2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@calfagri teşekkürler hocam
-
11.promosyonu bekleyen biri olarak buradayım, sizler ne kadar heyecanla, stresle bekliyorsaniz emin olun aynı heyecan ve stresle biz de bu sürecin bitmesini bekliyoruz...
Toplu bir şekilde yazalım diyorsanız varım, Cbaskanligi dahil arayalım diyorsanız varım. Bir şeyler yapalım yeter ki. -
@sancaktar şu haftayı da bitirelim sonra insallah bi şeyler yapalım kardeşim
-
@paretowilfredo hocam bir gelişme var mı acaba. Bu haftadan umut var mı yoksa beklemeyelim mi hiç
-
@paretowilfredo Bu yıldan umut var mı yoksa 2020 ye mi kaldı ben artık bunu merak ediyorum.
-
31 Aralık hedefi tutmazsa bir sonraki üst bant 20 Ocak. 9. Prodan beter günlere hoş geldiniz
-
@BrettonWoods Hedef pek tutacak gibi görünmüyor malesef.
-
@heycorc404 Sn Bakan hanım bugün sürekli işçi alımı mülakat sonuçlarını açıklamış. Biz kaçıncı sıradayız acaba
-
@kaimoğlan Yaprak kımıldamıyor. Bu gece ansızın gelse keşke
-
9.pro.da büyük puntolarla kesin acıklanacak yazılmış 1-2 sayfa sonra 17.55 te sonuçları açıklanmış 19 nisanda .. ne biliyim keşke büyük puntolarla bizede uğrasa o gemi 17.55 e
-
-
@denetcii açıkcası geçtiğimiz haftaki olayda tamamen yanlış anonsa kurban gittik:) 6.promosyon yeterlilik listesine heyecan yapmışız:) şöyle güzel bir duyum gelse keşke yoksa millet acıklanmadıkca birbirini yiyor forumda:)
-
Artık duyum da gelmez bu başlık mort kısacası
-
@newworldorder doğru söylüyorsunuz hocam ama sizde de şuna katılmıyorum:) 6. pro yeterlilik listesi ile 10.promosyon listesini karıştırma veya yanlış anlaşılma gibi bir durum olamaz diye düşünüyorum.Ama şunu hissediyorum belli ki alımlar için onay gelmiş ama sıra ne zaman bize gelir bilmem.Bunca beklemenin de tamamen bütçe ile ilgili olduğu düşüncesindeyim.Tamamen kendi fikrim.
-
@modigliani-0 adam akıllı duyum başım gözüm üstüne.Kaldı ki tutmasa bile.Ama bir duyum atıp üstüne bir şey yazmayan karaktersizler duyum paylaşmasın.Elbet açıklanacak..
-
@paretowilfredο sevgili üstad durum güncellemesi istiyoruz senden aynı şeyleri söylesen bile razıyız
-
-
Yanlış etiketliyorum
-
Şundan eminim liste Bakanlıkta. On gün önce bizim yükselmemize neden olan kurum memurları maalesef. Liste ne zaman onaylanır kimse bilmiyor. Bakan Hanım herkese yakında açıklanacak diyip geçiştiriyor bizi.
-
@denetcii bütçe kısmını ben söyleyince yok cnm olur mu öyle şey dediler ama bnce de bütçe ile alakalı yani payı oldugu aşikar. Bu kadar sürüncemede kalmasının baska sebebi olamaz. Bakanlık geçen hafta yaptıgı sürekli işçi alımı mülakat sonuclarını acıkladı mesela. Acil ihtiyac önceliği var demek ki.