2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@eomer kardeşim bütçe görüşmelerine plan ve bütçe komisyonu bakmıyor mu ?
-
@sansebastianozn o ayrı bir komisyon hocam. Benim bildiğim 18 komisyon var her biri için ayrı bütçe görüşmesi oluyor.
https://komisyon.tbmm.gov.tr/index.php -
@eomer evet ayrı bir komisyon ama bütçe görüşmeleri yapmak için kurulan bir komisyon benim Twitter'da takip ettiğim bir vekil var plan ve bütçe komisyonu üyesi hep paylaşım yapıyor geçen hafta kültür ve turizm bakanlığınin bütçesini görüştük diye tweet geçen gün de MEB bütçesini görüştük diye yani demem o ki bütün bütçe görüşmeleri plan ve bütçe komisyonunda yapılıyor
-
@sansebastianozn plan bütçe komisyonunda ilgili bakanlık bütçesi görüşüldüğünde o bakanlıkla alakalı komisyon üyeleri illaki katılıyordur. Hem plan bütçe komisyonu üyelerine hem de ilgili komisyon üyelerine derdimizi anlatabiliriz.
Plan bütçe komisyon üyeleri
https://komisyon.tbmm.gov.tr/uyeler.php?pKomKod=17 -
Sayfamız da sessizliğe gömüldü yeni yıl öncesi sonuçları görebilir miyiz acaba !
-
@aroma karamsarlık olsun istemem hocam da bana biraz zor gibi geliyor . İnşallah yanılırım.
-
@JosephStiglitz umarım kalmaz yıl başına daha da belirsizliğe gider yoksa durum..
-
Merhaba dostlar herkese.
Haklı olarak bilgi almak, ahvaliniz hakkında güzel şeyler işitmek istiyorsunuz. Bilgi yok yanıtını vermek başka bir insan için yük olmayabilir. Ancak ben beklenti, umut, heves ve düşleri ile bana bir şey soran bir insana olmazı söylemeyi hiç sevmiyorum. Bu bana yük oluyor gerçekten. O nedenle yanıt vermekten belli bir süre kaçıyorum işin açığı. Her birinizin görmediğim gözlerinde düşleri ve düş kırıklıklarını görebiliyorum çünkü. Görmesem de seziyorum.
Bilgi almak adına sorduğumuz kimse malesef net bir şey söylemiyor, net bir tarihe işaret etmiyor. Herkes topu Bakanlığa atıyor. Hatta Kurumdan girin kapıdan bir kaç kişiye sorun şu yanıtı alacağınızdan eminim. O iş bakanlığa kaldıysa .... ile başlayan cümleler. Herkes yılmış durumda bu konudan. Ancak gelin görün ki yine de biz tekrar tekrar soruyoruz yakaladığımız herkese.
Olumlu haber ya da bilgi yok ancak olumlu zannı olanlar var açıkçası. Yetkili de kişiler bunlar. O da şu, "geçen sefer ki kadar süreceğini sanmıyorum"
Bunun dışında kimse ne zaman açıklanacağını bilmiyor. Sayın Bakanın dahi bildiğini sanmıyorum. Çünkü Bakanlığın bu konuda hiçbir planlaması, bir programı, projeksiyonu ve personel rejimi vizyonu yok. Yarın da açıklanabilir, 2 ay sonra da. Can ne zaman isterse artık.
Yine de belki hani yakınsak açıklanmaya bir sesler çıkar diye kulağımız oralarda dostlar. Bir bilgi alırsak muhakkak paylaşırız.
İnşallah daha derin bir sorun haline gelmez bu süreç. İşsizlik gerçekten hiç bu kadar derinleşmemişti sizler için. Bir kelebek etkisi haline geldi sorunlar ve her geçen gün büyüyor bu etki. 88'e dayanan il göç taban puanı bunu anlatan kısa bir özet.
Maliye Bakanlığı'nın da alımları bir düzene koyamaması herkesin durumunu daha da kötüleştiriyor. Ancak ben yine de bir kaç şey söylemek istiyorum.
