2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@albertcamus helal sana
-
Milletin psikolojisi bozulmuş gerçekten bunun başka açıklaması yok ...
-
Psikoloji ? Hahaha psikoloji artık sadece üniversitede bir bölüm adı kardeş
-
Bizi bu hale getirenlerden Allah sorsun başka bişey demiyorum artık, bitirdiniz bizi
-
@adalet81 bende zaten bizi bu hale getirenlere sitem ettim gerçekten durumumuz çok zor allah bizlere sabır ihsan eylesin
-
Psikolojik olarak kendinizi kazanmama durumuna da hazırlayın. 3/4 elenecek ama ama kaybeden arkadaşlar çok üzülmesin daha iyi meslekler var onlara yönelirsiniz.
-
Ya daha açıklanmadı mı. Bu sgk ve bakanlık bizim ocagimiza incir ağacı dikecek . Yakında guy gelecek. Buradakiler oraya başvuracak. Işler iyice karışacak.
Hey allahim -
Bu SGK, GUY ilanıyla çakışacak yine mağduriyetler oluşacak böyle giderse. Ne şansız döneme denk geldik biz böyle 89-94'lüler topluca bir kurşun mu döktürsek. Hoş o da bizi kesmez
-
@BrettonWoods bize 100 metreden top atışı yapmaları lazım top üzerimizde ki bu olumsuzlukları atabilmek için
-
Bu grup çok sessiz fırtına öncesi sessizlik olur umarım
-
@Shane-larkin vallaha olsun artık fırtına mı kasırga mı olsun bir şeyler bunaldık.
-
@denetcii aileme verecek cevabım kalmadı gerçekten ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen
-
@denetcii 9.promosyon da son gün kesin duyumlar gelmiş buranin sesiz olmasi daha bekleyecegimiz anlamina mi geliyor ?
-
@istkç-M geçtiğimiz hafta Oldukça kesin duyumlar gelmişti, ama olmadı. Ne olacağı belli olmaZ tabi ama bence de bugün açıklanacak olsa illa bişeyler duyulurdu
-
@heycorc404 sen sitede farklilik buluyordun hocam takip ediyo musun yine
-
@istkç-M açıkçası geçen haftaki duyumlarda ben açıklanacak zannettim. Ama bu promosyonda da geçen hafta yaşananlardan sonra kimse duyum paylaşmıyor belki de paylaşamıyor. Ansızın da açıklanabilir ama illa ki son dakika bir yerden patlak verir diye düşünüyorum
-
@furkennnnnnn e devlette sonuç açıklama sayfasında hala aynı şey yaziyor kardeşim bir değişiklik yok orada herhangi bir sınav sonucunuz yoktur diyor
-
@redcrossbjk yok aciklanacagi zaman bi farklilik biseyler oluyormus. 5-10 dakika onceden oluyomus zaten.
-
@furkennnnnnn hocam yeterlilikten beri stabil site bi Farklılık Olmadı
-
GUY bekleyen arkadaşlar akşam SGK açıklansın diye etkinlik yapacak haberiniz olsun, destek...