2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@erciyes38 işte elimizden gelenleri yapıoz benmde cok güvenim kalmadı yaa artık söyleyim dedim bakalım
-
bekleyerek yaşamak çok ama çok zor ... kasım söylemi de bence geçiştirici çünkü kasımda bakanlık ayrılmadıktan sonra neden kasım beklensin ? Bakanlıklar ayrılıcak söylemine göre bekliyorsa liste yeni yapılanmadan sonrada bi bunun kadar bekleriz . Herkese sabırlar ben ümidimi kestim
-
@Godot oldu sana göre Susup yazayım. Bundan iste devamini getirmiyprum yazdiklarimin.sizin gibiler tuzunden uc bes haber bekleyen insana da bisey demeyelim .Benim refernasim olsa burda isim yok zaten. Eğlence mi arıyorum kendime.arkadaşım sgk baskanina söylemiş ismini. Bana da o söyledi. Bizzat ordan yani haber inan ya da inanma.Kazım diyene alkış tut.uzucak diyeni yuhala.sizin gibi insanlardan nefret ettim.
-
Arkadaşlar ben de tasarruf sebebiyle bekletildiğini duymuş ve yazmıştım. Bakanlıkların ayrılmasıyla ilgili midir bilemiyorum ve sanmıyorum ...
-
Arkadaslar ayrılma filan yok , sadece CB nin verebileceği kararı nasıl böyle birşey olcak diyebiliyorsunuz, ayrıca Bakan hanim sorumluluk almak istemiyor gibi saçma birşeye nasıl inanabiliyorsunuz , bakan ne kararlara imza atıyor karar veriyor , denetmenlik alımına gereğinden fazla önem bicmeyin bence
-
@RqzeeT sen de bakanlıktan olduğuna sağlam kanaatin var seninde refernasin var o zaman.öyle mi diyelim! Ben liste gitmiş gelmiş yazan 3.kişiyi m önceki iletileri bi oku.bana özelden hala ya hocam bakanlıktan listeye napiyolar temizliginde adamlar var..sırf bu yüzden zaten şu foruma hiçbişey yazmak istemiyorum.birileri kurt .milleti kekliyo. Biz haber alınca algı yaratma. Neye inaniyosaniz ona inanin yemin ettim artık size hiçbişey demicem!
-
@guzelgunler Hocam ironiye bile çılgına dönecek kadar denge kaybı yaşıyorsunuz Yapmayın bu kadar. Size gelen tepkiye tepkiydi o
-
Tam gün çalışıp açıklamayan kurum , yarım gün mesaide açıklayacak demek
Fransa ligine +7 oynamak gibi bişey -
1800'lerin son çeyreği - Genç Aldous Memleket Sandıkları 3. Promosyon mülakatı çıkışında.
"Belki de SGK, öbür gezegenlerin cehennemidir."
Aldous Huxley
-
@Godot ironi falan anlasilmiyor hani yazı dili?hani sizi tanımıyorum falan?neyse o vesile ile bende tepkilere tepki vermiş oldum...
-
@mrnobody Kardeşim kesinlikle katılıyorum söylediklerine mantıktan uzak anlamsız bir durum mesajda bahsedilen mevzu çürütülebiliri o yüzden özellikle yazdım ama benim dikkatini çekmek istediğim nokta işin ucunun artık kaçtığı ümit içinde beklenilecek bir durum olmaktan iyice uzaklaştı süreç. Bu noktadan sonra gelecek olası duyumların,haberlerin geçerliliğinin de olmadığını düşünüyorum ve herkes beklentisini ona göre ayarlamalı artık. Üzülen,kırılan her zamanki gibi yine biz oluyoruz.
-
@hayırlısı035 bn anlamiyorum ki keske alim olsa sizin gruptan biri en son bu sene alim olmayacak kurum ici alim olacak yazmis keske 3000 alim olsa
-
@samettin alım olması için cabalıyoruz.
-
@hayırlısı035 insallah alım olur
-
@guzelgunler Aferim.
Yüs puan size.
-
@Obiwankenobi Kanka iddianı sürdürüyor musun ?
-
Benim de şu tarihte iş biter diyip kaçasım var nasıl bir zevk merak etmiyor değilim
-
Sgk'nın açıklanacağı yok il göçte 92 ile yerimizi alalım.
-
Bakanlık güvenimizi öyle bir sarstı ki. Bakan çıkıp şu tarihte açıklıyoruz dese ona da inanmıycak hale geldik artık. Trajikomik
-
@lost_mugger, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Sgk'nın açıklanacağı yok il göçte 92 ile yerimizi alalım.
Bende maalesef son günü bekledim yarın başvuracağım. 91 ile üzülerek.