2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu iş uzayacak gibi
-
Arkadaşlar wp gruplarında da birşey yok mu ?
-
@redcrossbjk hocam aradim ilk numarayi inanin bizim de bir bilgimiz yok dedi
-
@samettin ya arkadaş kimin bilgisi olacak anlamadım ki mezardaki babam mı bilecek anlamadım ki ya
-
memurlarnet görmüş mesajı umarım kısa sürede haber olur
-
+15 tamamdır.
-
Her zaman olduğu gibi elimizi taşın altına sokmak zorundayız.
Metni memurlar.nete göndermenin yanında bir kaç haber kanalının vatsap hatlarına da gönderdim umarım sesimizi duyarlar.hepinize hayırlı akşamlar.. -
@sayidcerrah bende TY ve memurlarnet gibi bir kaç tane haber sitesine mail attım hocam inşallah olumlu geri dönüşler alırız
-
Arkadaşlar bir tane haber sitesi geri dönüş yaptı hatta haber yapmışlar sağolsunlar ama pek üstüne düşülmemiş
Ama olsun hiç yoktan iyidir şimdilik
http:/ /www.kamuajans.com/m/kamu-memurlar/sosyal-guvenlik-kurumusosyal-guvenlik-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-aciklanmali-h542568.html -
@sansebastianozn, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar bir tane haber sitesi geri dönüş yaptı hatta haber yapmışlar sağolsunlar ama pek üstüne düşülmemiş
Ama olsun hiç yoktan iyidir şimdilik
http:/ /www.kamuajans.com/m/kamu-memurlar/sosyal-guvenlik-kurumusosyal-guvenlik-denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-aciklanmali-h542568.htmlŞimdiden bakan , bakan yardımcıları , kurum başkanı , kurumda ki yetkili kişiler etiketlenip sosyal medyada paylaşım yapılabilir.
Asıl beklediğimiz siteler haber yaptığında daha planlı programlı etkinlikler yaparız arkadaşlar. -
@sansebastianozn Bende attim da kendimi unuttuğum içinşu siralar yazmayı da unuttum:)
-
@paretowilfredo üstad süreç nereye gidiyor ? Bize yardımcı olur musun sesine hasret kaldık.
-
@sansebastianozn insallah kardeşim
-
Pareto icinde etkinlik mi yapsak saat 1de de paretoyu etiketleyelim
-
@ahmtdmn ben varım kardo
-
@ahmtdmn Gayet mantıklı hocam
-
@ahmtdmn ben de varım
-
Çok mu zor bir ilanı açıklamak..
-
@ahmtdmn ben de varim
-
@keynes123456 tam olarak tarih ve saatini hatirlayamam.birisi gecen hafta pazartesi veya sali gunu bugun icin aciklanacagini soylemisti.artik neyi kimin soyledigi onemli degil.burada yazilanlarin hicbiri gercek cikmadi sonucta.ben de yakin zamanda aciklanacagini sanmiyorum.her gun icimden ne kadar kufretsem az