2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@ınspector sonunda 5000 inide gördük demek
-
@immaturedi İnşallah hocam
-
+2 de ben gönderdim inşallah sonuç verir
-
+1 de benden
-
+3 gönderildi.
-
+2 gönderildi
-
+1 gönderildi
-
- 1 bende gonderdım
-
+1 gönderildi
-
Ben de gönderiyorum şimdi arkadaşlar. Sadece taslak metinlere bağlı kalmak zorunda da değiliz herkes kendine özgü etkili metinler hazırlayıp da gönderebilir. İletişim her kapının anahtarıdır unutmayalım. Mağduriyetimizi dile getiren her etkili mesaj sürece katkı sağlar.Bizi anlasınlar, sıkıntımıza hak versinler ki haber değerimiz artsın.
-
@aroma amin hocam cumlemizi.
-
@paretowilfredo üstad candır, dişe dokunur bilgi olsa bizi aydınlatcagina inancım tam
-
Bu arada tabiki babam söylese inanmayacagim bi duruma geldim duyumlar konusunda ama.daha 3 5 gün önce ben de arkadaşın referansi sayesinde kurum da olduğu bilgisini aldık. Sadece açıklamaz için başkan onayı bekleniyor.onun niçin onay vermedigi bilinmiyor. (Benim tahminim üstten şu tarihte açıkla şeklinde (malum tasarruf falan) emir almış olabilecekleri )
Ortada bu kadar bilgi varken herkes tabiki kendi inanmak istediğine inanıyor. Ben kurumda olduğuna inanmak istiyorum.ve geçen gün paylaşılan mail adresine aşağıdaki metni atacağım isteyen kopyalasin."
Sayin başkanım.
SGK denetmen yardimciligi mülakat sonuçları ni 1600 aday olarak heyecanla bekliyoruz.
1600 aday arasından sadece 400 u aileniz e katılacak. 1200 aday bir sonraki promosyona calismaya başlayacak veya başka yollar çizecek.
Taktir edersiniz ki umutla beklenen bu sürecin uzamasi psikolojik olarak adaylari çok olumsuz etkiliyor.Bu sürecin sonlandirilmasini ,mülakat sonuçların in izniniz nezdinde en kisa zaman da açıklanmasını talep ediyor uz.
Saygılarımızla arz ederiz ." -
eskiden ne güzelmiş, 15 günde sonuçların açıklandığı, toplamda 1,5 ay içerisinde işbaşı yapılan promosyonlar olmuş
-
@sansebastianozn hocam 5000.muhabbeti nedir takip edemedim e maillerden mi bahsediyorsunuz
-
@samettin Yok hocam keşke mail olsa
başlık 5000 iletiye ulaştı onu demiştik -
Bence mail konusunda destek verin pazartesi birden o kadar mail görmeleri illaki başkana iletilecektir.başında söylemiştim eylül söylemi aslında hiçbi gelişme olmadığı halde bi kere söylenen biseyin tekrarlanmasiydi ama yine diyorum herkes inanmak istediğine inandığı için herkes hergün eylül dendigine göre kesin eylül dedi.
Şu aşama da her ihtimali de degerlendirelim gerek telefonla özel kalemi sıkma gerek mesaj mail yoluyla dernek başkanını falan sıkmak konusunda.
Bakın sürekli Yeni Guy alımı falan yapılmayacağı söyleniyor. Buna mecburuz. -
@guzelgunler katılıyorum mail ve aramalara yoğunlaşalım
-
@guzelgunler Duyumunuzun doğruluğu konusunda şüpheniz yoksa yapalım hocam
Çünkü halen daha kesin olarak bakanlıkta mı kurumda mı bilmiyoruz. -
@sansebastianozn hocam baba söylese güvenmiyorum dedim ya öyle bi haldeyiz yukardan birileri ne ulasanlar bile şu an neye uğradıkları şaşırmış durumdalar bende zamanında sağlam dediğim kişilerden duyum alıp paylaştım fos çıktı. En azından bu şekilde bi açıklama yapma gereğine girerler.buraya bastiriyosunuz ama bizde değil gibisinden.