2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bakan Hanımın bizlerle alakalı söylediği bir şey var mı?
-
Şuan bütçe komisyonunda görüşmeler başlamış şu dmden mesaj attığımız vekillerden biri bizim işi gündeme getirse keşke
https://twitter.com/ZehraZumrutS/status/1196693160543608832/photo/1
-
Vekilimiz Sayın Tatlıoğlu dün tweet'i ne yorum olarak yazdığımız metni beğenmiş umarım bugün sormuştur
-
Delikanlı bir vekil varsa sorar
-
Ahh güne umutla başlamak ve yanilmamak istiyoruz bu kadarcık!
Umarım biri dile getirir -
Abi asdepi açıklıyosun haftaya 1000 kişi alacaz diye .O kadar gündemle ilgili bir gelişme olunca açıklamaya yapıyor tüm bakanlık bürokratları.Ama bize gelince tık yok.Yani bizden haberleri olmadığını sanmıyorum.Kasıtlı bir durum mu var diyorum bakanlığın bize ne garezi olacak.Almak istemese sınav yapmazdı.
-
Bence bütçe komisyonunda ki sunum bittikten sonra vekilimizi etiketleyerek bakana bununla ilgili soru sorulup sorulmadigini cevap alınabildimi şeklinde tweetler atalım arkadaşlar
Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu (@tatliogluismail) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/tatliogluismail?s=09 -
@Aslan-Reyiz harbiden ötelenip duruyoruz
-
@Aslan-Reyiz bizde alımlar hem az hemde gündem mevzusu değil kardeşim bizde birleşme yok bizde birbirinin kuyusunu kazma var ondan dolayı böyleyiz
-
@redcrossbjk haklsinz ama ben artık başkasının yanında yanmaktan yoruldum.Gitmeyeceği sınava başvuran egolar birlesemeyen kitle mağduru olmaktan yildim.
Yine de hiçbir sebebi hakkı ertelemeye sebep olmaz kurumlar için . -
İlerde tez felan hazırlarsam konu şu Türkiye de Bürokratik Oligarşinin Serüveni : Aile Bakanlığı Örneklemi
-
Tbmm sitesinde komisyon tutanaklarından takip edebilirsiniz ne konuşulduğunu
-
Aralıkta engelli alımları içinde haber geldi ama bizden ses yok
-
Ben inaniyorum vekilimiz soracak soruyu
-
Sayın vekilin son paylaşımının altına yazalım arkadaşlar .O kadar vekile yazdık tek beğeni yapan bu.25 milyar maaş alıyorlar bi soru soracaklar altı üstü.
https://twitter.com/tatliogluismail/status/1196529082357420033
-
@Aslan-Reyiz yazalım arkadaşlar lütfen
-
Vekile özelden mesaj atalım. Danışmanı bakıyordur mesajlara. Ne kadar çok mesaj o kadar iyi.
-
Arkadaşlar herkes ASDEP tweetinin altına yazabilir mi hep aynı kişilerden bir şeyler bekleniyor. ASDEP için bakanın her tweetinin altına yazıyordular ve beklenen haberi aldılar . Perşembe günü Sinan Bey DMden cevap yazdı . Cevabı ' Malesef bir gelişme yok .Bakan Hanım onaylarsa hemen yayınlanır zatın .Sizler TWİTTER ETKİNLİĞİNE DEVAM EDİN .Bende her ortamda bu sıkıntınızı dillendiriyorum zaten . İnşallah kısa zamanda açıklınır.' Lütfen herkes taşın altına elini koysun artık . İsminiz resminiz göüksün istemiyorsanız farklı bir isim yazıp foto koymak 5 dknızı almaz
-
Sayın başkanın bakan hanımın paylaştığı fotoğraftaki yüz ifadesi bence her şeyi anlatıyor. Bakan hanımla alakalı mutsuzluğu olduğunu düşünüyorum.
-
@JosephStiglitz zaten fotoğrafta bakan hanımın çok az bir tebessümü hariç kimse hâlinden memnun değil gibi