2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@lost_mugger Bakanlık yolladığı anda kurum yayınlar. Yılbaşından önce şeklinde bekleniyor ama karar değişikliği olmuş ise ocak şubat mart uzadıkça uzar..
-
@sgkdntyrd, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Güvenlik Soruşturması kanun teklifi geri çekilmiş @paretowilfredo üstad bu konu hakkında düşüncelerin nedir bizim süreci etkileme açısından
@paretowilfredo dostum bu da bizi etkiler mi diyesim yok malum hersey de bizi etkiliyor ama !
-
Bu sene içinde açıklanmayacak arkadaşlar.
-
Guy sınavından sonra açıklanırsa açıklanmış açıklanmamış artık fark olmaz. Guydan önce açıklanırsa 400 kişiden fazlası sevinecek. Görünen o ki sanki yakında açıklanacak gibi değil.
-
@bulbasaur kesin bilgi mi kardeş
-
@bulbasaur kaynak sağlam mı hocam
-
@bulbasaur isim vermesen bile en azindan duyumun nerden olduğunu yazarsan daha faydalı olur
-
@bulbasaur kardeş hepimiz gerginiz nereden duyduğunu da söylersen seviniriz
-
@denetcii bence duyum değil tahmin gibi geldi
-
@newworldorder burda ne gerçekçi duyumlar paylaşıldı, bu kadar kesin bilgi verebilecek biri taş olsa çatlar yazardı, herif bi mulakat tarihlerinde konuşmuş ağzını açmamış şimdi kaynak yok açıklama yok ortaya lafı atıp çekiliyor, öyle olsa dahi bu kişinin bilerek ciddi bir duyum alarak yazdığına inanmıyorum takılmayın.
-
@adalet81 katılıyorum
-
Benim şahsi fikrim de yeni yıla kalacağı diger türlusu olsaydi biseyler konuşulur du bu kadar sessiz kalınmaz heral de.
-
@denetcii zaten önümüzde ki hafta da açıklanmazsa adamın dediği doğru çıkıyor ki bence de bu sene içinde açıklanmayacak. tek korkum sürecin 9. promosyondan daha kötü olması. haftaya açıklanacak olsa zaten duyumlar gelirdi bu haftadan.
-
@bcbc3434 duyumlar geldiğinde, konuşulduğunda ne olduğunu hepimiz gördük diyeceğim ama daha kötüsü hepimiz yaşıyoruz
-
@lost_mugger insanları sabırla maneviyatla kandırıyorlar iş mülakata gelince hikaye anlatıyorlar
-
@adalet81 hocam öyle ama hiç açıklanacakmış gibi durmuyor ümitli olmak iyi bişey ama 9.promosyonun 7 ayda açıklandığını unutmayalım ve o zaman bakan da farklıydı
-
- pro 6.5 ay da acıklandi diye biliyorum bu mantıkla daha 1.5 ay mi var ?
-
@bcbc3434 adamın dediği doğru da çıkabilir ona bir şey demiyorum ama bu kadar gerginken böyle bir şey yazıp gitmesi hoş değil
-
Açıklanacağı bilgisi verilmezken açıklanmayacağı bilgisinin de verilmeyeceğini düşünüyorum. Bombayı bırakan kaçıp gidiyor.
-
Güvenlik sorusturma tasarisi geriye çekıldi bunun etkisi olabilir mi açiklanma konusun da ?