2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Kesinlikle olur hocam niye olmasın
Ben yarın öğleye kadar mail etkinliği için kurum yöneticilerinin mail adreslerini bulup başlığa ileti olarak girerim
Gören herkeste mail atar inşallah -
Arkadaşlar herkese merhaba bugün öncelikle saat 14.00 te yine memurlarnet whatsapp ve twitter adresinden dm etkinliği yapıyoruz.
Bu çok önemli arkadaşlar daha önce haber yapıldığında sgk teftiş açıklandı bence tesadüf olamaz.
Haber yapıldığında bakanlık ve kurumdaki birçok kişiyi twitter etiketleme , haberi yayma etkinliği yapacaz ve sadece bunlarla yetinmeyip sosyal medyadaki aktif vekillerede etkinlik yaparız ve bence etkili olur .
AMA TABİ BUNLARIN ETKİLİ OLMASI İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY '' KATILIMIN YÜKSEK OLMAS '' !!!!
Ben bakandan tutun sgk yönetim kurulu ,daire başkanları/ müdürleri , il müdürlerinin mail adreslerini ve twitter adresini elimden geldiğince araştırdım bulduklarımı yazdım.
İşte eğer haber yaptırırsak bu kişileri etiketleyeceğiz. (Aktif vekilleri daha sonra araştıracağım.)
mail adreslerini ise @guzelgunler arkadaşımızın aldığı duyuma istinaden ve kuruma baskı kurmak için yazdım.
Bu da önemli arkadaşlar eğer bugün bir çok kişi bu maillere metini yollarsa pazartesi bütün daire başkanı/genel müdürlere bir sürü mail düşmüş olacak ve illaki bir hareketliliğe sebep olur.
Metin bu arkadaşlar lütfen mail adreslerine atalım bunu sahte mail/twitter adresleri açmanız 5dknızı almaz;
Sayin başkanım.
SGK denetmen yardimciligi mülakat sonuçları ni 1600 aday olarak heyecanla bekliyoruz.
1600 aday arasından sadece 400 u aileniz e katılacak. 1200 aday bir sonraki promosyona calismaya başlayacak veya başka yollar çizecek.
Taktir edersiniz ki umutla beklenen bu sürecin uzamasi psikolojik olarak adaylari çok olumsuz etkiliyor.Bu sürecin sonlandirilmasini ,mülakat sonuçların in izniniz nezdinde en kisa zaman da açıklanmasını talep ediyor uz.
Saygılarımızla arz ederiz ."
isteyenleri metini düzenleyip kendi eklemek istedikleri şeyleri ekleyebilir.
**** metinin başlagıcına dikkat edelim arkadaşlar sayın başkanım/müdürüm ona göre değiştirin.
BAKANLIK
Bakan : Zehra Zümrüt Selçuk TWİTTER @ZehraZumrutS
Bakan yardımcıları:
Ahmet Erdem TWİTTER @Ahmet_Erdem60
Ahmet Koca TWİTTER @ahmetkoca03
Ayşe Kardaş Ergezen TWİTTER @aysekardass
Bakan danışmanı
Bennur Karaburun TWİTTER @BKaraburun
Açshb/Personel Daire başkanı :
Necip Gülmüş personel@ailevecalisma.gov.tr
KURUM
Başkan : Mehmet Selim Bağlı TWİTTER @msbagli sgk@sgk.gov.tr
Başkan yardımcısı : Cevdet Ceylan TWİTTER @cceylan58
SGK Yönetim Kurulu Üyeleri:
Murat Cangül TWİTTER @muratcangl1
Başar Ay TWİTTER @basarayay
Hüseyin Rahmi Akyüz TWİTTER @HseyinRahmiAKYZ
Şemsi Bayraktar TWİTTER @semsibayraktar
Bendevi Palandöken TWİTTER @B_Palandoken
KURUM DAİRE BAŞKANLARI/GENEL MÜDÜRLERİ:
Emeklilik Hizmetleri Gen. Müdürü :
İsmail Yılmaz ehgm@sgk.gov.tr TWİTTER @isyilmaz1971
Sigorta Primleri Gen . Müdürü :
Savaş Alıç spgm@sgk.gov.tr TWİTTER @sivasalic
Gss Genel Müdürü:
Dr. Mustafa Özderyol gssgm@sgk.gov.tr TWİTTER @MUSTAFAOZDERYOLHizmet Sunumu Gen . Müdürü :
Figen Kılıç hsgm@sgk.gov.tr
Rehberlik ve Teftiş Başkanı :
Mustafa Apaydın sgkteftis@sgk.gov.tr TWİTTER @mustafaapaydin5
Strateji Geliştirme Başkanı:
Dr. Muhiddn Şahin strateji@sgk.gov.tr
Personel Daire Başkanı :
Ali Aksakal aaksakal3@sgk.gov.tr
Destek Hiz. Daire Başkanı :
Ayberk Özeş aozes@sgk.gov.tr
Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı:
Uğur Korkmaz ukorkmaz@sgk.gov.tr TWİTTER @ukorkmaz55
Hukuk Müşavirliği:
Av. Ayfer Özdemir Tefon hukuk@sgk.gov.tr
İç Denetim Birimi Başkanı:
Gürkan Akçay gakcay2@sgk.gov.tr TWİTTER @Gurkan_Akcay34
SGK Ankara İl Müdürü:
Tuncay Cevheroğlu TWİTTER @TCevheroglu
Ankara İl Müdür YArd. :
Aylin Şeker TWİTTER @Aylinseker06
SGK İstanbul İL müdürü:
Murat Göktaş TWİTTER @muratgoktasSGK
SGK İzmir İl Müdürü :
Ekrem Gülcemal TWİTTER @GulcemalEkrem
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği:
TWİTTER @sgdenetmenleri
Başkan:
Sinan Uzunpınar TWİTTER @SinanUzunpinar
Hidayet Mercan TWİTTER @hidayet_mercan -
@sansebastianozn çok saol uğraşın için baya kişiyi bulmuşsun mail atma haricinde haftaiçi her gün öğlen saat 14:00 da topluca tweet atma etkinliği de yapalım.
