2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sansebastianozn bakan hanımın neşesi hiç bitmiyor ki. Sorumluluklarını veballerini bilse insan içine çıkamaz zaten.
-
@FranciscoNittin Keşke etkinlik olduğunda katılım olsa hocam, geçtiğimiz hafta bir etkinlik yapalım diye birçok yere yaymaya çalıştım, beğeni sayılarına göre değildi hiç sonuç, on kişiyi bulmuyordu katılan sayısı, guy etkinliği sayfalarına mesaj attım destek için oradan da destek alamadım, kronikleşmiş artık bu sorun, ya da herşey çok normal ilerliyor aslında anormal olan bizleriz bu da olabilir
-
Komisyonda bakan hanımın gözüne içine baka baka yönetmelik ihlal edildi bunun sorumlusu kim sayın bakan dicek vekil yok mu ?
-
Asdep ve engelli alımı için twitter dan bizden daha çok bastırdılar ikisi içinde açıklama yapmak zorunda kaldı Bakan hanim , 1600 kişinin çoğu mal gibi bekliyor tabiri caizse
-
@erciyes38 Bakanın bu soruya vereceği cevap şöyle olurdu;
“Sana orada verecek bir cevabım vardı ama vermedim veremeem verirsem şerefsizim veremeem burada sen bizim misafirimizsin.” -
Komisyon raporu yayınlanmış ama sgk denetmen ile alakalı tek satır bir şey yok arkadaşlar kimse sormamış ve kimsenin de zerre umrumda değiliz
-
Babam tv de bakanın aralık sonuna kadar bekleyen alımları aciklayacagiz gibi bi açıklamasını duyduğunu söyledi netden arastirdim böyle bişey e denk gelemedim. Denk gelen var mı?
Başka biri daha bu şekilde söyledi de bana.
Bekleyen iskur alımları falan sanırım toplu açıklanacak. -
@guzelgunler engelli alımı olacak aralık ayında onu duymuştur yanlış anlamıştır. Komisyon tutanağı yayınlandı orada asdep ve engelli alımından bahsetmiş Sn Bakan. Onun haricinde hiçbir alımla ilgili bir şey yok
-
Eğitimde yetkili biri alım süreçleri ve yeterlikle alakalı "herkesin denetmen olmasına gerek yok, nolacak sanki? Yetki yeterlik süreçlerini de ağırlaştırcaz memur olarak devam edin geçemezseniz bişey olmaz." cümlelerini sarfetmiş. Ayrıca 10. promosyonlar burda mı? Çok twit atıyosunuz demiş, gülmüş.
Ciddiyse ve 10. promosyonun daha sonuçlarının dahi açıklanmadığından haberdar değilse de, süreç bu kadar çok insanı perişan etmişken bu konuda yaptığı bir şakaysa da komik değil.
Gözlemlediğim kadarıyla meslek çok sahipsiz bu kurumda. Mesleğin bağlı olduğu daire başkanı Müfettiş kökenli, daire başkanlığının bağlı olduğu genel müdür Müfettiş kökenli, Onun bağlığı olduğu Başkan Yardımcısı da Müfettiş kökenli.
Mesleğe son olarak iş kazası incelemeleri de verilmiş müfettişlerden alınıp. Daha önce de sahte sigortalılık incelemesini müfettişler almışlar, 2 3 hafta sonra geri denetmenlere vermişler. Kimse mesleğe de meslektekilere de adaylarına da sahip çıkmıyor gibi görünüyor burdan bakınca. -
@Godot Madem 10. Promosyonu görüyor zahmet edip içeriğine de baksaymış tweetlerin. Atamanın yapılmadığından habersiz olduklarına inanamıyorum. Yıldırmak için yaptıklarını düşünüyorum. Yazıklar olsun..
-
@Godot insan da akıl olmayınca beyin taşımanın manası ne ola ki acaba? 10. Pro çok twit atıyormuş. Sonrada buradalar mı? Ulan az mantık olsa promosyon orada olsa sana ne diye twit atsın? Twit atıldığını biliyor görüyor da ne söylediğimizi mi bilmiyor! Saygısızlık ediyorum Onun da farkındayım ama artık dayanamıyorum. Böyle saçma işler bu ülkede hep olmak zorunda mı
-
@redcrossbjk Yine de hocam bizi şahıslar bağlamaz. Makamından ötürü, makamına saygı duymak gerek. Devletin bir kademesini işgal ediyor tüm bürokratlar nihayetinde. O nedenle bu şekilde konuşamam ben ama insanların tahammülünü zorladıklarını da inkar edemem. Emek bu kadar hafife alınacak bi değer olmamalı.
-
@Godot hocam Hz Peygamber efendimiz işçinin teri kurumadan emeğinin karşılığını verin buyuruyor. Benim inandığım dinde çalışmak ve emeğe saygı duyulur. Dalga geçilmez. Devleti yöneten hiçbir kurum yöneticisine saygısızlık etmek istemem, etmedim de bugüne kadar ama bizim de tahammül sınırımız var kardeşim. 4 ay olmuş hocam 4 ay. Devleti yöneten kişi ve kurumlar kendi koydukları kurallara kendileri uymuyorsa halkın nasi l uymasını bekleyip ceza kesiyorlar. Ben buna kızıyorum kardeşim yoksa bu devlet var oldukça her kim olursa olsun her daim saygı duyacağım devlet yönetenlere..
-
@Godot 10. Promosyonun öfkesinde boğulsunlar emeği hiç edenlere saygım olamaz
-
81 sayfa tutanak. Sosyal Güvenlik yazdık arattım sgk yazdım arattım denetmen yazdım arattım yok arkadaş yok. Sn Bakan konuşmanın hemen basında asdep ile engelli alımını söylemiş. Bunlar popülist konular çünkü onları dile getirmiş sonrası zaten bakanlığın ilgili ve ilişkili kuruluşlar bütçeleri vs.
-
Duyumu olan ve bu tarihleri işaret eden arkadaşlar ses verebilir mi?
-
@heycorc404 arkadaşım biz ne ile uğraşıyoruz sen ne ile uğraşıyon duruyon duruyon duyum var mı diyon
-
Hele şükür bir cevap aldık.
-
Demek ki artık ilk güvenlik soruşturması yapiliyomus
-
Aslında malumun ilamı oldu. Bu kadar süre bekletilmesinin başka bir sebebi olamazdı. Şimdi bu soruşturmaların ne zaman biteceğini öğrenmek lazım.