2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugün son sıralarda giren arkadaslar komisyonlar kacta tamamladı çalışmayı?
-
@aroma Hocam eğer zahmet olmasa numarasını verebilir misin acaba bende rezervasyon yaptırayım
-
@paretowilfredo dostum nereye yaa serzeniş ve eleştirilerinzde haklısınız ancak wp in w ' ne gitmeyen bizler de varız burda .Sizin verdiğiniz çaba ve özveri yadsınamaz ki ben çok faydalandim forumdan paylasimlarinizdan yalnızca alana dair değil dostum çok şey paylaştık mecliste .Bunca güzellik bi kızgınlıkla bitirilmemeli demi
-
Arkadaşlar merhaba. Tren garından balgattaki merkez binaya nasıl giderim? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@takkurt dostum numarayı hatırlamıyorum ama nette yazarsanız direkt çıkar
-
@JosephStiglitz gar dan indikten sonra Sıhhıyye Otobüs duraklarına gidin 263 Mimarı otobüs önünden geçer veya 132 Numaralı otobüs yakınından geçer ( şoföre söyleyip Milli kütüphane durağında inip 5 dk yürümeniz gerekir )
-
@UrsaBiVursa mimarı numaralı olacaktı pardon hocam
-
@aroma tamam hocam teşekkür ederim
-
Bugün 1. ve 2. Komisyondan toplam 18 kişi gelmemiş arkadaslar
-
@aroma sizin sorular entresan gelmiş biraz tatmin oldular mı cevaplarınıza peki izleniminiz nedir
-
Arkadaşlar, lacivert takım elbise şart mıdır? Bir de mutlaka kumaşı da düz lacivert mi olmalı?
-
@karagergedan herkese bi iki muğlak ve alan dışı enteresan soru geliyor hocam o sebeple takmıyorum .Nobel ödülünü kendisi de bilmiyor ya bence o sebeple sorun yok
-
@aroma
bunu sor dimi en azindan bir başarımız var deriz -
@olursaolur hocam bu tür bilgileri nasil öğreniyorsunuz vala cok merak ediyorum:)
-
@deuceko hocam denk geldi yoksa ozel bir çabam olmadi
-
@olursaolur hocam ay sorusu şu : Ay'ın karanlık yüzüne ilk keşif uydusu gönderen ülke hangisidir ?
cevap: Çin -
@olursaolur ne gerek var hocam biz başarıyı hep başkasından örneklendirmeyi severiz hele de kadın başarısı ise bu ört ört görünmesin
-
@UrsaBiVursa çok teşekkür ederim hocam
-
@emr koyu renk olmalı siyahta olur diyorlar düz den kastınız ne bilmiyorum ama desen vs olmasın üzerinde
-
@kgms hocam hic beklemediğim icin anayasa sorusu falan sandim:)