2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii arkadaşı biz geçmişten tanıyoruz. Kendisi ilan gelmeden önce olsun ilandan sonra olsun bu süreç için çok emek vermiştir. Lütfen biraz daha saygılı olun.
-
@mrnobody Allah razı olsun kardeşim.
-
@denetcii biz senin söylemlerine itibar ediyoruz 8.pro oldugu halde denetmen değilim diyene ya da dernek kurulu toplantısından sonra yetkililerden bilgi aldıgını söyleyip daha sonra biz dernek baskanından bilgi aldık diyince dernek o kdr etkili değil diyene değil.
-
Denetci isimli kardeşim haklı bende ankarada bir daire başkanından sürecin henüz belirsiz listenin onaylanmadığı duyumunu aldım
-
Ha tabi burda işine gelmeyenler bana linç girişimi yapıp saldıracaktır hakaretler edecektir ama ben asla üzülmücem bu duyumumu da gerçekten samimiyetine inandığım insanların doğru bilgi sahibi olup ona göre yol haritası çizmesi için paylaştım .
-
@newworldorder ağzına sağlık kardeşim
-
@newworldorder dostum 7. Ve 8. Promosyon arkadaşlarımıza da zamanında bilgi aktardığım doğrudur. Ama ben sizlere denetmenim dediğimi hatırlamıyorum. Kurum ıcerısınde calısan kısılerın bellı toplantılara katılamayacağı yönünde bir görüş mü var? Denemetmenler derneği genel kuruluna katılmış olmam çalışmalarını onaylayacağım anlamına mı geliyor? Hala arkasındayım söylediklerimin 6-8 senedir denetmenlik mesleğine dair ne katıldı söyler misiniz? 1 arpa boyu yol alınamadı. Gerçekten düşüncelerinize hayran kaldım. Çok mantıklı...
Arkadaşlar ben sizlere şu şöyle bu böyle demiyorum ne duyduysam 1. Ağızdan sizlere aktarıyorum. Her arkadaşın düşüncesine saygım sonsuz ama 1 gün önce bakan imzalamış diyen adamlar şimdi imzalamamış diyor. Bu komiğime gidiyor. Yoksa nerelerden geldiğiminde farkındayım merak etmeyin.. Bu tarz ukalalıklarda bulunmak ne benim haddime ne de sizlerin haddine. Bundan sonra bana ve vereceğim bilgilere itimat eden arkadaşlarım özelden yazabilir. Birşey öğrendiysem onlarla paylasırım. -
@uche 07 haziran 2017 tarihli 8.promosyon baslıgındaki gönderinizde zor da olsa da kazananlar arasına adımı yazdırmış bulunmaktayım ifadesini o zaman kuzeniniz yazmış olmalı. Ya o kdr insan bakan imzalamamış diyor sizde neden halen " acaba?" Sorusu uyanmıyor hayret dogrusu ki ben bir arkdsım aracılıgı ile danısmandan edindiğimiz bilgi tam da bakanın imzalamadığı yönünde. Hayırlı forumlar daha fazla polemiğe girmeyeceğim.
-
Bir mucize olsa da açıklansa ben uche hocama inanıyorum inanıp inanmamak sizin elinizde eğer zittini düşünüyorsanız elestirmeyin. Inanmamaya devam edin. Buraya yok yalan söylüyorsun yok söyle yapıyorsun gereksiz laflar bunlar inanmazsan inanma. Bir duyumun varsa paylas gec inanip inanmamak insanlara birakilsin.
-
@newworldorder dostum gercekten komiksin. 8. Promosyonu kazanan bir kişi başka bir yeri kazanamaz mı? Sgk catısı altında baska bır yerı daha kazandım.Yaklasık 6 ay denetmenlık meslegınde calıstıktan sonra farklı bir birime geçiş yaptım. Kımseye sgk catısı altında hangı unvanla calıstıgımı soylemek zorunda degılım degıl mı? Cunku bu forumun başlığı meslek yarıştırmak değil.
Dostum tabiki de arkadasların soyledıklerıne saygı duyuyorum. Senden rica ediyorum, kım söyledi bunu sana? isim ver pazartesi günü emin ol o kişiye sordurtayım? Burda emin ol her bilgiye saygı duyuyorum. Önemli olan burada okuyan insanlara en doğru bilgiyi verebilmek.. Ama bana Ankara il müdürümğz dahil, il müdür yard. Dahil, daire başkanlarından bir abimiz dahil, farklı birimlerden kalifiyeli bir abimiz dahil durumun bakan hanımın imzaladığını listenin kurumda olduğunu bizzat söylediler...
