2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetmenadayı @uche niye kuruma baskıyı azaltmaya çalışsınki hocam bakanlık tmm anlarım ama diğerine katılmıyorum
-
@denetmenadayı, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
uche ortaya bırsey attı sonrası yok
sanırrım uche kuruma baskıyı azaltmak adına ortaya boyle bırsey attı gıttı
bakanlıgın eylul seklınde dıretmesı ıle uchenın bu sekılde soylemlerı bence kurum uzerındekı baskıyı azaltmak ıcındı...
bunlar sadece tahmınden ıbaret ama ıyı yadda kotu de olsa duyumlara ınancım kalmadı.Tek belırtı sayın baskanın açıklıyoruz twitt ini beklemekÜzülddüğüm diğer bır hususta paretonun kızıp küskün sekılde davranıp gitmesi.Temkinli olmakta haklıymıs ama sebebı neydı bılınmıyor.
yazık burdadkı genclıgın omrunu boyle boyle sudan sebeblerle bekleterek yemelerı. gençliğin kendisi dışında gelişen keyfı uygulamala yönetmeliğe uyulmaması nedenıyle ömür gidiyor millet 35e dogru yol alıyor kımısı de 35 yaşa vardı belkı de gectıde
Neyse umarım tez zamanda acıklanır
-
Tek istediğim bir an evvel acıklanması ve rıca edıyorum pareto ustadtan stabıl de olsa durum bır acıklama yapmasını ıstıyoruz. @Godot
-
@sansebastianozn kedi burda ise et nerede et burda ise kedi nerede hesabı
bakanlık ımzaladı ıse kurum neden açıklamıyor; kurum açıklamak istiyorsa bakanlık neden imzalamıyor. Bu sorunun cevabı var mı sence ?
-
@denetmenadayı kendi kendime soruyorum. 70 kusur günde neden açıklanmaz acaba diye?
- liste hazırlanması 3 ay sürer mi?
- arşiv araştırması bu kadar sürer mi?
- listeye imza atılması bu kadar sürer mi?
- biz bekleyen gençlerin hiç mi kıymeti yok?
- bir mülakat açıklanması için 75 gün sürer mi?
Soruların hiçbirine mantıklı bir yanıt veremiyorum. Geçen 2 ayda şehit yakınları ataması yapılıyor, ösym sağlık çalışanı atamasını yapıyor ve güvenlik soruşturması bitip işe başlatılıyor, yarın 1286 kişinin daha ataması yapılıyor. Bugün mülakat açıklansa güvenlik soruşturması, il seçimi evrak teslimi şu bu derken 2020e sarkıyor ama hala mülakat açıklanmıyor. Elin oğlu 75 günde uzaya gideceği mekiği yapıyor biz 75 günde açıklama yapamıyoruz. Hadi diyelim uğraştıkları tek biz değiliz. Arkadaş bir açıklama yapmak bu kadar zor mu? Bu ülkede genç olmanın kıymeti yok mu?
Sizin günler nasıl geçiyor bilmiyorum ama benim ki artık 30 kusur yaşında ne iş bulabilme umudu ne de yarını düşünmekle geçmiyor..
Diyecek de başka bir şey bulamıyorum.
-
@bcbc3434 çalışan sayısı, işveren teyidi, çalışanların sigortası vb. bilgileri istediler. Ellerindeki tabletten firma hakkında bilgileri görebiliyorlar zaten, karşı tarafa soruyolar teyit için. Form dolduruyolar sonra. Fazla uzun sürmedi 3 dakika kadar sürdü. Biraz sohbet etme imkanım oldu, 10.promosyon musun dediler, evet dedim, onlarda aslında 10.promosyon alımı olmayacaktı, büyükşehirlerde çok sayıda yığılma var falan dedi. Süreç çok sancılı geçer açıklanma zamanı baya moral bozar falan dedi. Mesleğinde kolay bi meslek olmadıgından bahsetti biraz sonra şans dileyip devam ettiler.
-
@bornova35 iste aklimin almadigi baska bir soru/n daha. Kardeşim ihtiyaç yoksa niye alim için ilana çıkıp insanları bekletiyorsun. Oyuncak mı bu insanlar
-
@redcrossbjk zaman gecmıyor ustad gecmekte bılmıyor. ne iibf adına alım var ne sıkıntımızı duyan var ama bu sıkıntıların gecmesı ıcınde bızlerın sesını duymayan bızlere alım yapmayan bu sekılde alımları mulakatların acıklanmasını uzatanların gitmesi gerek aksi halde daha cok beklerız...
17ay 14 ay 8 ay yada 75 gun ne demek ya
kendi evlatları olsa baskanın ust duzey burokratların acaba ne yaparlar. Diyeecek bırsey bulamıyorum ya...
