2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Heyecan oluyor mu sizde de arkadaşlar
-
arkadaşlar bedelli askerde olanlar için 26 temmuzda ayrı bi komisyon oluşturulmuş onlara olumsuz anlamda farklı bir muamele yapılır mı sizce
-
@ata-bizi hayır hocam neden yapılsın kurum anlayış gösterip ekstra gün vermiş lütuf bence bu
-
@mellodi çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
@ata-bizi, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar bedelli askerde olanlar için 26 temmuzda ayrı bi komisyon oluşturulmuş onlara olumsuz anlamda farklı bir muamele yapılır mı sizce
Paşa gibi askerlik yapıyorlar bedelli( üsteğmen ya da teğmenler her gün soruyor bir yeriniz ağrıyor mu bugün nasılsınız efendiler diye şaka değil gerçek ) böyle adamlar mülakatta da elbette sizlerden önde olur
-
@wertigo36 Ee? Yani?
Anlaşılan ikazdan anlamıyorsunuz. En güzeli forumumuzdan uzak olun. Her dakika polemik peşinde koşanlara ihtiyacımız yok burda. -
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@paretowilfredo merhaba ikinci üniversitem icin iki farkli üniversiteden iki farkli bölüm okumak istiyorum. Kayitlar ne zaman başliyor? Bilginiz var mi?
-
@Melissam00, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo merhaba ikinci üniversitem icin iki farkli üniversiteden iki farkli bölüm okumak istiyorum. Kayitlar ne zaman başliyor? Bilginiz var mi?
Dostum
https://forum.tercihiniyap.net/category/1/üni̇versi̇te
bölümünde başlık açarsanız daha iyi olur, o şekilde yardımcı olalım, konu ile alakasız başlıklarda bu konuşmayı yapmayalım.
Forum kullanma kılavuzu için;
-
Arkadaşlar kaçıncı dereceden işe baslayacaksiniz sorusunun doğru cevabı nedir ?
-
@halilibrahim67 Dostum ilk kez memur olan arkadaşların memuriyet derecesi 9 kademesi 1 dir. Yani 9/1 olacaktır.
Memuriyet geçmişi olan arkadaşlar içinse önceki kurumlarında kaldıkları derece ve kademesi geçerli olacaktır. Nihayetinde memuriyet özlüğü değişmeyecektir.
Kafa karıştıran husus kadro derecesi ile memuriyet derecesi konusu. A Grubu kadrolara genel olarak 7 ilâ 9 olarak değişebiliyor. Yani 7. derece kadrodan da başlayabilirsiniz ancak bu memuriyet derecenizi değiştirmez. 9/1 olarak başlarsınız yine.
Lisede yabancı dil hazırlığı okuyan arkadaşlar işe başlayınca diplomalarını ibraz ederek bir kademe kazanabilirler. Böylece 9/2 olacaklardır. -
@paretowilfredo teşekkür ederim gayet güzel bi açıklama oldu
-
arkadaslar 5510'da 1 yil niye 360 gun? emeklilik prim gun sayilarinin falan 360'a tam bolunmesi yuzunden mi? bu soru sorulmus daha once cevabini bulamiyorum?
-
@gaye Çünkü kanunen kabul edilen bir aylık hizmet 5510'un 3.maddesinin 14 numaralı bendindeki tanım gereği 30 gün dostum.
Ay 31 gün de olsa, 28 gün de olsa 30 gün olarak kabul ediliyor tam çalışma durumunda. Kanunda aslolan gün sayısıdır çünkü hizmet çalışılan ya da primi ödenen bir günün karşılığıdır, bu nedenle yıla günden varılır ve hesaplamalar gün üzerinden yapılır. -
@paretowilfredo ama ben bu platformu kullanmayi bir türlü öğrenemedim.Her sey cok yavaş ve karışık gibi....
-
@Melissam00 Tam aksine dostum, çok basit aslında. Yukarıda verdiğim linke tıkladığınızda forumun üniversite ile alakalı bölümüne geliyorsunuz. O sayfaya geldiğinizde ya direkt sizi ilgilendiren bir alt kısma geçebilirsiniz ya da bulunduğunuz yerde "Yeni Başlık" Butonunu tıklayarak başlık açmanız için ileti yazacağınız ekrana ulaşıyorsunuz. Başlığınızı üst kısma atıp, sorunuzu da alt kısımdaki ileti yazma kısmına yazarak başlığınızı oluşturuyorsunuz Aşinalık oluştukça bu işlemleri çok daha kolay yapacaksınız dostum
-
@paretowilfredo peki ona da peki. Teşekkür ederim.
-
Malullük ve vazife malullüğü arasındaki farkı söyleyebilir misiniz hocalarım ?
-
@paretowilfredo cok tesekkur ederim