Dostum senden ricam, kendini yerime koy bunca duyduğun insana mı inanırsın yoksa forumda arkadasımdan duydum imzalamamış diyen 2-3 insana mı iyi aksamlar diliyorum sana... -
@newworldorder dostum boşver cevap verme.
-
@uche tamam ismi ben size msj olarak atarım bana söyleyen kişiden öğrenip bizim için de bir kez siz teyit edin herkese iyi aksamlar.
-
@newworldorder, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@uche nin verdiği NET bilgiler doğrultusunda artık tek baz alacağınız şey şu saatten sonra SGK DUYURULAR sayfası olsun. Gerçekten lütfen artık duyum paylaşmayın biz sgk sayfasına bakarız.
Bekliyorum benim ajan arkadaşım. Sanırım 3 gündür arkadaşın danışmana ulaşamıyordu. Cumartesi günü ulaştı
-
@uche evet perşembe aksam bilgi sahibi oldum maalsef.
-
Tartışmayı boşverin de sonuç olarak şimdi ne zaman açıklanıyor onu söyleyin lütfen
-
Bu başlık amacından fazlasıyla sapmış böyle bi promosyon da ilk oluyor galiba !
-
- Promosyon başlığında da açıklanacak az kaldı diyen arkadaşlara haksızlık yapıldığını gördüm. Hatta açıklandığı gün bile saat 5e yaklaştıkça ve 5i geçtikten sonra yoğun bi tepki vardı velhasıl 6-7 gibi açıklanmış. Bu sebeple kimse keyfi olarak birilerine sorup onlardan aldığını çarpıtarak burada paylaşmaz. @uche nin çabasının samimi olduğunu ve iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştığını düşünüyorum . Duyumları sürecin uzayacağından yana olan arkadaşlara da saygı duyarak yanlış çıkmasını hepimizin iyiliği için temenni ediyorum .Umarım 5dk sonra açıklanır da hepimiz kurtuluruz.( kurumdaki görevliler hergün her saat açıklanabilir dediği için böyle yazdım)
-
Az önce ATV'de bir milyon değerinde olan İstiklal Marşımız içerikli soruyu doğru
cevaplayan Arda'nın son sözlerini işitince şu anki gündemimize ne kadar uyduğunu düşündüm.''Bence en büyük sorun, ayrıcalıklar ve ünvanlar. Ayrıcalıklar ve ünvanlar bir toplumda öne çıktığında, deha maalesef ışıltılı başını kuma gömüyor. Bizi kendinden mahrum bırakıyor. Verimli olabilecek her şey verimsizliğe kayıyor. Bu verimsizlik insan hayatını mutsuzlaştırıyor. Tüm çabalarımızı elimizden alıyor. Oysa daha verimli olabileceğimiz bir sistemde, Türk genci Ata'sından, Akif'inden aldığı görevle çok daha fazlasını yapar, yapacaktır da. Akif'in dediği gibi;
Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.Ayrıcalıklılar ve ünvan sahibi kimseler dışında, hiçbirimiz ne zaman açıklanacağını net bir şekilde bilemeyiz. Işıltılı başları, öne eğip dua ile bekleme zamanı. Çabaladık, gayret ettik sıra tevekkülde. Birbirimizi incitmeden, suçlamadan, nezaketle bekleyelim. Allah hepimize tez vakitte devletimiz uğruna, hakkıyla, çalışmayı nasip eylesin.
-
Bu platformun digerlerinden farki buradaki insanlarin iyi niyetli ve trol pesinde olmamasidir. Ben burda yalan dolan soyleyip bundan zevk alacak kimsenin oldugunu dusunmuyorum. Sadece bu baslik icin degil forumun geneli icinde boyle dusunmekteyim. Dolayisi ile duyumlarini paylasan butun kardeslerimiz eminim kendilerine ne soyleniyorsa onu eklemeden cikartmadan paylasiyorlar. Kimsenin iyi niyetinden suphe etmem. Bu platformda vicdanli insanlar var. Dolayisi ile kimse kimseyi kirmasin. Duyumlar cakisabilir farkli olabilir lakin yalanla dolanla trolle art niyetle kimsenin isi olmaz burda. En kisa surede bu bekleyisin hayirli bir sekilde sonlanmasi dilegiyle.
-
@denetcii benm aldığım duyumda bakanın imzalamadığı yönündeydi.ben refereansıma nezaman açıklanacak diye sorduğumda çok az kalındığı gibi söylemleri oldu.artık nekadarı doğru yalan bilemiycez