2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@parliament en azından bu sene içinde açıklansın ben ona da razıyım valla
-
@bcbc3434 ben de ayni seyi dusunuyorum da yazmadim. 15 ekim vardi aklimda.ama nerde.sanirim gene uzayacak birkac ay.2020 yi gorebiliriz
-
Liste ne yapıyor acaba şimdi iyidir inşallah
-
@Aslan-Reyiz o da bizi merak ediyodur eminim bi kavuşamadik
-
En azından birilerine ulaşıp da kurumda bekliyor liste diyen arkadaşla tekrar bi akibetini sorgulatsalar.?neden aciklanmiyormus. Ben listenin bakanlıktan olduğunu düşünmek istemiyorum .en başa sarariz o zaman
-
@paretowilfredo gerçekten taş olsa çatlardi.
3 beş kelam etseniz gruptan kötü niyetli arkadaşlar da çıkarıldığına göre artık? -
bu paretoya da gereginden fazla onem veriyorsunuz.yahu adam gercekten olaya hakim olsa bu kadar insani meraktan kurtarir.yardimci olurdu.pareto da bu konuda birsey bilmiyor.ondan medet ummak cok anlamsiz.bence bu saatten sonra kimsenin tahminine ve duyumuna inanmamak lazim.liste kurumda diyorlar ya hani,ben ondan da supheleniyorum.kimbilir belki hala bakanlikta.ya da kuruma geldi,sonra bir sıkıntı oldu tekrar bakanliga gitti vs. hersey olabilir bu ulkede
-
@parliament Pareto sürecin başından beri sosyal güvenlik kurumu ile ilgili cok net bir bilgisi olsa bile kurumun anlık değişen durumlarına vakıf olduğundan bizleri hayal kırıklığına ugratmamak icin sessiz kalacağını söylüyor. Sosyal medyada her an açıklansın diyen adam bizi burada gormemezlikten gelmiyordur dostlar aklınızda bulunsun
Onun yerine ben bildiğimi aktarayım liste daha önce konuşulduğu gibi hiç bakanlığa gitmedi. Birkaç gun önce bakanlığa gitti. Top artık bakanlıkta cevaplandigi an kurum çabucak yayinlayacaktir diye düşünüyorum. Iyi geceler dostlar -
@kaimoğlan bikac gün önce mi gitti? Peki bakanlık çalısanları neden telefon actıgımızda eylül diyordu neden liste bizde değil sgkyı arayın demiyordu? Kafam karıstı hocam yanlıs anlamayın. Sebebi ne olablr sizce?
-
@newworldorder Bilemiyorum hocam telefonu yanitlayanlar hangi saikle hareket ediyor ya da bilinçli mi yapıyorlar bilemiyorum.
-
@kaimoğlan hakliymisim iste.dmekki butun duyumlar yanlis veya yalandi.hani bakan hanim imzalamisti? hani liste kuruma gelmisti? hepsi fasafisoymus demek..ben paretoyu tanimam etmem.sadece ondan bir cumle bekliyor insanlar bos yere. beklemesinler diye yazdim.tesekkur ederiz.bu bilgi icin.ben de bakan imzasindan ciktigina ihtimal vermiyordum
-
@parliament Yalan ya da yanlış diyemem diğerlerine dostum. Fakat sürecin devam ediş şekli daha ust ve son karar verici merci olan bakanda beklediğini ondan çıktığı anda açıklanacağını anlatıyor gibi duruyor evet..
-
@kaimoğlan en azindan siz, listenin sgk da olmadigini, daha birkac gun once bakanliga gittigini soylediniz. herkesin bildiginin aksine,liste kurumda beklemiyor.bunu ogrenmis olduk. tesekkurler.. herkese iyi geceler
-
@parliament Bende buna inanıyorum. Yönetmeliğe o maddeyi ekleyen zaten kurum. Liste imzalansa bekletmezler, direk yayımlanır diye düşünüyorum.
-
@kaimoğlan yok kardeşim doğru değil 2 ay kadar önce bakanlıktan yüksek mevkide birinden aracıyla öğrendiğime göre o zaman liste bakanlıkta aydı yani yeni gitmedi
-
vay anasını herkesin de yüksek mevkide tanıdıgı varmış en iyisi ben kgk çalısmaya başlıyım sgk biraz korkutmaya başladı
-
Bakan hanımdan referansı olan arayıp bi soruversin liste siz de mi diye
-
@Aslan-Reyiz Valla çok makbule geçer
-
@Aslan-Reyiz o denli referansı olanın burdaki kirliliğe katlanacak aklı nerde
-
@sansebastianozn @aroma aynen öyle