2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@samettin Kuscak bu alin bunu burdan
-
@RagnarNurkse o kadar basitsin ki her halinle kendini belli ediyosun yaptigin seytanliklar bigun gelir seni bulur
-
Bakan hanım ve daha üst makamlar hariç kimse bilemez açıklanma tarihini. Akşamki etkinliğe katılım gösterelim. Aylardır neler neler yazıldı bu foruma kafaya takmayın.
-
@samettin bnm yüzümden neden açıklanmasın kardeşim benım bu sgk ya 3.girişim ben ıkı tane sgk sonucu bekledim burda esas kafanıza takmamanızı söyleyen benım etkınlık yapalım dıye o kadar konuştum. Senın dedıklerını şuan hiç kafama takmıyorum senı anlıyorum çünkü ama unutma bu sgk ne zaman isterse o zaman açıklar ben sadece bi konuşmamı size aktardım adam sadece tahmin etti dedim yani kaydeye alıncak bi durum yok benım kendı tahminimde bu yönde
-
@random bn bisey diyebilir miyim bn sizi anladim tamam ama boyle oluyor boyle yapa yapa kendimizi alistiriyoruz yani daha dogrusi negatif seyleri uzerimize cekiyorsunuz lutfen kasim dediler kasim ayina geldik zaten bu duyumlar paylasilmasa tekrar
-
Bende bakanla görüştüm bugün o da valla bende bilmiyorum ne zaman açıklanacak diye dedi
-
Özel kalemdeki hanımefendi bana eğer bakan onayında ya da insiyatifindeyse kimse size bilgi veremez açıklandığında web sitesinden öğrenebilirsiniz demişti, müfettişlikte olduğu gibi birden açıklanacak gibi duruyor, inşallah Sgknın bu artan şekilde ilerleyen açıklama süresi grafiği inişe geçerek dalgalanır biraz Bu arada akşam 19.30, unutmuyoruz arkadaşlar
-
@saparaaaa Arkadaşlar ironi yaptım ciddiye alan olmasın
-
@samettin Saka yaptim kardesim ne seytanligi gozunu seveyim bi sakin olabilir miyiz ? gerci sende haklisin sakin olamayiz ama biseyde yapmiyoruz yapalim denincede bakiyoruz trene bakar gibi
-
@RagnarNurkse tamam nyse sorun degil bn zaten kimseyle tartismaya girmek istemem dogru haklisiniz
-
Bakanlığın bütçesi komisyonda görüşülmeden önce muhalefet veya iktidar da olabilir komisyonda bulunan bir vekile ulaşabilen olursa komisyonda vekil soru cevap kısmında sorabilir.
-
Düşün ki sana mecburum sgk hayat bu kadar berbat !
-
@aroma cidden berbatmis hocam
-
@sbf1983 sizi de anlıyorum hocam Sgk lı olan Sgk ya girmeye çalışanlar bi paradoksa döndü beklemekten!
-
Arkadaşlar ne olacak halimiz ya, eskiden günde en az 3 farklı duyum gelirdi şimdi onlar bile yok Süreç ne aşamada, liste nerde, bakanlık ne düşünüyo, kurum ne yapıyo vb. her şeyiyle bu kadar muallak bir durumu bi nebzede olsun aydınlatacak kimse yok mu ?
-
Bundan 1 ay önce (emekli) eskiden sgk da yetkili birisine denk geldim durumu izah ettim Bayadır beklediğimizi belirttim Bi sorayım bakalım dedi net bir tarih var lakin dısarıya söylemek doğru olmaz dedi banada söylemedi açıkçası ama inşallah yakın bir zamanda olacak demişti altını çiziyorum bir ay oldu belki daha fazla
-
Evet arkadaşlar duyumu olan beri gelsin.
Hareketlensin buralar.
Yukarıdaki arkadaş Umut verici bi duyum paylaştı açıkcası -
Sn Başkan bizim sonuçlar dışında ne kadar mevzu varsa onlar hakkında twit rt varsa yapiyo maşallah
-
@redcrossbjk bugün bakan hanımla bir araya gelmiş kurum başkanı , sonuçlar için bir çabası var mı acaba kurum başkanının , bizim durumumuzdan haberdar olduğuna eminim başkanın twitter da kendi kullanıyor zaten , ben ihtimal vermiyorum bakan hanımın 30 günlük süre den haberi olcaginin yada ona bunu diyecek omurgalı bir devlet adamınında olcagini zannetmiyorum
-
Nasıl ihtimal vermiyorsun kardeşim yönetmelik metninden böyle bir şey olacağını da ben sanmıyorum ama birinin bunu hatırlatacak yüreği koltuğundan vazgeçecek cesareti var mı işte ondan hemfikiriz kardeşim