2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Böyle eziyet görülmedi /görmedim .
-
@nzonzi duyumlar hep öyle ama gelmedi bir türlü
-
@pareto_wilfredo hocam suskunluğunuzu anlıyoruz fakat size değer veren ve sürekli bu forumda vakit geçiren bu insanlar için bir seferliğine de olsa bir değerlendirme yaparsanız çok seviniriz, saygılar hocam.
-
Bugün evde olmam sebebiyle hiç ama hiç haz etmediğim müge anlı programına denk geldim de listeyi bulsa bulsa o bulur yaa .Malum ülkenin emniyeti/ asayişi ondaymis !
-
@uche hocam yok mu bugüne dair bir gelişme ?
-
Arkadaşlar günaydın, inşallah bugün açıklandığı ve beklemelerimizin bittiği gün olur, diyorum ki bir salavat zinciri kuralım burada malum salavat zinciri kulun sıkıntılarını giderir, bereket vesilesidir, müsaadenizle ben başlatıyorum
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
-
Yarın kamuya 2186 kişinin daha ataması yapılacak ama 400 adamın ataması için 3 ay yetmiyor söyleyecek bir şey bulamıyorum.
https:/ /www.memurlar.net/haber/860068/ -
@Buişbugünbitecek destekliyorum kardeşim aklıma geldikçe salavat getirmeye çalışacağım. Bırakın duyumu Rızkımızı veren Hüdâ'dır, kula minnet eylemeyin inşallah
-
@redcrossbjk
Yanlış hatırlamıyorsam Müfettişlik açıklanmadan 1gün önce de gazilerin ataması olmuştu -
@Edep ayrıca Allah geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur kardeşim dua edeceğiz bol bol en hayırlısıyla nihayete erecek süreç inşAllah
-
@Buişbugünbitecek Dostum gecikince güzelleştiğine pek tanık olmadım ben bu tür süreçlerin ama inşallah dediğiniz gibi olur tabi. @uche hocam sessizliğinizin bir kaç farklı kaynaktan bilgi toplayıp teyit etme amaçlı olduğunu düşünmek istiyorum, eğer olumsuz bir haber varsa da paylaşın bizimle lütfen.
-
Bugün yada bu hafta açıklanma ihtimali var mı?
-
Bugün evde oturmak yerine bi abimin dükkanına ziyarete gittim, içeri girdikten 5 dakika sonra SGK Denetmenleri denetime geldi, şaka gibi Acaba evrenin bana gönderdiği ince bir mesaj mıydı
-
ben daha evvel 15 ekime kadar aciklansa ne mutlu dedigimde o an icin cok uzak bir tarih oldugu ndan bana kizanlar olmustu.saka gibi ekimin 9 u.yaklastik 15 ekime.cok uzgunum
-
Saat 14:00 gibi topluca tweet atmaya başlayalım. Sürekli kendimizi hatırlatmamız lazım.
-
@bornova35 hocam genel olarak neler yaptığından bahseder misin
-
@parliament, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
ben daha evvel 15 ekime kadar aciklansa ne mutlu dedigimde o an icin cok uzak bir tarih oldugu ndan bana kizanlar olmustu.saka gibi ekimin 9 u.yaklastik 15 ekime.cok uzgunum
Duyum mu yoksa tahmin mi hocam ?
-
uche ortaya bırsey attı sonrası yok
sanırrım uche kuruma baskıyı azaltmak adına ortaya boyle bırsey attı gıttı
bakanlıgın eylul seklınde dıretmesı ıle uchenın bu sekılde soylemlerı bence kurum uzerındekı baskıyı azaltmak ıcındı...
bunlar sadece tahmınden ıbaret ama ıyı yadda kotu de olsa duyumlara ınancım kalmadı.Tek belırtı sayın baskanın açıklıyoruz twitt ini beklemekÜzülddüğüm diğer bır hususta paretonun kızıp küskün sekılde davranıp gitmesi.Temkinli olmakta haklıymıs ama sebebı neydı bılınmıyor.
yazık burdadkı genclıgın omrunu boyle boyle sudan sebeblerle bekleterek yemelerı. gençliğin kendisi dışında gelişen keyfı uygulamala yönetmeliğe uyulmaması nedenıyle ömür gidiyor millet 35e dogru yol alıyor kımısı de 35 yaşa vardı belkı de gectıde
Neyse umarım tez zamanda acıklanır
-
@parliament Herhangi bir duyum var mı hocam
-
@denetmenadayı kimsenin günahını almak istemem ancak dediklerine katılıyorum. en başında aklıma gelmişti ancak hep iyiye yormak istedim. şu anki gelinen noktaya baktığımızda hiç kimse bir şey bilmemekte ve ne yapacağının bilmemektedir. ki bence paretoda bu konuda fikir sahibi değil.ondan dolayı sükunetini koruyor diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.