2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@FATMAN06 Facebook grubu ismi nedir biliyormusunuz
-
@saparaaaa maalesef Facebook kullanmıyorum
-
Böyle şeyler duyunca grubun tepkisi
-
Facebook grubunda ne söylenmiş arkadaşlar
-
@Aslan-Reyiz pazartesi cuma arasında git gel yorulduk
-
@mulkiyeli-06 dostum facebook ile ilgili bir şey mi var
-
İtibar etmeyin arkadaşlar üzülürsünüz.. Hafta sonunuz zehir olmasın
-
@Aslan-Reyiz grubun tepkisi değil de sanki duyumcular gibi olmuş bi de yemin felan ediyorlar ya
-
@FATMAN06 aynen :))
-
- Gün. ..
M. Ali Birand aklıma geldi 32. Gün
-
@Obiwankenobi tatil galiba ogleden sonra , insallah dediginiz cikar
-
Pazartesi öğlene kadar açıklanma ihtimali nedense çok düşük geliyor lakin inşallah olur
-
Sanırım boşa bekliyoruz bence en iyi ihtimal sadece yıl bitmeden acıklanması. Umarım yıl bitmeden acıklanır. Daha öncesi icin bi umudum yok.
-
@Obiwankenobi arkadaşın dediği çıkarsa adını 10.pro sgk tarihine altın harflerle yazdırır. Her 28 ekimde adına anma günü yaparız Yok çıkmazsa da anarız ama daha farklı
-
Dışım: salla gitsin ne pazartesisi bu da boş çıkar
İçim: Pazartesiye son iki gün
-
@Obiwankenobi Star wars repliği gerçek oldu;
‘Tek umudumuz sensin Obi Wan Kenobi’ -
Çok trajıkomik anlar yaşıyoruz hakkaten. Sanırım arkadaş feysbuktaki kesin bilgi yayalım gibi olmasın derken espri yapmış. Hani vardır ya bi paylaşım yaparlar altınada kesin bilgi yayalım derler ama aslı astarı yoktur. O şekil bi gönderme yapmış arkadaş. Formdaşlar da sanmış ki feys de böyle bi duyum paylaşıldı. Öyle bi duyum yok arkadaşlar boşa heycan yaptınız.
-
@mrnobody aynen öyle kalıplaşmış bir espridir. Yalan dolan her türlü bilgiye "kesin bilgi yayalım" yapıştırmak. Onu demek istemiş ama banlanmış nedenini ben de anlamadım. Kötü niyetli bir durum görünmüyor. 28 Ekim de biter bu iş yazan kişinin altına yazmış. Bu duyum ne derecede doğrudur bilemiyorum. Düşük bir ihtimal ama bekleyip görücez. Zaten her halükarda bekliyoruz
-
@modigliani-0 pazartesi öğlene kadar açıklanır ifadesi nerede yazıyo hocam ben hiç görmedim??
-
Bir hoca vardı yeni puan ekleneceğini ilan gekmeden söyleyen o nerelerde bilir belki ne zaman aciklancak