yazıyorum ara sıra ama daha bir tepki gelmedi hep beraber yaparsak yine haber yapabilirler
-
@sansebastianozn bence de birlikten kuvvet doğar
-
@gizz Kesinlikle
-
Haluk Levent bizim işe el mi atsa açıkçası bakan hanımın kulağına su kaçması lazım , hergün vekillerle görüşme sağlıyor bakan hanım takip ettiğim kadarı ile. Referansı vekil olan biri yok mu ? Herhangi bir vekilin bakan hanima ulaşması zor değildir arkadaşlar , en üst merci bakan hanım eğer isterse açıklanması için hiçbir sebep kalmaz
-
Whatsapp numarası 0 532 540 0 590 bu sanırım, aynı saatte birden de yüklenebiliriz aslında, bir ikincisi de daha önce haber yapılmıştı Memurlar nette, o haberi ilgili kişileri etiketleyerek tweet atabiliriz, yönetmelik hükmünün de altını çizerek.
-
Hadi arkadaşlar memurlarnet e yüklenelim bir daha haber yapsınlar
Saat belirleyelim isteyen Twitter dan isteyen WhatsApp numarasından ulaşsın ama ortak bir metin olsun -
Daha önce wpden memurlara yazdım ama 4-5 kez yazdım bence bir saat belirleyelim ve hergün 5-10 kişi de olsak yazalım haber yapabilirler.
-
@Aslan-Reyiz Aynen hocam devamlılık olmalı yaptığımız etkinliklerde az kişide olsa her gün belli bir saat çok iyi olur
-
Merhabalar iyi çalışmalar
Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.
Mülakatlarımız 8 temmuz-26 temmuz tarihleri arasında yapıldı. İlandada belirtildiği üzere sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı ki bu sadece ilan hükmü değil aynı zamanda sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı yönetmeliği hükmüdür.
Bu süre çoktan dolmasına rağmen herhangi bir sonuç ve açıklama yapılmadı.
Daha önce haber yaptınız ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.
Sizden ricamız tekrar haber yapıp SGK Denetmen Yardımcılığı ve diğer beklenen mülakat sonuçlarının açıklanmasıdır.
@Aslan-Reyiz @gizz @tuntirikos @erciyes38 nasıldır arkadaşlar uygunmudur ?
Değiştirilmesi gereken veya eklenmesi gereken bişey var mıdır ? Ya da daha güzel bir metin hazırlayabilecek olan ben dilim döndüğünce bu kadar yazabildim -
@sansebastianozn biraz daha düzenleyelim hocam.
"Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler."
-
@sansebastianozn Bence uygun dostum, kopyalayıp gönderelim bence saat 14.00 olabilir, burayı okuyan herkes lütfen katılım sağlasın, etkili bir yol olabilir, bugün bir haber vardı Cumhurbaşkanlığı, kurumlardaki tıkanıklıklardan haberdar olmak için e devlet üzerinden takip sistemi kuracak diye, bakanlıklarda ve birimlerdeki işleyiş aksaklıkları yeni sisteme zarar verdiği düşüncesiyle. Yani haber yaptırır ve üstüne Twitter’dan etkinlikle bunu paylaşırsak süreci kısaltmak adına önemli bir yol almış oluruz diye düşünüyorum.
-
Yukarıdaki iki metinden birini saat 14 te 0532 540 05 90 a yazalım arkadaşlar.
-
@Aslan-Reyiz Güzel hocam
Daha yalın olmuş -
SAAT 14.00 TE 0532 540 05 90 a aşağıdaki metni yazıyoruz dostlar.
"Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler."
-
Evet arkadaşlar lütfen bu iletileri gören duyan herkes saat 14.00 te memurlarnet WhatsApp hattı 0532 540 05 90
Veya memurlarnet in Twitter adresinden dm olarak göndersin lütfen herkes duyarlı olsun
Bişey olmaz bundan bişey çıkmaz demeyin Nasreddin hocanın dediği gibi ya tutarsa ?
Bişey olmazsada hiç bişey kaybetmeyiz sadece denemiş oluruz