2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
9.promosyon başlığında dolaştım baya o ilk açıklanma anınını ozaman da yaşıyormuşum gibi yaşadım. Tebrikleşmeler üzüntüler sevinç çığlıkları kulaklarımda çınladı sanki resmen gözlerimden yaş geldi o anı yaşadım. Bizim promosyonda açıklandığı zaman herhalde o tc ve şifreyi yazıp sonuç açıklanma ekranınıa bakamıcam yoksa heyecandan ölürüm gibi. Biran önce nolur açıklansında bitsin bu stres yoksa gerçekten ağıt hastalıklara düşücem
-
@Shane-larkin Ruh sağlığınız için kendinizi olağan şartlarda %25 başarı ihtimalinizin olduğu bir durum için şartlamayın hocam. Kötüye hazırlıklı olmak lazım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
Ben belirli bir takvim de açıkliyorlar diye düşunuyorum iş başı yaptirmayla ilanın geldıgi gün tarih arasin da 1 sene mi bekletiyorlar acaba benim gibi düşünen var mi ?
-
@istkç-M SGK mülakat kısmını çok geç açıklıyor. Her promosyon hep daha geç açıklamış. Çünkü süreç bakanlıkta tıkanıyor. Listeler açıklandıktan sonra sgk işlemlerini hızlı tutuyor. mülakatların açıklanması Kurumun insiyatifinde değil maalesef. İllerin denetmen ihtiyacı ortada. İnş 2020'ye kalmaz kalırsa 9. Prodan daha beter olacağımız kesin
-
@BrettonWoods 9 .pro daha aktifti 1600 kisiden ses cikmiyor ki herkes kaderine küsmüş bi halde umarim yıl bitmeden açıklanir.
-
@istkç-M Öğretmenlere 20 bin kadro verildi. Buna razı değiller 20 bin daha istiyorlar. İlk 20binde kesin atanacaklar da tweeterda etkinliklere katılıyorlar. Onlar cidden dayanışmayı sağlayabilmiş. Biz hala fişleniriz korkusuyla sesimizi çıkaramıyoruz. Böyle olunca da siyaseten ortanca medyanın dışında kalıyoruz. Sonra bekle ki yıllarca atanmayı
-
Rekoru kırmamıza 54 gün kaldı. 9.promosyon mülakatları 203 günde açıklanmış. Üşenmedim hesapladım...Ağır işsiz misin diye soracaksınız. Evet, ağır işsizim
-
Tag ne arkadaşlar bilen var mı
-
@adalet81 hocam # yapip yanina kelimeler yaziyorlarya tag oymus iste bn hic twitter kullanmadim ama anahaberlerde felan cikabiliyor
-
#KayıtDışılıklaMücadeleİçinDntYardAçıklansın
#SnBakanımDntYardAcıklansın
#SgkDntYardMağduriyeti
#SgkDntYard5AydırBekliyor
Bunlardan biri olabilir hocam. -
@paretowilfredo Hocam bu hafta için yeniden soruşturma yapacağınızı söylemiştiniz bir gelişme var mı acaba?
-
@JosephStiglitz farklı fikir beyan edilebilir hocam 8 gibi başlamak lazım twitlere
-
#Bakanselcukmülakatıacıkla
-
@adalet81 tag bu arkadaslar bakan selçuklu başlayan bir tag herkesin dikkatini çeker etkili olur sgk yeterli dikkati çekmiyor
-
@adalet81 hocam meb bakanı da selçuk karışıyor sgk geçsin içinde bence
-
#SGKMülakatlarıAcıkla şeklinde belirlenmiş sanırım arkadaşlar.
-
Allahını seven defansa gelsin (Twitter)
-
#SGKMülakatlarıAçıkla etkinliğe katılalım dostlar
-
@Shane-larkin ofansif futbolu severim ama bu sefer defansa geldim bekleyen arkadaşlar için
-
Bir sonraki haftaya umutla girmeniz için herkes Twitter a