2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
- komisyon işletme
mali rantabilite
alonj
bulut bilişim işletmelere avantaj-dezavantajları
- komisyon işletme
-
@1717 Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında açık bulunan Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğüne Figen Kılıç atandı. Arkadaslar haberlerde gördüm belki sorarlar mülakatta...
-
Dostlar başvuru formunda adres kısmında il ve ilçem yazmıyor hayret gözümden kaçmış olamaz başvuru esnasında doldurmamış mıydık biz?
-
@denetcii hocam bizimde aynisi sadece adres yaziyor il ve ilce yazdigimiz kisim gorunmuyor
-
Öncelikle herkese başarılar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur bende salı günü gireceğim mülakata, yeri değil ama maaş hakkında bilgi soracaktım her yerde değişik miktarlar var, giriş maaşları ne kadar bilen var mı ?
-
@ahmtdmn hocam çok sağolun Allah razı olsun
-
Dostlar giderken sadece kimlikle mi gidiyoruz ? Yoksa başvuru formu va gerekiyor mu ?
-
@Thorstein-Veblen Sadece kimlik yetiyor. Ayrıca çanta, bavul vb. getirebilirsiniz.
-
@deumaliyecisi kıyafetleri giyeceğimiz yer var mı sabah direkt olarak oraya gelirsek
-
Mulakat sıramızı beklerken dışarı çıkıp tekrar girmeye izin veriliyor mu.
-
@Semra veriliyor hocam sıkıntı yok.
-
Cok sevindim. Teşekurler hocam
-
- promosyon sgk denetmen yardımcılığı tarihin mülakata katılımın en az olduğu promosyon olarak kayıtlara geçecek gibi duruyor herkes e hayırlı olsun ...
-
@iktisat2009 şuana kadar toplam kaç kişi gelmemiş bilginiz var mı ?
-
@iktisat2009 bu bilgi nerden hocam? Sayı ne durumda 50 kişiyi geçmiş mi ki?
-
@irvingfisher lavabo dışında giyinecek bir yer var mıdır bilmiyorum
-
ben 3. gün girdiğimde oradaki görevli 50 ye yakın olduğunu söyledi çoktan geçmiştir 50 yi
-
@iktisat2009 şuana kadar gelmeyen sayısı 80 anca olmuştur haydi gelecek hafta ile 140 kişi falan anca olsun bu mu tarihi rekor
1400 kişide 140 -
200 civarı dendi sadece 1. Ve 2. Komisyon arkadaşlar 3. Komisyondan haberim yok ona ulaşabilen bilgi alabilen varsa toplam sayıyı ögreniriz
-
@modigliani-0 Herkes kafasından tahmin yürütmesin bilgi kirliligine gerek yok hocam .