2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@patakute çünkü öğretmenlerde atanmış, atanamamış tüm öğretmenler birlik oluyor, toplumun büyük kesiminin desteğini alıyor siyasisi medyası onlardan besleniyor.. Burada 1600 adayın beklediği mülakat sonucunu kim ya da kaç kişi umursuyor bizden ve ailelerimizden başka? KİMSE!
@nzonzi Kardeşim sende yine part time de olsa iş varmış bende o olsa ona şükredeceğim. Valide rahatsız baba 27 sene olmuş vefat edeli. Şu sonuç artik gelsin de olumlu ise görevime olumsuz ise ne yapacaksam artik ona bakayım derdindeyim. Annemle evde iki kelam edemiyorum zaten. Odadan dışarı çıkmaya utanıyorum.. Cadde sokak da gezerken vitrinde ne var diye bakmıyorum köşesinde bizimle çalışmak ister misiniz yazılarını arıyor gözlerim.. Ayıptır açıkla sonucu beklet yine ama insanlar artik önünü görsün.. Neyse kazanırız inşallah kardeşim. Hayırlı günler -
Adam sgk denetmeni olmus. Sorsan iki onceki promosyondur. Gelmis 3 dk denetim yapmis. Bu surecin icinde olan kardesimizde bir heves birseyler sormus. Verilen cevaplara bak ALLAH askina. Meslek cok zormusda(bunu 3 dk lik denetim sonrasi soyluyor) Alim aslinda olmayacakmista zannedersin alima karar verici makamda. Yok buyuksehirlerde cok yigilma varmista bilmem ne. Niye umut kiriyorsun niye meslegini kotuluyorsun 2 sene 3 sene oncesine kadar gobegini catlatiyordun sgk denetmeni olmak icin bu surecin icinden sende gectin. Bu afra tafra ne yani. Ayni sey misal guy olanlardada var. Guy olmak icin kirk takla atar sonra guy olur 3 ay sonra offfff vergi tarh ediyorum yine lanet olsunnnnn tribine girer. Etme kardesim o zaman madem oyle girmeseydin. Maalesef bu bizim camianin genelinde boyle. Birlik beraberlik su bu hepsi fasa fiso. Millet ataninca tribal enfeksiyon geciriyor ne hikmetse.
-
@denetmenadayı tabiki de cevabı yok ama sizin dediğinize göre @uche nin SGK başkanlığında çalışan biri olup foruma ara ara girip kurumun üstüne gelinmemesi için yazılar yazdığıdır. Bana pek mantıklı gelmedi ama sizin fikrinizede saygı duyuyorum olabilitesi var tabiki de
Umarım bir an önce açıklanır bu buhrandan kurtuluruz -
@LioN Katılıyorum mesleği beğenmiyorsan istifa et bahsettiğin yığılmalar da azalsın.
-
Psikolojik olarak vahim durumdayız. Biri yazmayınca hemen komplo teorileri, ajanlık girişimleri başlıyor. Kurum bizi ne kadar sallayacak ki böyle bir işe girişsin. Kurum 1 sene açıklamasa elimizden beklemekden başka ne gelecek. Kendimizi tabiki küçümsemeyelim ama olayların akabinde elimizden gelecekleri realist bir biçimde değerlendirelim. Kaymakamlık, idari hakimliğe asılmaya çalışalım. Unutmayalımki yarın açıklansa 1200 kişi liste dışında kalacak. Yani kaybetme olasılığımız 3/4.
-
Bu sayfada neden hep bir kaos var? Bir tartisma bir husumet varsa ozelden yazissaniz. Daha kendimizi denetleyemiyoruz,bir de kurumda çalisacagiz he!
-
@newworldorder aynen o yüzden liste bellidir açıklanması için bir şey zaman vs bekleniyordur . İnşallah sonumuz onlara benzemez.
-
@denetmenadayı, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
uche ortaya bırsey attı sonrası yok
sanırrım uche kuruma baskıyı azaltmak adına ortaya boyle bırsey attı gıttı
bakanlıgın eylul seklınde dıretmesı ıle uchenın bu sekılde soylemlerı bence kurum uzerındekı baskıyı azaltmak ıcındı...
bunlar sadece tahmınden ıbaret ama ıyı yadda kotu de olsa duyumlara ınancım kalmadı.Tek belırtı sayın baskanın açıklıyoruz twitt ini beklemek -
Kıymetli arkadaşlarım hepinize selamlar, bu zor sürecinizde elimden geldiği kadar duyduğumu, gördüğümü, bildiklerimi aktarmaya calıştım. @sansebastianozn dostum gerek sen gerekse de diğer hakkımda yorum yazan arkadaşlarıma ithafen : ordan baktığınızda ajan gibi mi görünüyorum? '' Kuruma baskıyı azaltmak için birkac birsey yazıp gitti''diyen kardeşim, istersen kurumu ara, yık, parcala umrumda değil... Sence kurum 50-100 kısı bıze baskı yapıyor bizde foruma ajan sokalım diye mi düşündü nacizane yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın sizleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Hak verirsiniz ki benimde bir özel hayatım var eşim var çoluğum çocuğum var, her dakika elime telefonu alıp sizlere cevap veremiyorum...
@LioN dostum yazdıklarını bana yönelik yazdıysan, ben ne denetmenlik mesleğini kötüledim ne de ekmek yediğim kaba pisledim. Sadece soru soran değerli arkadaşlarıma, mesleğin iyi ya da kötü yanlarını zamanında aktardım. Okumak zorunda değilsin yorumlarımı. Yalnız dostum sana tavsiyem bu hayatta amaçsız insan olmamalı. Denetmen olduğunda çalışmayı bırakacak mısın? Hayallerime ulaştım diyebilcek misin? İnsanlarda amaçları doğrultusunda hep bir üst mesleği hedef haline getiriyor. Buna karışmak ne senin haddine ne de benim haddime. Herkesin hayatı kendine!