-
@paretowilfredo Duruşunuzu ne kadar haklı bulsam da burada sizin değerlendirmelerinize çok kıymet veren, eskiden beri sizi tanıyan, bilen, samimi olarak burada yüzlerce adaya bu gibi süreçlerde nasıl yardım ettiğinize tanık olan forumdaşlar için bir değerlendirme yapmanızı istiyoruz üstat. Düşüncesizce, terbiye sınırını aşan yorumlar yapanlar ve bunları takip eden bi avuç kendini bilmez için burada bu belirsiz süreçler uzadıkça yıpranan, olumlu olumsuz ya da stabil bilgiye ulaşmaya çalışan iyi niyetli forumdaşlar için sizden en azından bir kerelik olsun bir değerlendirme yazısı bekliyoruz. Daha önce onlarca sınav ve mülakat sürecinde başlıklarda bulunup adayların içine düştüğü, belirsizliğin verdiği o kötü psikolojiyi yakından bildiğiniz için rica ediyorum sizden, takdir sizindir yine, iyi forumlar.
-
Müfettişlik listesinin önceden hazırlanıp kurumda bekletildiğini düşünüyorum şahsen . Çünkü bir arkadaş daha iyi bir yere atanıp mülakatının değerlendirilmemesi için dilekçe verdiğini söyledi ve ona rağmen listede ismi vardı . Birazda bu yönden bakmak gerekiyor. Kurumun alımlara karşı siyasi olarak topluma daha çok hitap eden alımları ön plana çıkartıyor görünen o ki .. Kimse denetmenlerin alımını bizler ve ailemiz dışında önemsemiyor ..
-
@yabgu Bnce bakanlıkta bekletildiğinin işareti hocam bu. Dilekceyi kuruma vermesine rağmen kurumun artık müdahale edemeyeceği noktada olduğu belli.
-
Peki büyüksehirlerde yığılma varsa,büyükşehirler için kontenjan olmaz mi? Anlamadim mesela İstanbulda ihtiyac cok deniyordu.
-
@guydguymhuy ya benim kanımca büyükşehirlere tabiki kontenjan olacaktır. Yoksa 350 kişiyi nasıl doldursunlar. Küçük şehirlere örneğin 20 şer kişilik alım olacağını sanmıyorum
-
@tuntirikos daha önce de belirttiğim gibi isim sarfetmeksizin genel olarak düşüncesiz terbiyesiz gibi ifade kullanmanızı Anlamsız buluyorum. Kime göre düşüncesiz neye göre terbiyesiz? Gördüğünüz terbiyesizlik varsa mentionlayarak kişiyi belirtiniz burada herkesi zan altında bırakıyorsunuz ki beni de öyle . Öyleki @paretowilfredo benim bir paylaşımımdan sonra paylaşım yapmayı bıraktı. Ancak paylaşımım yalnızca bilgi almak amaçlı ve bi konuyu netleştirmekti. Terbiye sınırını aşan tek bir kelime dahi yoktu. Kalp kırmadan ötürü de özür dilemiştim iyi niyetli olduğumu belirterek. Yaşanılan süreç zor bi süreç evet bu hepimizin malumu ama biraz daha dikkat edelim lütfen. Ayrıca illa bi duyum diyorsanız isim dahi vererek duyumlarını ileten arkadaşlar var ve buna rağmen çeşitli itham alıyorlar , bu durumda @paretowilfredo nun duyum veya haber paylaşması çok mümkün değil bence
-
@gannicus zaten iş yükünün çogu büyüksehirlerde,ben de sizin gibi dusunuyorum.
-
@heycorc404 Terbiye sınırlarını aşan bir yorum yapmadıysanız sözüm size değil zaten dostum, eleştiri yapmış olabilirsiniz, sınırı aşmayan eleştiriyi Pareto üstadın da gayet olgun karşıladığını düşünüyorum, herneyse tartışma ya da karşılıklı cevap şeklinde bir konuşmaya girip başlığı meşgul etmek istemiyorum, dilerim daha fazla uzamadan @uche dostumuzun aktardığı bilgi gibi eli kulağındadır da yakın zamanda öğrenebiliriz sonuçları.
-
@tuntirikos anlayışınız İÇİN teşekkür ederim sizi de kırdıysam sizden ve tekrardan @paretowilfredo dan özür diler, @uche den haber beklediğimizi belirtmek isterim
-
Bu sınavın hala açıklanmamış olması rezalet ötesi bir durumdur. Aynısını öğretmenlere YAPAMAZLAR mesela. Ayağa kaldırırlar ülkeyi. Gariban İİBF'lilere vurdukça vuran siyasiler hesap verirsiniz İnşallah bir gün.
-
@patakute duyduğun yeni bir şeyler var mı dostum ?
-
@redcrossbjk kardeşim yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Benim yaş oldu 29 mağazada sürünüyorum hemde part-time olarak maaşım 1000 tl artık utanıyorum ailemle aynı odada oturmuyorum
Neyse inşallah kazanırsın kardesim Allah yardımcın olsun.