2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Burayı üye olmadan ve üye olduktan sonra takip ediyorum kim doğru söylüyor kim yanlış söylüyor bilmiyorum ben ancak kendi fakirliğimden utanayım kaç gündür açıklanacak diye bekliyorum birisi heyecan veriyor.Referans mı demezsin,ben senin listede olup olmadığına baktırayım mı diyenler mi demezsin biz burada dakika yok promosyon internetlerle devam birisi gelir banlattırır.Biraz savaş çığlığı gibi oldu kusura bakmayın.
-
https:// www. memurlar .net/haber/860682/butcedeki-en-buyuk-kara-delik-sgk-butcesi.html
Bu haberde mükemmel oldu dimi -
@slimshady10 açıgı kapatmak için denetmenliğin bir an önce açıklanması lehlerine olur cok fazla kayıtdısılık var. Şu sıralar kurumda tahsilatı artırmak için işyeri denetimleri yapıyorlarmış- fiili denetim- sadece kayıtdısılıga odaklanılmış durumda.
-
Evet su an yapilan denetimlerde isverenlerin kufur, hakaret ve daha ileri gitmesi durumuyla karsi karsiya kalmis biri olarak, bu isin kagit ustunde benim su yetkim var bu yetkim var gibi olmadigini anlayacaksiniz. Insallah sizlerin basina gelmez. Kac gundur sinirim gecmedi. Ofkeyle kalkan zarar otururmus, sakinlesmeye calisiyorum. Allaha havale ettim o insan bozuntularini. Gerci bu problem bizim meslekten ziyade toplumumuzun bana gore kanayan yarasi...
-
@sbf1983 mesleğin ne yazık ki doğasında var kimse denetimden hoşlanmaz.
-
Denetmen açığı var diyen arkadaşlar referansla adam kayirmayla alınan adamların el ense yattigu bi ülke de yaşıyoruz. Ve ciddi ciddi bi açık olsa açık da geçen seneyi 4 e katlamisken hadi hemen denetmenleri alalım da seferberlik ilan edelim olurdu. Bu ilan tamamen ilan baskisini kırmak için yapıldı. Gerçekçi olmak lazım. Ben sadece herkes önüne baksın diye açıklanmasını istiyorum .çünkü yüz de 1 bile olsa o ihtimal ?(ki yüzde 25 suan.)herkes neden olmasın diye başka şeye odaklanamiyor.
-
@guzelgunler hocam şu an cidden acık var. Fakat sgk içerisinde fiziki kosulların yeterli olmadığı söyleniyor. Bir de bu dönem yeni başkanlık sisteminin oturması, sgk baskanın bir süre imza yetkisinin olmadıgı, bakanlık birleşmeleri vs ilanın gelişini uzattı.
-
@sbf1983 kesinlikle meslekten ziyade toplumsal sorun hocam.Allah size kolaylık versin iyilerle karsilastirsin
-
Doktor oluyorsun hasta yakını saldırıyor,Avukat oluyorsun adliyede silahlar patlıyor,Polis oluyorsun it kopuk peşinde koş, sarhoşuyla uğraş,Denetmen oluyorsun küfür,hakaret vs vs..Sarte'ın "Toplum,tedavisi olmayan bir hastalıktır" dediği noktadayız.
-
Arkadaslar 1 de paretoyu etiketleyelim lutfen ( ustad bizi yalniz birakma ) seklinde yazabiliriz
-
@Aslan-Reyiz @modigliani-0 @muratttttt @eomer @newworldorder @gizz @dmrl01 @slimshady10 @erciyes38 @buchanan @felix-felicis @tuntirikos @aroma @JosephStiglitz @abakuss @random @guzelgunler @redcrossbjk @deumaliyecisi @Kblybng @denetcii @calfagri @keynes123456 @heycorc404 @Buişbugünbitecek @parliament @ınspector
ARKADAŞLAR SAAT 14.00 DA memurlarnet ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ. memurlarnet in WHATSAPP NUMARASI : 0532 540 05 90
VEYA TWİTTER ADRESİNDEN DM ATIYORUZ.
LÜTFEN HERKES KATILIM GÖSTERSİN VE HABER YAPTIRALIM.Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler.
-
Artık şu haberi yaptıralım arkadaşlar lütfen gören herkes katılım sağlasın
-
@paretowilfredo üstad bizi yalniz birakmaa
en azindan az kaldi aciklanmasina veya yakin surecte beklemeyin die bizlere bilgi verirseniz cok seviniriz -
@paretowilfredo hocam sizin kendinize verdiğiniz sözü anlıyoruz saygı da duyuyoruz ancak burda bu kadar iyi niyetli kişi sizden bir söz duymak istiyor gerçekten de önümüzdeki sınavlara adapte olamıyoruz . Bir gelişme yoksa veya bir bilgi, duyum yoksa bile yok demeniz burdaki bir çok kişiyi acaba bugün mü yarın mı açıklanacak diye kendine sorular sormasından alıkoyacaktır. Lütfen bu bilgi kirliliğinden başlığı arındırın.
-
Arkadaşlar ben yolladım ve +2 olarak
Haydi bugünde güzel bir katılımla kararlılığımızı gösterelim ve şu haberi yaptıralım -
+2de benden
-
Gönderdim dostlar
-
+2 de benden. Netice alırız inşallah
-
+1 benden de
-
5000
+1 de benden