Gelelim sonuçlarla ilgili kısma, kardeşlerim ne deseniz haklısınız, kurum yönetmeliğe aykırı bir şekide davranıp sonuçların açıklanmasını bir hayli geciktirdi. Bana inanmak ya da yorum yazmak zorunda da asla değilsiniz. Salı günü bir danışman kardeşimizle birlikteydim. Sağolsun birkac yerı aradı sordu araştırdı. Söylediği, '' Bakanlık talimatı gereğince, ülkedeki operasyon başlangıcı, bitişi boyunca bazı şeylerin askıya alındığı ''. Şimdi kızan arkaşlarım olacak kendi çaplarında haklı da olabilirler ama operasyonda Allah göstermesin şehit haberleri gelse ve sgk biz sonuçları açıkladık diye duyurular sayfasından açıklama yapsa inanın gündeme oturur. Tabiki bu tek başına geçerli bir sebep olamaz. Malesef durum ne yazık ki bu. Sizlere içinize bir nebze olsun su serpmesi adına, Allah danışman kardeşimden de razı olsun onunda yardımıyla listenin hazır bir şekilde kurumda bekletildiğini bir kez daha teyit ettirdim. Ne zaman açıklanacağı hususunda kurum başkanımızda dahil hiçkimse net birsey soylemıyor bununda teyıdını ettirdik. Hepınız saglıcakla kalın, kahraman Türk askerlerimize de dualarınızı eksik etmeyin dostlarım... -
@uche verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama ben zaten bana mantıklı gelmiyor dedim yanlış okudunuz sanırsam
-
@sansebastianozn iş yorgunluğundan öyle anlamışım kardeşim kusura bakma. Senin vasıtanla mesaj gerekli yerlere iletilir inşallah
-
@uche kardesim oncelikle buluttan nem kapmissin benim lafim sana degildi. Ezbere degilde forumu okuyarak cevap yazarsan taslari yerine oturtursun. Benim yazim birkac sayfa once bir kardesimiz bugun gittigim dukkana sgk denetmenleri geldi onlarla aramda boyle bir konusma gecti yazmisti bende ona istinaden yazdim.
-
@LioN sende kusura bakma o zaman kardeşim, forumda o kadar değişik muhabbetler dönüyor ki, atlayarak okuduğum için böyle oldu.. Hayırlı akşamlar.
-
@uche valla kusura bakma ama Şehit haberi geldiği zaman açıklanan mülakat sonucu neden gündeme otursun. Operasyon sonuna kadar askıya aldılarsa bu nasıl bir muallaktır. O zaman şöyle yapsınlar, operasyon bitene kadar kurum ve bakanlık kapalı kalsın, esnaflar kepenk kapatsın, hayat dursun. Bu bahanenin arkasına sığınıp mülakat açıklamamak ki listeler hazır olduğunu söylüyorsunuz tamamen anlamsız.
Ben artık bu işten çok sıkıldım, duyumlarınıza saygım sonsuz ama açıklanana kadar hiçbir duyuma inancım kalmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin. Operasyon fikri/uygulamaya geçme arası bizim mülakatların açıklanmama tarihinden daha kısa sürede olduğundanda eminim -
@uche o zaman desene bu sonuçlar demek ki Bi 4 5 ay daha açıklanmaz
-
@uche “Bakanlık talimatı gereğince, ülkedeki operasyon başlangıcı, bitişi boyunca bazı şeylerin askıya alındığı '' ——)mantıklı değil.. yarın atama yapacaklar.. devlet 3-5 çapulcuyu süpürecek diye olağan işleri askıya mı alacak..
-
@g-a-g dostum mantıklı ya da değil. Gücüm buna yetiyor. Bu bilgiyi bizzat bakanlıktan aldık. İnanmak ya da inanmamak tamamen sizin tasarrufunuzda.
-
@uche Hocam daha bugün devlet korumasındaki 2 bin küsür kişinin yetleştirileceğini bakan açıkladı. Yarın tercih yapacaklarmış. Ülkedeki her gelişme neden bizim listenin açıklanmasını etkiliyor anlamıyorum. Yarın liste açıklansa kimse, askerimiz suriyedeyken ne hakla açıkladınız demez emin olun. Tabi zaman ayırıyorsunuz bizim için sağolun bilgiler için.
-
@bornova35 dostum inanmak ya da inanmamak tamamen sizlerin tasarrufunda. Ben sizlere şu tarihte açıklanacak demiyorum. Sadece durumu açıklıyorum. Şu an ülke gündeminde başlatılan operasyon var. Her gün toplantılar gerçekleştiriliyor. İnanın denetmenlik mülakatı şu evrede kimsenin umrunda değil...
-
@uche güzel kardeşim sen bizlere mantıklı düşünün diyorsun. Teşekkür ederiz cabaliyorsun ama bakan çıkıp yarın 2186 kardeşimizin atamasını yapacağız deyip ardına bakanlık talimatı ile askıya aldık lafı ne kadar tezat oluşturuyor sizde mantık süzgecinden geçirin. Ayrıca Allah korusun elbette ama şehit verdiğimiz zaman açıklanan mülakat sonucu neden ülke gündemine otursun. Bu ülke 3 5 ayak takımını süpürdü diye bazı şeyi askıya alacak kadar güçsüz bir ülke değil. Sizde aldığınız bizleri duyduğunuz şeyleri akıl süzgecinden geçirip ifade edin lütfen.. Yine de çabanız için teşekkür ederim ve verdiğiniz bilgiler için