2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii ben geçtiğimiz hafta yaşananlardan sonra konuşanlardan daha çok susanların bir bildiği olduğuna inananlardanim belki dediği çıkacak ama böyle ortaya laf atıp verilenlerin bir halt bildiğine inanmıyorum
-
Kime neye inanacağız artık bilemiyoruz. Her sona geldik dediğimiz de tekrar başa sarıyoruz. Eylül ayını bakanlıktan duyduğumuz 1 kişi de değil kaç kişinin arayarak aldığı bilgi ile bekledik olmadı. Ardına eli kulağında dedik Ekim Kasım derken Aralık geldi bir gün bu sefer kurumdan aldık bilgiyi hazırlık yapıyoruz diye yine 1 kişi değil kaç kişi söyledi ve başa sardık hepimiz artık yıl sonuna kadar bitecek diye beklerken şüpheli de olsa şimdi çıkmış birisi bu yıl beklemeyin diyor. Biz kime neye inanacağız artık bilmiyoruz. Neyi bekliyoruz bilmiyoruz. Birilerini kışkırtmak için falan asla yazmıyorum. 9 gün sonra yılı bitirip yeni bir yıla başlayacağız.
Kurumda çalışanlar demişti ya hani forumu takip ediyoruz diye.. Eğer gerçekten takip ediyorsanız bir şeyler söyleyin. 1600 insan, 1600 aile sevdikleri beklettikleri gelecekleri.. Kimimiz iş bile bulsak önümüze sözleşme koydukları için bir beklenti ile hala kazanır mıyız diyerek gitmiyoruz. Rotası pusulası bozulan gemi gibi okyanusun ortasında sağa sola gidip geliyoruz. Kendi çocuklarınız olsa razı gelmeyeceğiniz şeyleri burada binlerce gence yaşatıyorsunuz. Daha önceleri de söyledim. Başka yerlerde 6 ayda dünyaları keşfediyorlar akranlarımız başka yerlerde dünyayı geziyorlar. Bizler belirsizlik için kendimize güvenimizi kaybediyoruz farketmesek bile sevdiklerimiz ailelerimiz bize olan bakışları değişiyor. Bu sadece SGK için değil, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor olabilir kabul ediyoruz ama insanlara umut vererek beklentiyle yaşatarak bu işler olmuyor.. Biraz içimi dökmek gibi oldu özür dilerim herkesten..
Bir süre elimden geldiğince girmemeye çalışacağım. 2 saat girmiyorsun birisi gelip tüm sevincini bir anda boğazına diziyor. söylediği bir cümle şeyle hemde..
Allah hepimize yardımcı olsun dostlar. -
@bulbasaur şaka misin kardeşim ??? Bi şey yazıyorsun ya devamını getir ya hiç yazma herkesin cani burnunda zaten !
-
@redcrossbjk Hocam dediğiniz gibi bu sadece SGK değil ancak bu kadar sürüncemede bırakan tek kurum çsgb. Diğer kurumlara bakınca buradaki bekleyiş daha da belli oluyor. İl göç 10 gün de sonuçları açıkladı. Eminim mülakat süreci de normal bir sürede tamamlanır. Bu kurumda sıkıntı var sıkıntının sebebide baskısız çözülmicek belli ki. Bunca insanı bu kadar ay bekletmeye yıpratmaya hakkı yok kimsenin.
-
Sgk ya girmeden psikolojimiz bozuldu çalışma hayatı nasıl olur !
-
Bir hafta sonuna daha işsiz ve bekleyerek girecek derman kalmadı
-
Ben bir daha SGK'nin açtığı sınavlara girmeyeceğim. Ruh sağlığımı düşünmek zorundayım. SGK kariyer meslekleri benim için bitmiştir. Herkese sabır diliyorum.
-
Yarın 150.gün
-
Yarin sabirla bekleyecegimiz yeni bir hafta daha belki.....
-
@trmaliyeci Büyük konuşmamakta fayda var, Kızmakta haklısın, SGK da kurum içerisinde kaçışlar da yoğun ama yine de gelir uzmanlığı ile kıyaslayınca iyi bir meslek, bir o kadar da riskli
-
@dehlizs riskli ?
-
@dehlizs Kızmıyorum. Sadece adaylarını bu kadar değersizleştiren bir kurumun sınavlarına girmeme kararı aldım ve bu yolda olan herkese de SGK'den uzak durmasını tavsiye edeceğim. 30 günlük süre olmasa herkes bir önceki promosyonu referans alıp ona göre hareket edecekti. Şu düştüğümüz hale bakın ağustos ayı nerede aralık ayı nerede. Devletimizin bir kurumu onca gencin yüzünden gülüşlerini çaldı. Yazık günah.
-
@modigliani-0 riskli tabi yeri geliyor bir işyerine 100 bin ceza yazıp cıkabılıyor. Bunu göze alıp yapılması gereken bir iş
-
Süreç hakkında bilgi almak için, Bilgi Edinme Değerlendirme Kuruluna başvurulabilir belki?
-
Zira kurumdan bilgi almak imkansız hale geldi.
-
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum. İnşallah bu hafta karayı görürüz ve mutlu sona ulaşırız. Yüce Mevlâ her birimizi mahçup etmesin. Boynumuzu yere eğmesin inşallah.
-
Şaka gibi ya, iki hafta önce fırtına kopan başlıkta şimdi yaprak kımıldamıyor
-
Bir şeyler yapmak lazım. Bakanlığın özel kalemini telefon yağmuruna mı tutsak? Ve ya beştepeyi? Susmayın, bir şeyler deyin
-
@JosephStiglitz Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisini arayıp daha önce hiç iletişim sağlayan oldu mu
? -
@redcrossbjk herkese sorucağana arasana kardeşim 4 iletinin 3 ü şurayı arayan varmı butayı var mı diye sen arasana o zaman biz senden haber alalım