2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz Keske bakana sorsaymis daha sonra
-
@RagnarNurkse bir gün o da olacak
-
@RqzeeT Hocam daha once cesitli vesilelerle soyledik sorusturmalar gayri resmi de olsa once yapiliyor diye. Hep oyle yapiliyordu. Israrla karsi cikildi mevzuatta oyle yazmiyo denerek ama bu yeni bir sey degil. Bence asil sorun su, kolluk alimindan hakim alimindan kaymakam alimindan bile uzun surmesi nedendir bu sorusturmalarin???
-
Listeler ne zaman gitmişti hatırlıyor musunuz? O günden bir hesap yapalım. Çok sallamadiklari yönetmeliğe göre arşiv araştırması 30 iş günü bu da 1.5 ay yapar güvenlik soruşturması 60 iş günü bu da 3 ay. Eylül sonuydu sanırım ekim kasım aralık sonu en geç açıklanmalı. 4 ayda kusura bakmayın ama güvenlik soruşturması zaten yapılırdı. Hem kazanan adamlardan tekrar güvenlik soruşturması forumu talep edilip tekrar 2 3 ay araştırma yapacaklar. Baş sıkışınca en basit şey, güvenlik soruşturması bahanesi. Müfettişlik için 14 ay mı sürdü? Yapmayın. İş teftiş 19 aydır bitmedi mi? Ucuz bir bahane sadece benim fikrim tabi
-
Dostlar kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama güvenlik soruşturmasını geçen aylarda soruşturduğumuzda da söylendi. Bakanlığın,başkanlığın süreci soruşturan kişileri başlarından gönderebilmek,ellerine bir done verebilmek için sığındıkları bir bahane oldu artık gvs.
En etkili yöntem vekiller üzerinden sıkıştırmaya devam etmek geçen hafta önerdim bu yöntemi bu hafta arkadaşlar öncelik ettiler icraata döküldü ilk meyvesini aldık bastırmaya devam etmeliyiz. Şuna kanaat getirdim artık tamamen keyiflerini bekliyoruz. -
Kesin güvenlik soruşturmasıdır canıım. Başka ne olacak. Hakim, kaymakam soruşturmasıyla koskoca denetmen soruşturmasını bir tutamayız. Bizimki tabi ki aylarca hatta yıllarca sürecek.
-
Başkanın tasarrufunda olcagini düşünmüyorum o yüzden bilmiyorum diyemez bakan hanımın takdirinde diyemez , gvs bekleniyor diye siyasi bir ağız kullanmış başkan , siyasi kanattan bastırmak en doğrusu
-
on sorusturmada neyin arastirildigini bilen var midir tam olarak? ilk mulakatim oldugu icin hic bilmiyorum surecleri. gvs ile ayni durum mu bu?
-
VARAN 2 GELİYOR ARKADAŞLAR :))
-
@Aslan-Reyiz daha iyi bir haber olsun hadi
-
@Aslan-Reyiz hayırlısı inşallah
-
Saadet Partisi Milletvekili Sayın Abdülkadir Karadumanın önce danışmanı sonra kendisi ile iletişime geçmiştim.Bugün kendisi bir soru önergesi hazırlamış az önce tarafıma bildirdi inş sonuç alırız
-
@Aslan-Reyiz Allah razı olsun ya reyizsin gerçekten.
-
@Aslan-Reyiz dostum Allah razı olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.
-
@Aslan-Reyiz Bakan hanım umarım cevap verir, uğraşın için teşekkür ederim dostum.
-
@Aslan-Reyiz emeğine sağlık kardeşim
-
@buchanan anayasaya göre en geç 15 gün içinde cevap vermesi gerekiyor ama ben sanmıyorum o sürede cevap versin
-
@redcrossbjk belki de cevap vermemek için 15 gün içinde açıklarlar
-
@Aslan-Reyiz Ikinci soru nasıl bir manaya geliyor? Sorulma sebebi nedir hocam? Bu arada emeğine sağlık.
-
@redcrossbjk cevaplanmayan çok şey var haklısın.