-
@buchanan önemli değil kardeşim yeter ki etkinlikler yapılsın
işte şu haber yapılsa dediğin gibi hafta içi her gün yaparız
haber için biraz daha bastıralım eğer yapılmazsa kendi imkanlarımızla bu kişileri etiketleyip yaparız -
Açılışı yapalım +1
-
@Aslan-Reyiz @modigliani-0 @muratttttt @eomer @newworldorder @gizz @dmrl01 @slimshady10 @erciyes38 @buchanan @felix-felicis @tuntirikos @aroma @JosephStiglitz @abakuss @random @guzelgunler @redcrossbjk @deumaliyecisi @Kblybng @denetcii @calfagri @keynes123456 @heycorc404 @Buişbugünbitecek @parliament @ınspector
ARKADAŞLAR SAAT 14.00 DA memurlarnet ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ. memurlarnet in WHATSAPP NUMARASI : 0532 540 05 90
VEYA TWİTTER ADRESİNDEN DM ATIYORUZ.
LÜTFEN HERKES KATILIM GÖSTERSİN VE HABER YAPTIRALIM.Merhabalar.Bizler SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen 1600 kişiyiz.Sözlü sınav bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanma hükmü vardı fakat buna uyulmadığı gibi bakanlık ve başkanlıktan bir açıklama da yapılmamıştır.Daha önce aracılığınızla haber yapıldı ve bakanlığa bağlı 2 mülakat sonucu açıklandı.Sizden ricamız SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için tekrar haber yapmanızdır.Teşekkürler.
-
+2 benden
-
- 1 benden
-
arkadaşlar kurumdaki bütün daire başkanları ve genel müdürlere ayrıca acshb personel daire başkanına mailleri attım.
https://resmim.net/preview/3Ehkkt.png -
Toplamda 13 hesaba mail attım. ss’i telefondan buraya yüklemeyi beceremedim.
-
@buchanan Sağolun hocam elinize sağlık
-
Memurlar.nete yaklasık 5 tane falan mesaj atmıştım 2 günde. Hepsi mavi tik olmuş ama bir aksiyon yok.
-
@newworldorder Umarım yarın mesai başlangıcı ile beraber haber yapılır
-
+1 benden
-
Herkese iyi haftalar arkadaşlar
memurlarnet açshb ile ilgili asdep haberi yapmış maalesef bizimkini daha yapmamışlar
Biz yine yazalım haber yapılana kadar eninde sonunda yapacaklardır. -
arkadaslar haber yapılması ıcın duyarlı ıkı sıte daha var dıyebılırım
- sgkrehberi. com
Haber İhbar Hattı 0532 068 34 15
mail adresi: sgkrehber @ gmail. com
yada iletisim kısmından dırekt mesaj formu ıle iletebilirsiniz
https:// www. sgkrehberi. com/iletisim/
2.kamubülteni. com
http:// www. kamubulteni. com/iletisim.html
- sgkrehberi. com
-
Forum çok sessizleşti. Bu durum inşallah hayra alamettir. Durum hakkında bilgilendirme yapacak arkadaşımız var mı? Teşekkürler şimdiden.
-
@denetmenadayı Evet arkadaşlar haber için bu siteler ve memurlarnet e metnimizi gönderelim
-
Tweet atmayı da ihmal etmeyelim.
-
Forum haftasonu sessizliğine büründü.