2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
bezdim...
-
@Shane-larkin kardeş sende 11 gün önce üye olmuşsun foruma. İnsanlara demediğini bırakmadın. Sen neredeydin acaba bunca zaman?
-
@redcrossbjk olmadı galiba ama iyi fikir numarayı bulayım yazayım buraya
-
@JosephStiglitz 0312 525 43 90 / 403 53 75
-
Arkadaşlar lütfen! Nedir bu sinir harbi? Birbirimize destek olmamız gereken yerde köstek olmayalım. Sakin olun rica ediyorum.
-
@Shane-larkin sen şaka mısın kardeş? 11 gün önce gelip herkese atar yapıyorsun! Önce soruyorum var mı arayan bilgi alabilen varsa boşuna denememek için.. bunca zaman ne yaptın da buraya gelip insanlarla bu şekilde konuşuyorsun..
-
@denetcii foruma ğye olmak için şu tarih bu tarih diye bir şartmı var ?
-
@redcrossbjk ne yaptığımı zamanla öğreneceksin beni bul tamam mı sana söyleyecek bir çift güzel sözlerim olacak
-
@Shane-larkin bir ara uche vardı herkesi tehdit ederdi bir de sen çıktın valla helal olsun.. bulurum kardeşim sen bana bilgilerini yolla
-
@redcrossbjk yüzünü göremeyeceğin insanlara akıbetimizin ne olacağını sordum erken açıklanması için extra çaba sarf edip bilfiil çalıştım senin gibi foruma boş beleş şeyler yazmadım her zaman aynı soruları soruyorsun
-
@Shane-larkin niye benle beraber miydin bunca zaman nereden biliyorsun?
-
@redcrossbjk ben uche felan bilmem ama özele gel veriym bilgilerimi
-
@Shane-larkin yaz güzel kardeşim buraya yazma bana bilgilerini at dedim ya
-
@redcrossbjk sen ne yaptın anlatsana biraz
-
İK Ofisindeki hanımefendi terlikle kovalayacaktı korktum kapattım Ülke çok gergin
-
@JosephStiglitz ahahshs bizm bilgimiz yok mu dediler:)
-
@JosephStiglitz aradığın için teşekkürler kardeşim birilerinin neden başkalarını aratmak istediğini şimdi çok daha iyi anladık
-
@Shane-larkin “Yüzünü göremeyeceğin insanlar” cümlesini anladığımız gibi mi?
-
@Shane-larkin kardeşim bak kimseye birini aramaya çalışmam ben. Sadece sordum daha önce arayıp bilgi alabilen var mı diye.. Birisi zaten yok dese arayacağım. Saygısızlık yapıyorsun. Özele gel dedin ve ben hala bilgilerini bekliyorum
-
@JosephStiglitz hocam ne anldınız ki