Daha evvel çok kez dedim. Süreçlerin bunca belirsizleşmesi, azalan imkanlar, ağırlaşan koşullar nihai raddeye gelindiğinde tek bir amacın ürünleri. Çoğu kişinin pes etme eşiğinde olduğunu görebiliyorum. Bu alım için değil, tamamen süreç için, hayatı için, geleceği için. Bunları sizden almak isteyenlere kendiniz terk edip gitmeyin. Daha fazla söylenmesi gereken sözler var. Ama ben az söyleyeyim, siz çok anlayın. Her devran bir gün döner, her âh elbet çıkar.
Gönüllerinizi ferah tutun. Tutunacak bir tek hayaliniz kaldıysa, ona tutunmaya devam edin. Allah kurduğunuz düşü kurmayı nasip ettiyse, o düşü yaşamayı da elbet size nasip edecek. Siz yeter ki yıkılmayın. Hepinize sabırlar diliyorum dostlar. Allah sizinle olsun. -
Arkadaslar Nejat Koçer , antep vekili plan ve bütçe komisyon sözcüsü , twitter da dm si açık toplu mesajları görürse belki işe yarayabilir ben şu şekilde dm den yazdım sizlerinde yazması iyi olcaktır
Değerli Vekilim ,
Yarın aile çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgının bütçe görüşmesi olcağını biliyoruz , aynı bakanlıkta 4 aydır açıklanmayan SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarımız vardır , 1600 genç olarak siz vekilimizden isteğimiz; açıklanması hususunda bakan hanıma sesimizi duyurmanızdır. Yönetmelikte 30 gün içinde açıklanacak yazmasına rağmen 4 ay oldu efendim
-
@paretowilfredo tutunacak bir dal artik yoksa çalışacak artik derman yoksa geçen yaşlar bekleyen insanlar yorgun düşen bedenler... Benim hakkım en üst kademe olup en altta olup görevini yapmayan işini yapmayan kimseye helal değil.. ayıptır ya hu ayıp 30 gün maddesini madem yapmayacaksın ne diye hala orada tutuyorsun. 100 kusur gün geçmiş. insanda ne sabr bıraktınız ne de bir şey.
-
@erciyes38 Attım ben
-
@erciyes38 ben de attım
-
Attımm..
-
Gönderdim bende.
-
Gönderildi
-
@erciyes38 arkadaşlar aynı şekilde Emine gülizar emecan ; plan ve bütçe komisyon üyesi dm si açık
-
Arkadaslar Süleyman girgin vekilimiz, plan ve bütçe komisyon üyesi milli eğitim bakanlığı bütçe görüşmesinde ogretmenlerin durumunu bakana sormuş , neden bizleri de dile getirmesin yarın
Ofis numarası : 0312 420 6342
Ben aradım not aldılar sizlerde arayınız arkadaşlar çok zor değil böyle fırsatları degerlendirmemiz lazım -
@erciyes38 Gönderdim Emine Hanım’a
-
Arkadaslar face ve whatsapp gruplarında paylaşabilirmisiniz
Yarın , aile çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgının bütçe görüşmesi vardır
DM si açık olanlar
Nejat Koçer : plan ve bütçe komisyon sözcüsü
Emine Gülizar Emecan : komisyon üyesiDeğerli Vekilim ,
Yarın aile çalışma ve sosyal güvenlik bakanlıgının bütçe görüşmesi olcağını biliyoruz , aynı bakanlıkta 4 aydır açıklanmayan SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarımız vardır , 1600 genç olarak siz vekilimizden isteğimiz; açıklanması hususunda bakan hanıma sesimizi duyurmanızdır. Yönetmelikte 30 gün içinde açıklanacak yazmasına rağmen 4 ay oldu efendim
Bu sekilde yada ekleme çıkarma yaparak mesaj atalım
Diğer bir etkinlik olarak üye vekillerin ofis numarasi arayarak durumuzu ifade etmek tbmm sitesinde vekillerin oda numarasi var
-
@erciyes38 ben de gönderdim