2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben her ikisinide yazıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar için buraya bırakıyorum
-
@adalet81 #Bakanselcukmülakatıacıkla
#SGKMülakatlarıAçıkla
@ZehraZumrutS @msbagli
@RTErdogan @fuatoktay @hasandogan @Ahmet_Erdem60 @mustafaapaydin5
@aysekardass -
Bloomberg’de saat dokuzda baslayacak ekonomik gorunum programi moderator ve konuklarini etiketleyerek yayinda mevzuyu dile getirmelerini isteyelim. Konuklarin biri eski vergi mufettisi digeri eski sgk mufettisi boyle seylere dikkat ediyorlar. Adresleri: @resulkurt34 @neturkmenn @barisesen @bloomberght
-
Haydi herkes Twitter'a. Bu belirsizlikten boş boş oturarak kurtulamayız. Ben atmayım tweet nede olsa atan var demeyin. Ne kadar çok katkı olursa o kadar çok sesimizi duyururuz.
-
Arkadaşlar 1 tweet demeyin atın attırın inanın faydası olur.
-
Arkadaşlar twitter verileri oldukça iyi şimdiye kadar 10300 atıldığı söyleniyor lütfen devam edelim
-
@adalet81 bu sayıya nerden bakılıyor
-
Arkadaslar biz ruyada miyiz ya? Bu yasananlar saka olmali gerçek olamaz 5 ay oldu ya bunun ucu gorunmuyor yani bizden habersiz atama mi oldu ? Aklim almiyor yeminle...
-
@jokerface böyle bir şey mümkün mü? Yani kamuoyundan habersiz atamalar mümkün mü?
-
@sancaktar kardesim yani degil ama bunu dusundurtuyorlar bize
-
Konuyu anlayamadım ?
-
Hocam bnce boyle bisey mumkun degil olamaz bu kadrolu memurluk degil mi bnm duydugum kadariyla sadece istisnai memurluklara boyle alımlar yapılıyor. Ornegin valilil gibi yada tbmm deki bazi memurluklar gibi
-
elinoğlu duyguları anlayan robot icat etmiş ve uzay yolculuklarında astronotlara destek vermek için görev alacakmış bizde 6 ayda nasıl mülakat açıklayamadık bununla dünyaya gururumuzu anlatalım.. Diyeceklerim bu kadar, teşekkürler..
-
Güvenlik Soruşturması kanun teklifi geri çekilmiş @paretowilfredo üstad bu konu hakkında düşüncelerin nedir bizim süreci etkileme açısından
-
Haftasonu açıklanma ihtimali var mı arkadaşlar
-
@sancaktar yok gibii malesef
-
Geçen hafta kurumda çalışan bir arkadasla konuştuğumda şuan için engelli gazi atamalari ile alakalı bir çalışma yürütüldüğünü denetmenleri ise mali yıl başından önce açıklamayacaklarını söylemişti, o zaman düşündüğümde komik gelmişti ama sanki o yöne doğru bir evrilme var insallah yakın zamanda gelecek guy ilanı öncesi açıklanır da puanlar düşer. Sabır önemli bir meziyettir demişti Mustafa Apaydın. Daha ne kadar sabırla bekleyecek bu insanlar bilemiyorum.
-
@lost_mugger merak ediyorum kendileri bu kadar bekleyebilirler miydi
-
@lost_mugger mali yılbasından önce açıklanmayacak yazmışsınız. Ben mi yanlış anladım? Yılbasından çok ümitliydik bu da mı gol değil.
-
@lost_mugger
https://youtu.be/X5kwtSGEEvo
Ben Osman, söyleyin be abiler bu da mı gol değil yine mi ofsayta düştük